Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → LNEnja

Όσο ήσουν Πάτρα γιατί δεν τα έβλεπες????:mador2: [SPOILER][IMG]http://img192.imageshack.us/i/bscap0192.jpg/[/IMG][IMG]http://lh4.ggpht.com/_Bz4aKVNmlB4/TD707fZ0t8I/AAAAAAAALjY/18harUMw_X0/gse_multipart7699706444832450917.tmp.png[/IMG][/SPOILER] Εκτός απο internet δε βρήκες τίποτα άλλο στα καγκουροκαφέ?:tensai:(μ'έχει πειράξει η κλεισούρα,δεν παίζει...) Ε,ναι ρε...είπαμε,και ο σαδισμός έχει τα όρια του...Θα μου πεις "ο Feilong τί είναι?Σαδιστής δεν είναι?" αλλά έχει και το angsty past οπότε... Τι??????Μετά την εξεταστική???Δηλαδή Οκτώβρη????Hidoiiii...!!!!:zetsubou::zetsubou:Tell me,tell me!!!!:nanteee:
Aug 16 2010 16:18
Photo

LNEnja → DarkElf

[FONT="Franklin Gothic Medium"]Που να βρω interwebs μαρή;; Από καγκουροκαφέ σε καγκουροκαφέ τρέχω για μερικά Kb/s WiFi, ένα επισόδειο kuroshit 200Mbs έκανε 2 ΜΕΡΕΣ! =.= *shoots self* Και ναι το πρόσεξα ότι είναι semi-seme και αναρωτιόμουν, αν και είναι τόσο seme Aizen-like ο Asami που το περίμενα να μην τον πας και τρελά... =Ρ AKIHITOWIIIII~!! Δεεεν σου λέω δεν σου λέω~ Himiitsu! Nα τα πας καλά στην εξεταστική erobaba και μετά το δώρο... Όσο για το πότε θα γυρίσω... Only God, Aizen και λοιποί θεοί ξέρουν. >____>[/FONT]
Aug 16 2010 16:06
Photo

DarkElf → LNEnja

Why????Εγώ τον Soubi θέλω...τον φιόγκο μπορείς να τον κρατήσεις.:hehehe: Για πες,τί δώρο?ε?ε?ε?ε???:awww:Τελικά έμαθες πότε ακριβώς γυρίζετε?Για να ξέρω να σε βολέψω στο πρόγραμμά μου.:hihi2: Πρόσεξες όμως οτι διάλεξα τον semi-seme Feilong και όχι τον ultra-seme Asami?ε?ε?ε?? Btw,δες επιτέλους uraboku,το ukeδακι απο το νέο pair μου θυμίζει Ritsuka!Το χθεσινό επεισόδιο είχε το background τους.Αχουυυυυ....:kawaii:
Aug 16 2010 15:56
Photo

LNEnja → DarkElf

[FONT="Franklin Gothic Medium"]*spazz mode* ΑταταταταViewfiiinderαπαπαπαπαπααAkihitooooioioioi~ AHEM! Με 'καψες you fellow fangirl, you! E, βέβαια Feilong θα τσίριζες εσύ τι άλλο;; You long-haired biatch don't you dare touch my ukee~! :zombie: *hides from Annia's bitchcero* /troll EROBABA!! Κάτσε και διάβασε γιατί μόλις γυρίσω θα σου έχω κι ένα δώρο... :hiding_something: [SPOILER]Έναν Soubi σε human size κούτα τυλιγμένο με έναν τεράστιο φιόγκο γύρω από τ- [/SPOILER] Not dat~ =P[/FONT]
Aug 16 2010 13:59
Photo

zulabar → DarkElf

Αμα τους προλαβω μια χαρα :) Και μην κολλας στα καψονια μην σας κανουμε εμεις κανενα χεχεχε
Aug 11 2010 18:55
Photo

DarkElf → zulabar

Κοίτα..απ'όσους έχω γνωρίσει,αυτοί που έρχονται περισσότερο είναι 4-5,αλλά θα φύγουν οι 3 πιο "πιστοί" του club(Vegeta,Hyuuga Nikorasu και Black Kaiser).Λογικά θα προλάβεις να τους γνωρίσεις πριν φύγουν αν και θέλω να πιστεύω πως δε θα τους χάσουμε τελείως.Αν έχεις φίλους otakus να τους φέρεις.Δεν κάνουμε καψόνια στα newbia.:hehehe:
Aug 11 2010 16:55
Photo

zulabar → DarkElf

Δλδ αμα ειστε πιο πολλες κοπελες και ειστε 5 τα αγορια ποσα ειναι κανονικα :D ? Μαλλον πρεπει να φερω κανεναν δικο μ otaku να γινουμε πολλοι hehehehehe (evil laugh :P )
Aug 11 2010 15:00
Photo

DarkElf → zulabar

Χμμ...πιο σταθερές είμαστε 5.Είναι κι άλλες που έρχονται σπάνια ή που δεν έρχονται καθόλου σε meeting.
Aug 11 2010 14:26
Photo

zulabar → DarkElf

Δηλαδη ετσι απο στατιστικη περιεργεια ποσες κοπελες ειστε πανω κατω ? Να ξερω ποσα κιλα υπομονη να αγορασω :D XD
Aug 11 2010 13:56
Photo

DarkElf → zulabar

Όχι μωρέ...απλά στρατεύονται αρκετά απο τα παλικάρια του group και θα μείνουμε κυρίως κοπέλες.Οπλίσου δηλαδή με υπομονή.:hihi2:
Aug 11 2010 13:54
Photo

zulabar → DarkElf

Ελα πες την αληθεια μαλλον θα φυγω με χιλια XD
Aug 11 2010 13:31
Photo

DarkElf → zulabar

You're welcome.Κι εγώ σχετικά πρόσφατα μπήκα στο club.Αν δεν το σκάσεις στο πρώτο meeting πιστεύω πως δε θα'χεις πρόβλημα.Είμαστε καλά παιδιά...:hiding_something:
Aug 11 2010 10:53
Photo

zulabar → DarkElf

Thanks for the add :D
Aug 11 2010 10:45
Photo

LNEnja → DarkElf

[FONT="Franklin Gothic Medium"]*dead serious* Ναι... :smokingg: Θα έρθει! :mafia: Την έχω αλυσοδεμένη από το πρωί σπίτι μου οπότε there's no escaping it >:3 Με την Αθηνά μίλησα χτες θα έρθει =) σοο, σι γου δεαρ~ erobaba!! :kakaka:[/FONT]
Aug 05 2010 14:44
Photo

DarkElf → LNEnja

Ο Kaiser είπε οτι θα περάσει,αλλά θ'αργήσει.Η Ντίνα είναι στο χωριό της και περιμένω απάντηση απο την Αθηνά.Η Στέφη θα έρθει αυτή τη φορά?Really??
Aug 05 2010 10:48