Community Status Updates
iristella → meidei
Maybe you haven't read the right ones. XD Για δοκίμασε λίγο Tokyo Babylon, X ή και κανα Pet shop of horrors και πες μου τη γνώμη σου.
Jan 19 2011 23:35
meidei → iristella
Για να το πάρω και λίγο στο πιο σοβαρό, καλά τα dj (βασικά όχι και τόσο καλά, αλλά τε/σπα) αλλά μερικές φορές πραγματικά πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχουν κανονικά μάνγκα/άνιμε από όλα το φάσμα των genre που να έχουν και λίγο bl ρομάτζο, όχι blo ρομάντζα που να έχουν μια υποψία από άλλα genres μέσα. Αλλά άμα ξεκινήσω να λέω τέτοια γίνομαι βαρετός :)
Jan 19 2011 23:22
meidei → iristella
[QUOTE]Conan X Kaito Kid [/QUOTE]
But I am Hattori Heiji's fanboy :P I find both Conan/Shinicih and Kaito annoying.
Jan 19 2011 23:14
iristella → meidei
[URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=2912"]Tι στοίχημα πας? ΧΔ[/URL]
Jan 19 2011 22:50
meidei → mono
Εμάς μας το έβαζε στην τάξη η καθηγήτρια μας. Εξάσκηση στην κατανόηση. Να, πάρε τ[URL="http://www.youtube.com/watch?v=Wr0Sw3tka30"]ην πρώτη σκηνή[/URL] :)
Ο κυπριακός τίτλος είναι "Εγώ κι Εσύ" και παίζει στο ΡΙΚ1. Για τα στάναρ του ΡΙΚ είναι αξιοπρεπής απόπειρα :P Μπορείς να το δεις [URL="http://www.cybc.com.cy/tv/index.php?option=com_content&view=article&id=226&Itemid=284"]εδώ[/URL].
Τα κυπριακά τους δεν είναι όμως βαρβάτα. Υπάρχει το αξάν αλλά είναι στα "λευκωσιάτικα". Ξέρεις, ένα καλαμαρίζον ιδίωμα.
Προφορά έχω και μάλιστα αρκετά thick. Αλλά ακόμα και αν κρύψω το αξάν στο φωνημικό επίπεδο (τα σύμφωνα ας πούμε), έχω ακόμα τον κυπριακό επιτονισμό (intonation) και χρησιμοποιώ λέξεις που είναι χρωματισμένες διαλεκτικά (ψες, βαρετό αντί βαρύ κ.ά.). Υποθέτω εσύ θα διατηρείς τον επιτονισμό, το "τραγουδιστό" της φωνής.
Jan 17 2011 18:50
mono → meidei
Να πάρει δεν είδα ποτέ τη γαλλική αν και ξέρω από την καθηγήτρια μου που μεγάλωσε στη Γαλλία ότι έιναι απολαυστικότατη...Βγήκε και κυπριακή εκδοχή? Πλάκα μου κάνεις!!!!
Πες μου ότι μιλάνε αυτά τα βαριά τα κυπριακά να γουστάρω...Φαντάσου έβλεπα αίγα φούξια και δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα αλλά γέλαγα έτσι κι αλλιώς γιατί λατρεύω την προφορά...Καλά ο πατέρας μου που τα καταλάβαινε κιόλας μου χε μείνει στα χέρια από τα γέλια...
Άσχετο εσύ έχεις προφορά? Εγώ μόνο όταν κατεβαίνω και μένω για πάνω από μήνα μου βγαίνει. Παρόλαυτα (μιας και ασχολείσαι με γλωσσολογικά) πάρα πολύς κόσμος που γνωρίζω με ρωτάει αν είμαι Κύπρια και λένε το καταλαβαίνουν από την προφορά παρόλο που γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και ο πατέρας μου είναι 40 χρόνια στην Ελλάδα...Εγώ δεν καταλαβαίνω να έχω προφορά, μήπως μιλάω πολύ τραγουδιστά?
Καλά τι σου λέω τώρα...(Είδα συμπατριώτη και μέπιασε πολυλογία) :P
Jan 17 2011 15:39
meidei → mono
[QUOTE]^ Χαχαχαχαχαχαχα...Ήταν θεά σε αυτό το ρόλο...Άσε που πες πες μου το κόλλησε και μένα...[/QUOTE]
Η Δήμητρα είναι πράγματι εκφραστικότατη. Η σειρά η ίδια είναι ένοχη απόλαυση μου. Πέραν της ελληνικής έκδοσης, έχω δει τις δυο γαλλικές (Καναδάς, Γαλλία) και την κυπριακή.
Jan 17 2011 00:40
Guest-13157 → meidei
Βρε βλάκα με πέταξε για ένα δευτερόλεπτο και βγήκες. Way to go.
Jan 16 2011 00:33
meidei → Guest-13157
Γεια! Όταν ηρεμήσει αυτή η βδομάδα θέλω να σε ρωτήξω κάτι πραγματάκια για μια επέκταση που θέλω να κάνω σε ένα ελεύθερο λογισμικό. Think you can help?
Jan 14 2011 00:39
meidei → laraska
Επειδή τις βλέπω και με απόσταση, είμαι πολύ ικανοποιημένος με την 4η σεζόν. Όταν θα φτάσω στην 5η, θα εκφράσω περαιτέρω άποψη. Πάντως σίγουρα είναι από τις καλύτερες στην λίστα μου.
Jan 09 2011 20:37
meidei → acid black cherry
Αχα. Δεν βρήκα κάποια εξήγηση ούτε εγώ, μάλλον μάρκετινγκ θα είναι.
Jan 09 2011 20:36
acid black cherry → meidei
εντωμεταξυ νομιζα πως σου ειχα στειλει απαντηση αλλα ποσταρα στο προφιλ μου!
ριποστ:
λογικα κατι με φαγητο θα πρεπει να ειναι και μαλλον καποια σχεση με πεκινο θα εχει
αλλωστε γραφει Beijing ヌネラ.
δεν ειναι οτι με ...τρωει και η περιεργεια αλλα ...τι στο καλο
κινεζικο φαγητο πουλας ρε φιλε γιατι γραφεις κατακανα και οχι καντζι μου λες?
θα σκεφτηκε οτι ολο και καποιος που μαθαινει Ιαπωνικα θα ψαρεψει χαχαχαχα!
Jan 07 2011 09:01
laraska → meidei
παντως γαματη σειρα δεν ειναι ??? στις τρεις πρωτες ελιωνα στο γελιο με την καθε ατακα ...οι 4 και 5 εχουν πεσει λιγο για το αρχικο στανταρ ...
Jan 07 2011 01:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed