Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Getekid → HikariAngel5
Αχά, εγώ αρκέστηκα στο προφίλ σου που ήταν γεμάτο Digimon και στη φωτογραφία που έχεις στο προφίλ σου στο myspace.
Πάντως για τη συνεργασία ισχύει. Το σχέδιο ήταν να πω τους μεταγλωτισμένους στίχους και μετά να το κόψει. Αυτό που κάναμε είχε περισσότερη πλάκα και ποικιλία. Να φανταστώ το αποφάσισες εκείνη τη στιγμή να το πεις και το παρήγγειλες;
Μάρ 24 2010 12:21
HikariAngel5 → Getekid
Ναι!!!!!!Που το καταλαβες???XDD!Σε βρηκα απο το που ελεγες για την συνεργασια!!!:P
Μάρ 23 2010 17:25
Getekid → HikariAngel5
Άσε με να μαντέψω, είμαι 98,3% σίγουρος. Είσαι η κοπελιά που είπαμε το Digimon στο Karaoke;
Μάρ 23 2010 14:49
Getekid → Wabbit
Οκ. τώρα σιγουρεύτηκες.
Για να πω την αλήθεια δεν το υπέθεσα ακριβώς. Τότε που μου έστειλες το μύνημα είχες τη φωτογραφία με τα κουνέλια οπότε δεν ήμουν σίγουρος. Θυμόμουν ότι είχα διαβάσει το όνομα σου στη λίστα με τα cosplays στο party των Akai Panda στις 18/12 οπότε διάβασα τι είχες ντυθει, το googleαρα να δω την εμφάνιση και μετά από τις φωτογραφίες που είχα κατεβάσει σε είδα και το κατάλαβα (ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα διαδικασία και φαντάσου δεν μου πήρε παρα 3 λεπτά). Οπότε δεν υπέθεσα, ήξερα.
Φεβ 07 2010 00:54
Wabbit → Getekid
Yep, μέσα έπεσες! Ήμουν κουρασμένη εκείνη την ώρα και μπερδεύτηκα! Αλλά μετά είδα το nick σου και είπα να σιγουρευτώ.
Φεβ 02 2010 14:41
Getekid → Wabbit
Ναι, εγώ ήμουν. Εσύ ποιά ήσουν σε αυτό το party;
Χμ, μια υπόθεση. Μήπως ήσουν η κοπέλα που με ρώτησε για το ψευδώνυμό μου εδώ, ώστε να το βάλει στη λίστα με τα cosplays, η οποία δεν άκουσε ή δεν θυμόταν τι είπα, και έτσι με ρωτάς τώρα για σιγουριά ώστε να μπει σωστά το όνομά μου;
Ιαν 12 2010 01:05
Wabbit → Getekid
Γειά! Να κάνω μια ερώτηση; Εισαι το παλικάρι που έκανε Brook από One Piece στο πάρτυ των Sakura Syndrome;
Ιαν 12 2010 00:09

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται