Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → Lucy Heartfilia

Αποφάσισες ποιό pairing θα κάνεις?:awww:
Dec 15 2010 21:12
Photo

Lucy Heartfilia → DarkElf

Hohoho thanks for the accept my fellow fujoshi :D
Dec 15 2010 20:31
Photo

DarkElf → Lucy Heartfilia

Γειαααα!Thanks for the friend request,fellow fujoshi!:hehehe:
Dec 15 2010 20:29
Photo

zulabar → DarkElf

Very well then. I will be waiting a phone call in order to make arrangements for our coffee/night out ! :D
Dec 14 2010 18:16
Photo

DarkElf → zulabar

Αχεμ...δε θα μιλήσω γιατί μετά θα μου λένε οτι υπερβάλλω.Βγήκαμε και την Παρασκευή αργά οπότε δεν ξέρω κι αν θα την αφήσουν πάλι.Βασικά όταν μπει msn το βράδυ θα το συζητήσουμε.
Dec 14 2010 18:10
Photo

zulabar → DarkElf

Κοιτα μια μπυριτσα ετσις νωρις μπορουμε να παμε ! Επιτρεπεται και για το ανηλικο και δεν πιστευω πια να μεθυσει η αλλη με μια μπυρα δηλαδη wtf ? Εγω θελω κανα 5κιλο κρασια για να κανω κεφαλι xD
Dec 14 2010 18:02
Photo

DarkElf → zulabar

Δεν έχουμε κανονίσει ακόμα,αλλά συνήθως βρισκόμαστε τα ΣΚ.Όχι extreme!Η μια είναι ανήλικη και η άλλη επιρρεπής στο αλκοόλ.Δε μπορώ να έχω το νου μου και στις 2.:hahaha:Καφεδάκι λογικά.
Dec 14 2010 18:00
Photo

zulabar → DarkElf

Ανετα για τι λετε να παμε? Καφεδακι η κατι πιο extreme night out ?
Dec 14 2010 17:53
Photo

DarkElf → zulabar

Να προωθήσουμε εσένα τότε! Btw,αν κανονίσουμε τίποτα το ΣΚ με τα κορίτσια (Ελένη,Αθηνά...) είσαι μέσα?
Dec 14 2010 17:50
Photo

zulabar → DarkElf

Ναι γτ οχι ? Ξερεις τι λεφτα βγαζει κανεις σε αυτον τον κλαδο ? :P
Dec 14 2010 17:44
Photo

DarkElf → zulabar

Εσύ μείωσες τον 10th πρώτος!Προφανώς και Allons-y Allonzo is the best! Τι ακριβώς να την κάνω τέτοιου είδους ενημέρωση?Just in case που γίνει η αναθεώρηση και υποβαθμιστεί το πτυχίο μου να ξέρω τι εναλλακτικές υπάρχουν?!
Dec 14 2010 16:58
Photo

zulabar → DarkElf

Αχ ναι ασε με την Billie ειχαμε παθει την πλακα μας..... Που να την δεις στο Secret Diary of a Call Girl ;) Ειναι πολυ ενημερωτικη εκπομπη θα παθεις την πλακα σου ;) ;) ;) BTW Geronimoooo sucks ! Allon-zy FTW !!!!
Dec 14 2010 15:56
Photo

DarkElf → zulabar

Χμ!Ε,βέβαια!Αρσενικό και να μην του άρεσε η Billy Piper?Dona ftw!(και η Martha μου άρεσε) Geronimoooo (11th doctor style :P)
Dec 13 2010 22:15
Photo

zulabar → DarkElf

He used it and now he is dead and now we have a noob for the 11th Doctor !!! So David was a complete fool ! But we all loved him with Billy Piper !!! Α μωρη Rose μας εφτιαχνες τα Σβ/κα.........Κριμα απλα να την χασουμε *shedding only a tear...Doctor style*
Dec 13 2010 22:04
Photo

DarkElf → zulabar

David Tennant does!Do not underestimate the Doctor!
Dec 13 2010 22:01