Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → DarkElf

Έλα βρε θυμάσαι τον Maximmillian κι όχι την Agnesca? Aπαπαπα...! xD Aχ ήταν τόσο καλός και γλυκός και έξυπνος και σωστός... [SPOILER]Ναι αλλά ας μν ξεχνάμε ότι ήταν και το θέμα ότι και οι δύο του κλέψανε τη γκόμενα! xD ο προηγούμενος του κλεψε τη γυναίκα και δημιουργήθηκε ο Dimitri και δεν ξέρω γω τι...Αλλά θα συμφωνήσω για τα δίδυμα. Καλή η θεωρία σου! Δεν το χα σκεφτεί έτσι...[/SPOILER] Κοίτα, δε μπορώ να πω ότι τρελαινόμουνα αλλά τον προτιμάω από την Τσιγγανοτουρκογύφτισσα -ναι εννοώ τον Dimitri xD- γιατί ήταν πιο...πιο. Δεν ξέρω, ίσως έχεις δίκιο -πάντα ήθελα προσωπικά ένα απ'τα δίδυμα να την "κανονίσει"- αλλά τώρα ένα παραπάνω να μη θέλω τον μακρομάλλη κούκλο...[SPOILER]αλλά κι εγώ θέλω να δω τον Kyouya σαν αντίζηλο του Dimitri θα ναι ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση α)της Ajnesca/Agnesca που θα ξαναδεί την παλιά της αγάπη και β) του Dimitri που επιτέλους θα βρει και έναν σοβαρό αντίπαλο...μακάρι να χει γίνει βαμπίρος κι αυτός![/SPOILER]
Ιούν 17 2011 15:25
Φωτογραφία

DarkElf → Fallen_Mpougatsa

Αχ,λες τον Maximillian.Και μένα μου άρεσε...!:kawaii:Αν και δεν πιστεύω ότι τον μισούσε ουσιαστικά,παρά μόνο τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε. [SPOILER]Και πιστεύω ότι αυτό το "μίσος" ίσως να'ναι και το μόνο που κληρονόμησαν τα δίδυμα από τον Maximillian,και γι'αυτό δεν έχουν καλές σχέσεις με τον Dimitri...βέβαια αυτό μπορεί να'χει να κάνει και με τον τρόπο με τον οποίο πέθαναν.[/SPOILER]Πάντως ο Leo μου δημιουργούσε ένα περίεργο αίσθημα...παρότι έμοιαζε με τον Maximillian,μου φαινόταν ψεύτικος.Tonikaku,τώρα να δούμε τι θα γίνει,[SPOILER]που εμφανίστηκε ο Kouya(dimitri has a rival in love!).Εγώ πάντως είμαι με τον Dimitri...μπορεί να'χει κάνει τόσα,αλλά νιώθει το βάρος των πράξεών του και πιστεύω ότι την αγαπάει την Alice,κι όχι επειδή έχει το σώμα της τύπισσας με το περίεργο όνομα.[/SPOILER]
Ιούν 17 2011 15:03
Φωτογραφία

Χα χα, όχι ρε συ, με τίποτα εντάξει, απλώς αναγνωρίζουμε τις μεριές βάσει των bishounen! xD Αχα! Ώστε διάβασες κι εσύ το Kuro Bara Alice...! Και σ'άρεσε ο Dimitri? Με φαίνεται...πολύ εγωιστής και ψώνιο. Βασικά όχι τόσο ψώνο όσο ότι είναι καθίκι που εκμεταλεύεται τους πάντες τους χειραγωγεί ώστε να κάνουν αυτό που θέλει αυτός! Με τη σπάει ρε συ...αλλά ναι είναι και για λύπηση πλέον. Εγώ πάντως πήγα άπειρα τον τύπο που ήταν μαζί του που τον μισούσε αλλά δεν τον μισούσε που το έκανε με την Γιαπωνέζα, την κόρη του πρέσβη. Φοβερός ήταν! Αλλά δεν θυμάμαι το ονομά του τώρα... Lol, το αγαπημένο σου yaoi manga ε? Αχα!
Ιούν 17 2011 14:13
Φωτογραφία

:kakaka:Είναι όντως δύσκολη απόφαση (θα το δει κανένας και θα νομίζει ότι εκτιμούμε ιστορικά γεγονότα βάσει bishounen:hehehe:). Μ'έπιασε σήμερα και διάβασα όλο το Kuro Bara Alice(πάει κι αυτή η εξεταστική,δε με βλέπω καλά...).Τι ωραίο!!Βασικά απεχθάνομαι το 99,9% των shoujo οπότε μου έκανε εντύπωση που μου άρεσε...μετά είδα πως η mangaka γράφει yaoi και μάλιστα έχει γράψει ένα από τα αγαπημένα μου,οπότε λύθηκε η απορία.:hehehe: Δε μου λες κυρία μου,γιατί αντιπαθείς τον Dimitri???Εγώ πλέον τον λυπάμαι...
Ιούν 17 2011 14:06
Φωτογραφία

Θα συμφωνήσω μαζί σου, είναι ανάλογα τα κέφια...! :3 Αχα! Εγώ διαβάζω το manga του σθγκεκριμένου...αλλά αν σε πω ότι δεν έχω διαλέξει ακόμα πλευρά? xD Είναι δύσκολοοοοο~! Η μια πλευρά έχει Kenshin...η άλλη έχει Saito, Hijikata...xD
Ιούν 17 2011 07:59
Φωτογραφία

Καλά,κι εγώ με τα manga είμαι περίεργη..φαντάζομαι πάει αναλόγως τα κέφια.:hihi2: Τώρα βέβαια αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον μου για την shinsengumi οπότε ελπίζω μετά την εξεταστική ν'αρχίσω σοβαρά το Peacemaker Kurogane (..και να τελειώσω το Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto-anime είναι αυτό).Πρέπει να βρω και κανένα βιβλίο για εκείνη την περίοδο,για να μπορέσω ν'αποφασίσω με ποια πλευρά είμαι.:hihi2:
Ιούν 16 2011 15:06
Φωτογραφία

Αχα...μωρέ εγώ το βρήκα αυτό το Tarot Cafe αλλά δεν ξέρω γιατί αλλά βαριέμαι να το διαβάσω...Α, ναι, τα είδα! Thanks για το heads up!
Ιούν 15 2011 17:25
Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

Μα δεν είναι αστείο. Δήλωση ενός γεγονότος ήταν. Καλά σίγουρα. Ετσι όπως πάει το πραγμα και δεύτερη θητεία να κάνω πάλι δεν θα έχω ξεμπερδέψει με την σ-χολή. Άντε καλό βάπτισμα πυρός στα Σήματα.
Ιούν 14 2011 11:08
Φωτογραφία

Black Kaiser → DarkElf

Δεν θυμάμαι να σου μίλησα άσχημα. [SPOILER]Δεν σου μίλησα καν. Το anime.gr δεν υποστηρίζει voice transmission :P[/SPOILER] Και μπορούμε να κρατήσουμε την συζήτηση σε ένα επίπεδο χωρίς να αναφέρουμε λέξεις "taboo"?:wth2: Σοβαρά τώρα, να δούμε τι θα κάνουμε με αυτό το μάθημα. Δεν θυμάμαι πια ούτε και εγώ πόσες φορές το έχω δώσει. Μακάρι να είχα χρόνο να διαβάζαμε μαζί αλλά η Π.Α έχει άλλη γνώμη.
Ιούν 14 2011 08:29
Φωτογραφία

iristella → DarkElf

Well κοίτα έχει κάποιες πάρα πολύ αστείες φάσεις, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο στηρίζει μόνος του μια σειρά 8 τομων. Γι αυτό λέω ότι παίζει ρόλο και ο καθαρός μαζοχισμός. Ι hated both Ayase and Kanou equally πάντως. Ελεεινοί και τρισαθλιοι και οι δυο. Anw have fun. ^_^
Ιούν 12 2011 18:04
Φωτογραφία

DarkElf → iristella

Για να μη spammάρω το thread...στην αρχή δεν κατάλαβα ποιον εννοούσες...:hmmm:έχει τόσο ενδιαφέρον ο/η Kaoruko?Έβγαζε βέβαια γέλιο στο anime.Για μένα,ο λόγος που αντιπάθησα το anime ήταν ο Ayase και ο λόγος που άντεξα και είδα και τα 4 OVA ήταν ο Kanou(αλλά δε μπορούσα ν'αποφασίσω αν μου αρέσει αρκετά για να ξεκινήσω το manga:hehehe:). Αυτό το "μου σπάει τα νεύρα αλλά μετά από 10 volumes συνεχίζω" το'χω πάθει στο παρελθόν.Θα κάνω μια προσπάθεια κι ελπίζω να μην το μετανιώσω.:hihi2: Thanks for the info!
Ιούν 12 2011 16:58
Φωτογραφία

Α,ωραία!Τελειώνω το Tarot Cafe (αν δεν το'χεις διαβάσει,ρίξε του μια ματιά) και πάω να το διαβάσω! edit:Το πήρες χαμπάρι ότι βγήκαν chapters από Black Wind???
Ιούν 11 2011 15:19
Φωτογραφία

E, δεν το θεωρώ απίθανο. Αμν όλη του τη ζωή την έχει περάσει με αυτά έχει μάθει και να αναγνωρίζει τιςανάγκες τους και τι σημαίνει το κάθετί που κάνουν. Υποθέτω. Α, βγήκε και το 7 χθες! :3
Ιούν 11 2011 13:20
Φωτογραφία

Night Wizard Seal → DarkElf

:hahaha: Thank you so much, DarkElf. Να'σαι καλά.
Ιούν 11 2011 12:01
Φωτογραφία

DarkElf → Night Wizard Seal

[YOUTUBE]8NPgVESNjPg[/YOUTUBE] Ignore the lyrics if you find them disturbing.The point is in the title. Happy Birthday!!!!:yahoo:
Ιούν 11 2011 10:24