Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → DarkElf

Καλό κουράγιο και καλή τύχη τότε. Το έργο έχει αποδειχτεί εξαιρετικά tsundere σε βαθμό που να νομίζουμε ότι είναι καταραμένο στις προβολές του Anime//gr στην Αθηνα. XD Τρείς φορές το έχουμε επιχειρήσει δεν έχει παίξει μία σωστά. XD
Oct 11 2010 20:00
Photo

DarkElf → veg3ta

Μου το επιβεβαίωσε η Iristella,δε χρειάζεται να'χουμε δει την 1η ταινία. :)
Oct 11 2010 19:40
Photo

DarkElf → iristella

Thank you!!!!:wooi2: Τη θέλουμε για προβολή,γι'αυτό σε ρώτησα.Θα μας έπαιρναν με τις ντομάτες αν κανείς δεν καταλάβαινε τίποτα..:hehehe:
Oct 11 2010 19:39
Photo

iristella → DarkElf

Ηello. Ναι μια χαρούλα στέκεται η ταινία η δεύτερη από μόνη της. Δεν είναι απαραίτητο να έχεις δει αυτή του 85. Οπότε κατέβαζε άφοβα. ^^
Oct 10 2010 19:48
Photo

DarkElf → veg3ta

Βασικά είδα ότι την είχε προτείνει η Iristella,οτι είναι καλή για newbia,οπότε λογικά δε χρειάζεται να'χεις δει την πρώτη.Τη ρώτησα,για να'μαστε σίγουροι οπότε τώρα περιμένω απάντηση.
Oct 10 2010 17:24
Photo

veg3ta → DarkElf

Ασε, δεν ειναι αναγκη να δεις εσυ, θα ρωτησω το Samu μολις βρει το DVD. Η παλια ταινια πρεπει να ειναι πολυ καλη, αλλα δεν υπαρχει στα ελληνικα
Oct 10 2010 17:18
Photo

DarkElf → iristella

Γεια!Τί κάνεις? Θα'θελα να μου δώσεις τα φώτα σου σε κάτι.:blingeye2: Είδα ότι είχες προτείνει σ'ένα παιδί το Vampire Hunter D Bloodlust και ήθελα να ρωτήσω αν η ταινία "στέκεται" απο μόνη της ή αν πρέπει να'χεις δει και το αρχικό Vampire Hunter D του 1985. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη,αλλά είμαι απελπισμένη...:Crying2:
Oct 10 2010 17:11
Photo

Black Kaiser → DarkElf

Aha, fanservice ε? Sayonara Zetsubou Sensei. το είπες ? Θα της το θυμίσω τότε...
Oct 10 2010 16:46
Photo

DarkElf → veg3ta

Δεν έχω δει κανένα,απλά μου το'χαν προτείνει στο παρελθόν.Ο Samu πρέπει να ξέρει τι παίζει.Θέλεις να το δω να σου πω αν κατάλαβα τίποτα?:hehehe:
Oct 10 2010 16:42
Photo

veg3ta → DarkElf

Λοιπον συμφωνα με AniDB και wikipedia το [B]Vampire Hunter D: Bloodlust[/B] του 2001 ειναι sequel της αρχικης ταινιας του 1985 :sigh2: Εσυ το εχεις δει? Βλεπεται ανεξαρτητα απο το πρωτο?
Oct 10 2010 16:35
Photo

Black Kaiser → DarkElf

1) Of course. Τι περίμενες ? 2) Θα της το θυμίσω εκτός αν είναι yaoi.
Oct 10 2010 16:27
Photo

DarkElf → LNEnja

Ανμπιλιβαμπλ!Μπες μουσουνου,θελω να γκρινιαξω!!!:burningbe3:
Oct 08 2010 20:11
Photo

DarkElf → veg3ta

Αυτός που σου λέω είναι δίπλα το γραφείο φοιτητών.Καλά,δεν πειράζει,και έξω κάνει τη δουλειά της.:hehehe: Θα στείλω μνμα στην Ελένη και στη Στέφη, γιατί δεν πρέπει να μπαίνουν και πολύ στο forum,μήπως μπορούν να έρθουν.
Sep 30 2010 13:14
Photo

veg3ta → DarkElf

Πηγα στη σχολη σου και βρηκα μονο κομματικους πινακες ανακοινωσεων :redcard2: Για να μη γινει κανα θεμα, κολλησα την αφισα σε μια κολωνα εξω.
Sep 30 2010 11:55
Photo

DarkElf → veg3ta

Δεν το κάνω επίτηδες.....:unlucky::unlucky::unlucky: Εκείνη τη μέρα δίνω το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής.Αν είμαι πτώμα τι νόημα έχει να έρθω?Να με πάρει ο ύπνος,ν'αρχίσω να ροχαλίζω-δεν το συνιθίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις-και να σας χαλάσω και την προβολή?:hihi2:Σοβαρά,αν δεν είμαι πολύ κουρασμένη θα έρθω. Δίπλα στις σκάλες (όπως μπαίνεις δεξιά) υπάρχει ένας μεγάλος πίνακας (έχει κάτι αφίσες,φωτογραφίες..).Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα να μπει αφίσα για την προβολή.
Sep 28 2010 21:58