Jump to content

Community Status Updates

Photo

laraska → Getekid

οι τιτλοι που σου ειπα ειναι οι κορυφαιοι σε ανιμε ή μανγκα. το μονο σε gore ειναι το berserk. [QUOTE]''monster, 20th century boys...pluto..billy bat''[/QUOTE] ειναι εργα του naoki urasawa ...κορυφαιο μανγκακα της ιαπωνιας. το πλουτο ειναι μια αλλη αποδοση του astro boy. μιλαμε μονο για seinen, δλδ για ενηλικες. εχουν να κανουν με μυστηριο, τρομο και με κορυφαια ΠΛΟΚΗ. τα διαβασα και δυστηχως δεν βρισκω καλυτερα απο αυτα.
Dec 16 2010 11:29
Photo

Getekid → laraska

Φαντάζομαι μιλάς για manga σε όλα αυτά, ε; Γιατί πχ. το Berserk δεν σκοπεύω να δω σε anime και έχω διαβάσει τα πρώτα chapters του, κάποια στιγμή θα το συνεχίσω. Το Monster σε anime είναι ίδιο με το manga ή μέρος του σε στυλ gantz, elfen lied κτλ; Δεν είναι τόσο πολύ θέμα χρόνου, έχω μερικούς τίτλους που λέω τόσο καιρό να πιάσω (fma, mx0 κ.α.) και δεν ξέρω, πρέπει κάποια στιγμή να το πάρω απόφαση.... :hot:
Dec 16 2010 06:19
Photo

laraska → Getekid

εκτος απο τα τρια γνωστα ... παρακολουθω μονο ...tragedy΄ βρες χρονο για τα: monster, 20th century boys...pluto..billy bat...berserk .... epishs to noblesse
Dec 15 2010 23:38
Photo

Getekid → laraska

Manga λίγα πράγματα, Kenshin, Liar Game και Elfen Lied και γενικά δεν πολυδιαβάζω. Θέλω κάποια στιγμή να πιάσω μερικά που θέλω αλλά δεν ξέρω πότε θα το κάνω... Τώρα από anime από ongoing One Piece, Naruto και Panty & Stocking. Επίσης μόλις τελείωσα το Clannad και βλέπω Kanon, Casshern Sins και ξεκίνησα και το Legend of the Galactic Heroes. Γενικά σε αυτήν τη φάση θέλω να βλέπω tragedy καταστάσεις, γενικά αν έχεις κι εσύ κάποιο να προτείνεις ευπρόσδεκτο.... Εσύ τι παρακολουθείς;
Dec 15 2010 22:24
Photo

laraska → Getekid

αχα καταλαβα... απο μανγκα και ανιμε τι παρακαολουθεις ?
Dec 15 2010 21:21
Photo

Getekid → laraska

Αχα, προς θεωρητική κατεύθυνση δηλαδή, ε; Όχι δεν είναι κάποιος τύπος (η προηγούμενη υπογραφή είχε). Απλά αυτά είναι τα γράμματα που χρησιμοποιούμε όταν μιλάμε για ακεραίους. Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει αλλά όταν έχουμε να κάνουμε με πραγματικούς αριθμούς συνήθως τους αγνώστους τους λέμε x,y,z ... ενώ για φυσικούς αριθμούς α,β,γ... ή n. Ε, στους ακεραίους βάζουμε m,n,k,l εξού και η υπογραφή μου μιας και τυχαίνει να είναι τα αρχιγράμματα των χαρακτήρων του Death Note:hahaha:!! Όπως είχα γράψει και το "Βλέπεις πολλά anime..." κάναμε στο μάθημα για ακεραίους m και n και μου ήρθε η ιδέα!! Τώρα από μερικά post που είχα κάνει φαίνεται περισσότερο [S]η καήλα[/S], η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη υπογραφή είναι inside joke.
Dec 15 2010 20:49
Photo

laraska → Getekid

μπα ανηκω στον ακριβως αντιθετο τομεα ...και παντα αναρωτιομουν για την υπογραφη σου΄αν υπαρχει δλδ τυπος με τα γραμματα απο τα αρχικα που εβαλες δλδ
Dec 15 2010 18:47
Photo

zoro77 → Getekid

ok φίλε μου το ελυσα! ευχαριστώ πολύ.
Dec 14 2010 16:16
Photo

Getekid → zoro77

Δεν νομίζω, αν γενικά έχεις ήχο, θα είναι το πρόγραμμα. Κατέβασες μόνο το Media Player Classic ή όλο το k-lite codec pack; γιατί μόνο του χωρίς τα codecs δεν κάνει και πολλά. Αν ναι, τσέκαρε μήπως έχεις τίποτα άλλα codecs εγκατεστημένα γιατί μερικές φορές πάνε να λειτουργήσουν 2-3 πακέτα codec μαζί και μπερδεύουν τον υπολογιστή....
Dec 14 2010 06:30
Photo

zoro77 → Getekid

το κατέβασα αυτό που μου πες αλλά τώρα δεν έχω ήχο! Μήπως φταίει το ότι το laptop μου είναι καινούργιο και έχω ξεχάσει κανένα προγραμματάκι να εγκαταστήσω?HELP!:roar:
Dec 14 2010 02:36
Photo

Getekid → zoro77

Όχι όλοι το κάνουμε αυτό, αν λέει 100% τότε είναι ολόκληρο. Νομίζω ξέρω τι φταίει. Αν δεις τα αρχεία του torrent, υπάρχουν τα Openings και Endings. Είναι κάτι που κάνουν για να ελλατώσουν το μέγεθος των αρχείων. Βγάζουν τα OP, EN από τα επεισόδια και έχουν ένα αρχείο που το περιέχει και το παίζουν όποτε πρέπει. Δηλαδή παίζει το επεισόδιο και όταν φτάσει η στιγμή να μπει το opening/ending, ο player πάει και αναπαραγάγει το άλλο αρχείο (και μετά συνεχίζει κανονικά). Το VLC δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο οπότε όταν βλέπει μια τέτοια ρύθμιση παίζει το βίντεο από την αρχή. Θα πρέπει να κάνεις scrolling αμέσως μετά το "σημείο μετάβασης". Αλλιώς δοκίμασε Media Payer Classic (με k-lite codec pack) ή κάτι άλλα που προτείνουν σε [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=911"]αυτό το thread[/URL]. Λογικά αυτό είναι, πες μου αν είναι.
Dec 14 2010 01:26
Photo

zoro77 → Getekid

Έφτασε κανονικά στο 100% απλά τον έκλεινα τον υπολογιστή και μετά όταν τον ξανάνοιγα συνέχιζε το torrent κανονικά μέχρι να φτάσει στο 100%. Αυτό εννοώ μήπως έτσι χανόταν κανένα κομμάτι απ'τα βίντεο. Αλλά και πάλι το χω ξανακάνει έτσι αλλά δεν είχα πρόβλημα. Τελοσπάντων χρησιμοποιώ VLC media player.
Dec 13 2010 23:29
Photo

Getekid → zoro77

Καλησπέρα. Όταν λες σιγά σιγά έχει κατέβει όλο το επεισόδιο; Μπορεί πχ. να έχει κατέβει το 80% και να είναι τα πρώτα 10 λεπτά και τα τελευταία 5. Έτσι παίζει κανονικά την αρχή αλλά όταν φτάσει σε σημείο που δεν "υπάρχει" ακόμα, πάει από την αρχή. Αν το κάνεις scrolling σε σημείο που έχει κατέβει θα το παίξει κανονικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχει κατεβάσει τα ενδιάμεσα. Τώρα αν έχει κατέβει όλο το επεισόδιο δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Τι player/codecs χρησιμοποιείς;
Dec 13 2010 19:31
Photo

zoro77 → Getekid

Καλησπέρα φίλος. Κατέβασα την 1η σεζόν για το code geass σε 720p(που μου πρότεινες) αλλά μόλις φτάνουν τα επεισόδια σε κάποιο σημείο μετα μου γυρνάει απ'την αρχή(Ενώ αν το προχωρήσω με το mouse παίζει, δηλαδή τα βίντεο είναι ολόκληρα)! Το torrent αυτό το κατέβαζα σιγά σιγά γιατί είναι 11GB. Μηπως είναι αυτό το λάθος μου?
Dec 13 2010 17:37
Photo

Getekid → Kenobi-sensei

Χαχα, ναι. Η πλάκα είναι ότι του Naruto το λέγαμε με ένα φίλο μου πριν κανά δυο βδομάδες. Είπε και στο τελευταίο τεύχος για το Edo Tensei και λέω, ας το γράψω και στο forum. Παίχτηκε και αυτό με την πίεση στο One Piece ήρθε καπάκι να τα γράψω και τα 2 μαζί!! :hihi2: (ελπίζω τουλάχιστον να μην ήταν fail....:hot:)
Dec 11 2010 11:17