Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → MikamiTeru

χμμμμ....ννναι...ίσως να'πρεπε κάποιος άλλος να μαζεύει τον κόσμο.:hahaha:Αστειάκι.Καλό είναι,βέβαια,όλοι να έχουμε κιν. παραπάνω του ενός ατόμου,just in case.
Dec 13 2010 19:46
Photo

MikamiTeru → DarkElf

Ο χωρος ειναι μια χαρα. Ειχε πολυ κοσμο αλλα βολευτηκαμε. Ουτε θεμα εξευτελισμου υπηρχε, thank god ! Οκ μερικα παραλληρηματα της Στεφι αλλα μεχρι εκει. Οσο για τη συννενοηση, ο Γιωργος με τη Σοφι και τη Στεφι περιμεναν στο κρυο για καμποσο, μετα απο 10 λεπτα ηρθα , οτι ειχανε παει μεσα, και η Στεφι δεν σηκωνε το τηλεφωνο. Κατα τα αλλα, ολα οκ !
Dec 13 2010 19:37
Photo

DarkElf → MikamiTeru

Δε φαντάζομαι να εννοείς την υπεργαλαξιακή μου παρουσία..:hahaha: Με το νέο στέκι όλα εντάξει?Δεν υπήρξε πρόβλημα συνεννόησης/χώρου/εξευτελισμού?
Dec 13 2010 19:30
Photo

MikamiTeru → DarkElf

Τελεια περασαμε. Τουλαχιστον εγω προσωπικα περασα τελεια ! Αλλα ημουν σιγουρος οτι κατι ελειπε απο τη παρεα..!
Dec 13 2010 19:24
Photo

DarkElf → MikamiTeru

Mikami-chaaan!Δεν είδα σχόλια και απογοητεύτηκα.Στο meetingu πώς περάσατε?
Dec 13 2010 18:40
Photo

Gomu Gomu No Mi → DarkElf

Σ' ευχαριστώ πολύ!
Dec 06 2010 20:16
Photo

DarkElf → Gomu Gomu No Mi

Χρόνια πολλά!!Να χαίρεσαι τη γιορτή σου!!!:ureshii:
Dec 06 2010 16:56
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Ωραία κομμάτια, ειδικά το πρώτο. Thanks !
Dec 06 2010 15:33
Photo

DarkElf → Erisadesu

Από πού κατέβασες το vassalord και δε σου άνοιγε?Εγώ από mangatraders δεν είχα πρόβλημα.
Dec 04 2010 20:35
Photo

DarkElf → Gomu Gomu No Mi

Domo! Ελπίζω να μην ακουστεί κάπως,αλλά έχουμε γνωριστεί?Το username δε μου λέει κάτι..[SPOILER]Gomenasai,gomenasai,gomenasai,gomenasaiiii!!!![/SPOILER]
Dec 03 2010 21:00
Photo

DarkElf → zulabar

Ποιός σου είπε να τρως όλο πίτες?Να μάθεις να μαγειρεύεις!Φτιάξε ένα παστίτσιο να κάνεις τη μανούλα περίφανη!!:8):
Nov 27 2010 23:34
Photo

zulabar → DarkElf

Sorry my friend αλλα να μην παω να φαω και γω φαι απο την μανα μου ? Δηλαδη πως την εχουμε δει οι ντοπιοι παραγοντες? Ολο πιτες πιτες πιτες τις βαρεθηκα !!!
Nov 27 2010 20:00
Photo

DarkElf → zulabar

Η Stefi-chan συνήθως δε μας τιμάει με την παρουσία της γιατί έχει λίγο αυστηρούς γονείς κι επιπλέον μένει το Καστρίτσι,οπότε η μετακίνηση είναι δύσκολη.Αν το υπόλοιπο team σου κάνει να σ'ενημερώνουμε απο δω και πέρα και για ανεπίσημες συναντήσεις.:hihi2: Ααααχ,εσείς οι ξενιτεμένοι...στις γιορτές που έχουμε χρόνο αποφασίζετε να πάτε σπίτια σας.:mador2:
Nov 26 2010 22:36
Photo

zulabar → DarkElf

Oh come on !!! I want to join in the trolling !!! :P Παντως ψηνομαι για τρολο-κατασταση με Ελενη και Stephi-chan !!! Give me a call to join the trolling anytime xD Παντως για γιορτες δεν υποσχομαι κατι διοτι θα ειμαι Καλαματα αλλα μετα σιγουρα ειμαι μεσα :)
Nov 26 2010 20:23
Photo

DarkElf → zulabar

Κοίτα,είναι περίπου κάθε 3-4 βδομάδες,γιατί δε μπορείς να δεσμεύσεις τα σαββατοκύριακα τόσων ατόμων που δε θέλουν να χάνουν τα meetings(καμιά φορά κάνουμε και σοβαρές συζητήσεις,μη μας βλέπεις έτσι,ειδικά όταν έχουμε και cosplay να οργανώσουμε).Βέβαια,με τα άτομα που τα πάμε πολύ καλά μαζευόμαστε και πιο συχνά και τρολλάρουμε (πχ,με την Ελένη και την Αθηνά βρισκόμαστε πολύ συχνά).Α,ταξιδάκι αναψυχής,εεεε??:oo:Ε,τότε να μη νιώθουμε και άσχημα,οτι πας για δουλειά κι εμείς καλοπερνάμε στην προβολή...κι εσύ μια χαρά θα περάσεις.Θέλω να πιστεύω πάντως ότι μιας και πλησιάζουν γιορτές θα έχουμε περισσότερες συναντήσεις. Θα το συζητήσω με τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του club και θα δούμε τι μπορεί να γίνει.:hehehe:
Nov 25 2010 19:45