Jump to content

Community Status Updates

Photo

Samu → DarkElf

Δεν το έχω δει ακόμα αλλά αν λες ότι είναι καλή επιλογή it's OK with me. Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του Summer Wars ( BTW ούτε αυτό έχω δει). Λέω να πέσουν και οι δύο προτάσεις στο επόμενο meeting ή όποτε μαζευτούν αρκετά άτομα. Πάντως έχασες που δεν ήρθες την Κυριακή. Έπεσε το γέλιο!!!
Dec 21 2010 13:37
Photo

Zouhan → DarkElf

Συμφωνώ. Και προτείνω και το Summer Wars. Και σαν πρόγευση, πριν την κανονικη ταινία, να βάλουμε την 1η από τα Garden of Sinners, αν μας παίρνει (κανα 40λεπτο ειναι).
Dec 21 2010 10:20
Photo

DarkElf → Samu

Γειααα!Τι κάνεις?Τελικά είδα το "The Girl Who Leapt Through Time" και νομίζω ότι είναι καλή επιλογή για την επόμενη προβολή.Η Geu-chan-όπως είπε και το Σάββατο- συμφωνεί οπότε λέμε να το συζητήσουμε και με τους υπόλοιπους.Τι λες?
Dec 20 2010 16:41
Photo

DarkElf → Zouhan

Καλησπέρα!Τι κάνεις?Ξεκινήσαμε συζητήσεις για την επόμενη προβολή και είπαμε με την Geu-chan να προτείνουμε το The Girl Who Leapt Through Time.(το είδα χθες και μου άρεσε πάρα πολυ...:wooi2:)Πώς σου φαίνεται σαν ιδέα?Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις?
Dec 20 2010 16:36
Photo

DarkElf → zulabar

Θέλεις να σου βγάλουμε και αναλυτικό πρόγραμμα δηλαδή??:mador2:Κρίνοντας από τα άτομα που θα είναι,πιστεύω ότι θα υπάρχει trolling.
Dec 17 2010 14:06
Photo

zulabar → DarkElf

I see..... Will there be trolling ? Γτ αν δεν εχει δεν ερχομαι :P
Dec 16 2010 23:55
Photo

DarkElf → zulabar

Είναι γενικό το φαινόμενο.Κατά τις 6 μου είχε πει η Ελένη.
Dec 16 2010 23:54
Photo

zulabar → DarkElf

Dunno yet για τι ωρα λεμε περιπου ? Btw το fb σου τα εχει παιξει η μονο το δικο μου κανει νερα?
Dec 16 2010 23:53
Photo

DarkElf → iristella

You're welcome!Είναι αρκετά τα "brother something" οπότε λογικό κάπου να μπερδευτείς.:hehehe:Ελπίζω να σου αρέσει.
Dec 16 2010 23:47
Photo

iristella → DarkElf

I was under the impression that I had read this. Oh well θα το ξανακοιτάξω. Μικρό το κακό. XD Thanks.
Dec 16 2010 23:45
Photo

DarkElf → zulabar

Yo!Θα σου έστελνα αύριο μνμα να σου πω τι κανονίζουμε.:hehehe: Λοιπόν,η Ελένη ήδη έχει πει με Mikami για το Σάββατο καφεδάκι(μάλλον στο Νέον) και έχει πει και στην Αθηνά και θα φέρω κι εγώ έναν φίλο μου (otaku pure).Θα μπορέσεις να έρθεις?
Dec 16 2010 23:44
Photo

zulabar → DarkElf

What up ?
Dec 16 2010 23:40
Photo

DarkElf → iristella

Brother x Brother. Ένα από τα πιο ωραία yaoi που έχω διαβάσει.Ongoing και δυστυχώς το scanlation αργεί πάρα πολύ.Αξίζει να το διαβάσεις.Μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν έμαθα ότι ο mangaka είναι άντρας!
Dec 16 2010 23:38
Photo

iristella → DarkElf

Sig from where? o.O
Dec 16 2010 23:33
Photo

Lucy Heartfilia → DarkElf

Αύριο μεθαύριο που θα τελιώσω την lucy, θα ακολουθίσω την συμβουλή σου με ένα AllenxLavi happy new year fan art! :3
Dec 15 2010 21:31