Community Status Updates
zulabar → DarkElf
Ok I will get my laser screwdriver!!! Who uses sonic anymore noob ? :P
(Your life burns faster - OBEY YOUR MASTER )
Dec 13 2010 21:58
DarkElf → zulabar
Δικαιολογίες!Και τον Kaiser μια φορά τον είδες!Prepare for battle!I'll go get my sonic screwdriver! :hero:
Dec 13 2010 21:57
zulabar → DarkElf
I have only met you once my young Padawan !!!
There is much more to learn about your inner character !!!
Dec 13 2010 21:52
DarkElf → zulabar
Χαχαχα,κόλλησες κι εσύ το Kaiser-sama?:hahaha:
Εγώ δηλαδή δεν είμαι στις επιρροές???Για τί μ'έχεις?Για τρολλ???:madtodeath:
Dec 13 2010 21:50
zulabar → DarkElf
True story !
Πιστευω οφειλεται στην επιρροη Geutella's και Kaiser-sama πανω στην Ελενη.Τωρα η Στεφι αστο ακομα και απο ψυχολογικη πλευρα κατι εχει λασκαρει εκει στο κεφαλι της :P :P :P
Dec 13 2010 21:42
DarkElf → zulabar
Είναι ένα κοντά στο σπίτι μου,θα πάω να κοιτάξω.:hiding_something:
Δεν είναι εντυπωσιακό οτι η Ελένη,που είναι και πιο μικρή,είναι απίστευτα πιο σοβαρή από τη Στέφη?:hahaha:
Dec 13 2010 21:30
zulabar → DarkElf
Μπιελα ειναι εξαρτημα στο αυτοκινητο :)
Αν βρουμε κανα pet shop με προσφορα στα φιμωτρα τοτε να ωαλουμε ολοι απο ενα ευρω να τους παρουμε κανα ζευγαρι μπας και βγαλουμε ακρη χαχαχαχα
Dec 13 2010 21:23
DarkElf → zulabar
Μπιελα?Μετάφραση?:hmmm:
Κοίτα,το θέμα μας είναι να'χουμε ένα στέκι που να μας χωράει,να μας βολεύει η πρόσβαση σ'αυτό και να μη γινόμαστε πολύ ρεζίλι...:hahaha: Αν μας τα καλύπτει το Νέον το κρατάμε...κι αν χρειαστεί φημώνουμε Στέφη και Σοφία..:P
Dec 13 2010 21:17
zulabar → DarkElf
Θα ητανε μια καλη λυση στο θεματακι μας πιστευω!!! Αλλα απο την αλλη να δουμε και λιγο κοσμο γυρω γυρω βρε παιδι μου ολο τις ιδιες φατσες και τρολλ (βλεπε Στεφι,Σοφια και τα σχετικα ) θα βαρεσουμε μπιελα στο τελος !!!
Dec 13 2010 21:09
DarkElf → zulabar
Sumanai,δεν το'χω ακουμπήσει ποτέ στη ζωή μου.Ο,τι έχω κάνει σε σχέση με βάσεις δεδομένων είναι σε sql (με χρήση wampserver).Αν χρειάζεται κάτι τέτοιο ίσως να μπορώ να βοηθήσω.Επίσης το "σχετική λόγω σχολής" είναι σχετικό.Μέσα στη σχολή υπάρχουν οι καμμένοι και υπάρχουν και οι άσχετοι,καλή ώρα.Αν χρειάζεσαι κάτι που έχει να κάνει με αντικείμενο που γνωρίζω πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω.
Αχα...σαν τη Στέφη,ε?Μήπως την επόμενη φορά να πάμε σε άδεια καφετέρια?:hmmm:
Dec 13 2010 21:07
zulabar → DarkElf
Ε ακου με που σου λεω και η σοφια τα ιδια χαλια με την Στεφι και χειροτερα χαχα
Κοιτα ναι πρεπει να ειναι homemade απλα και μονο για να ειναι φτιαγμενα με αγαπη (και πιθανως ποντικοφαρμακο επειδη θα ειναι απο τους ηττημενους στον νικητη χεχε)
ΟΚ δηλωτη αλλα να ριξουμε και κανα ποκερακι καμια μερα !!!
Υ.Γ. Να σου πω εχω μια εργασια για Access παιζει να μου δωσεις κανα φιλικο point μιας και εισαι σχετικη λογω σχολης γτ δεν με βλεπω να την βγαζω περα?
Dec 13 2010 20:59
DarkElf → zulabar
Χμμμ...μπορώ να το φανταστώ.Η Στέφη σπάνια είναι ήσυχη (για τη Σοφία δεν ξέρω,μια φορά την έχω δει).:hehehe:
Texas Hold'Em???Τι trendy πράγματα είναι αυτά?!Δηλωτή θα παίξουμε.(έπαιζα με τις ώρες στο camping στο 3ο έτος :hehehe:)
Πρέπει να'ναι homemade?Εγώ ήδη χρωστάω κάτι homemade μελομακάρονα στον Kaiser...
Dec 13 2010 20:56
zulabar → DarkElf
Εγω με Samu και MikamiTeru ειχαμε πιασει φιλοσοφικη συζητηση πανω στους Μεταβαρονους.Βεβαια οσο μπορουσαμε να συζητησουμε με την Στεφ και την Σοφια να τρολλαρουνε στις διπλανες καρεκλες.Τελικα ομως ολα πηγαν (οχι κατα διαολου !) κατ'ευχην και καταφεραμε να περασουμε ενα ησυχο (σχετικα ησυχο δλδ) απογευμα !!!
BTW δηλωτη πρεπει να οργανωσουμε ενα τουρνουα μετακσυ μας οπου ο νικητης θα κερδιζει ενα κιλο σπιτικια κουλουρια !!!
Υ.Γ. Το τουρνουα δηλωτης ασ το κανουμε καλυτερα Texas Hold'Em up (αμα δεν ξερετε θα σας δειξω εγω χαχα)
Dec 13 2010 20:48
DarkElf → zulabar
Η αλήθεια είναι ότι πιάνω χώρο οπότε η απουσία μου είναι εμφανής.:hahaha:
Γενικά δε χάνω meetings (κυρίως προβολές :P ) αλλά είχα μια εργασία-την οποία παρεπιπτόντως τώρα τελειώνω-και δε μπορούσα να έρθω.Ζητώ ταπεινά συγνώμη.:nod:
Έμαθα ότι περάσατε καλά.Έπαιξες κι εσύ δηλωτή ή ήσουν cheerleader?:hahaha:
Dec 13 2010 20:43
zulabar → DarkElf
Ελειπες και υπηρχε ενα κενο στο meeting. Θα σας παρακαλεσω να μην υπαρξει παλι τετοια απουσια.
Peace out!
Dec 13 2010 20:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed