Jump to content

Community Status Updates

Photo

DarkElf → Nighteyes

Το σώζεις λιγάκι,αλλά still...δεν ξέρω γιατί δε μ'ενθουσίασε.Σε κάποιο σημείο το σταμάτησα.Αυτό που μ'έχει ξετρελάνει,παρότι shounen ai [SPOILER]δηλαδή ακόμα περιμένω το spicy να γίνει hooooooot[/SPOILER] είναι το vassalord.Τέλειο σχέδιο,τέλειοι χαρακτήρες και ΕΧΕΙ plot. :P Είναι της mangaka του Peacemaker Kurogane (αυτό με σόκαρε όταν το ανακάλυψα).
Apr 02 2011 21:01
Photo

Nighteyes → DarkElf

Ρε συ για το manga μιλάω εγώ. Σιγά μην έλεγα για τα ova του haru.:P
Apr 02 2011 20:49
Photo

DarkElf → Nighteyes

Sex Pistols....:nbleed::nbleed: Μπορεί να'ναι 10 τόνους τρελό κι άλλους 10 ανώμαλο,αλλά μ'αρέσει!Δεν μπορώ βέβαια να φανταστώ το viewfinder σ'αυτό το στυλ.Θέλω εκεί πιο πολύ το suspense,το hotness που βαράει κόκκινο...θέλω τον FeiLong το κάθαρμα που είναι και στο manga![SIZE="1"]Επιπλέον θέλω τώρα που τελείωσε το manga,sidestory μόνο με FeiLong!!![/SIZE]Είχα βρει στο youtube το drama cd....οι seiyu δίνουν ρέστα...Αν γίνει,μακάρι να κρατήσουν το ίδιο cast. Και θα πω ότι το cast του Sekai Ichi Hatsukoi μ'αρέσει (katsuyukiiiiii :nbleed: )και περιμένω πολύ καλό αποτέλεσμα στη σειρά. Haru wo daiteita,ε?Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα...προτιμώ Maiden Rose (εκεί,στο rape εγώ..:hehehe:) και από άποψη plot αλλά και ερμηνειών.Από τον seme δηλαδή περίμενα κάτι καλύτερο,γιατί ξέρω ότι ο seiyu είναι πολύ καλός.
Apr 02 2011 20:35
Photo

Nighteyes → DarkElf

Είπε κανείς ότι δεν μου άρεσε;:OMG3: Είπα ότι "δεν το λατρεψα κιόλας". Μου άρεσε αλλά όχι σε υπερθετικό βαθμό. Και το junjou δεν το λατρεύω. Μου άρεσε λίγο παραπάνω γιατί έχει την τρελή οικογένεια του usagi αλλά και αυτό έχει ακόμα προοπτικές: Δεν είδαμε ακόμα κανένα σόι.:P Αν θες κοιταξε στο thread του yaoi manga για το τι δεν μου κάθισε τόσο καλά(σε σχεση με το junjou). Στα τελευταία ποστ είναι. Σε υπερθετικό βαθμό μου άρεσε το haru wo daiteita. Το junjou και το sekaiichi, καλά, χρυσά αλλά τα έχω ένα σκαλοπάτι πιο κάτω. Ίσως αν ήταν πιο spicy...:P Αν είναι να βγει το viewfinder έτσι όπως κανανε το ova που μολις είδαμε, με κομμένες σκηνές και χάλια animation και εντελώς μη ρεαλιστικούς seiyou, ασε καλύτερα να μην το κάνουν. Αν και θα με ενδιέφερε μια έκδοση του σε κωμωδία.:hahaha: Το όλο σκηνικό είναι τόσο τρελό και γελοίο που θα ήταν epic μια προσέγγιση της ιστορίας από την κωμική πλευρά. Σκέψου ας πούμε να έβγαινε σε στυλ sex pistols σε συνδυασμό με junjou.:hihi2:
Apr 02 2011 17:58
Photo

DarkElf → Nighteyes

Nighteyes-saaaan....πραγματικά δε σου πολυάρεσε το sekai ichi hatsukoi??Πίστευα ότι είναι στο στυλ σου (δεν έχει και ιδιαίτερο εξαναγκασμό)..και βγάζει τόσο γέλιο και cuteness..Πες μου τι σε χάλασε....όχι,πες μου! Υποτίθεται ότι θα βγει και Viewfinder τώρα την άνοιξη αλλά μόνο σε 2 sites το'χω δει,χωρίς πληροφορίες για cast και studio.Και να βγει βέβαια...[SPOILER]πώς θα το συμμαζέψουν που είναι ντίγκα στο rape?Εδώ στο junjou όποτε γινόταν κάτι,ξαφνικά άσπριζε η οθόνη.Σ'αυτό όλη την ώρα άσπρη θα'ναι!!Τρελό ξενέρωμα αν κάτι τόσο hardcore γίνει shounen ai...αλλά θέλω να δω τον FeiLong animated!!!(θα μου πεις,το τραβάει ο οργανισμός σου..:hehehe:)[/SPOILER]
Apr 02 2011 11:45
Photo

zulabar → DarkElf

Μπες κανα msn ή fb να πουμε καμια μ*****α να περασει η ωρα :P
Mar 27 2011 14:00
Photo

DarkElf → Gomu Gomu No Mi

"θα δείξει...κάποτε.." Κατάλαβα.Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθεις.Ντροπή σου!Αυτό έχω να πω μόνο.
Mar 26 2011 23:52
Photo

Gomu Gomu No Mi → DarkElf

Γυρίζω αύριο Πάτρα. Άσε σχολή δεν πατάω καθόλου μιλάμε. Με έχει πιάσει η βαρεμάρα. Αλλά πρέπει να δούμε τίποτα.Θα δείξει, μπορεί να ανέβω κάποτε.
Mar 26 2011 23:25
Photo

DarkElf → Gomu Gomu No Mi

Που βρίσκεσαι συνάδελφε? Πατάς καθόλου στη σχολή ή μπα....?Έλα ρε να δούμε κανένα anime στο γραφείο φοιτητών...:hihi2:
Mar 26 2011 14:57
Photo

Erisadesu → DarkElf

ευχαριστώ και εσύ ότι ποθέις!!
Mar 20 2011 16:27
Photo

DarkElf → Erisadesu

Χρόνια πολλά!!!Να τα εκατοστήσεις!!!Οι επιθυμίες σου ευχές μου!!!
Mar 20 2011 11:53
Photo

LuluChan92 → DarkElf

Εγώ ευχαριστώ που αποδέχτηκες το request μου!
Mar 16 2011 22:43
Photo

DarkElf → LuluChan92

:hi:Thanks για το friend request!!!
Mar 16 2011 17:46
Photo

DarkElf → iristella

Που?????Που είναι?????Οι Dangerous Pleasure δεν το'χουν στη σελίδα τους!!! ..Εννοώ το sekai ichi hatsukoi.:blingeye2:
Mar 15 2011 19:33
Photo

Lucy Heartfilia → DarkElf

*0* Ευχαριστώωωωωωωω!!!!!! :D :D :D :D
Feb 15 2011 13:13