Community Status Updates
zoro77 → Getekid
χαίρομαι που έστω και καταλάθως βοήθησα.. xD
είσαι εκτός Ελλάδος? τρομερό!!!
Dec 01 2010 23:00
Getekid → zoro77
Όποτε θες.
Πρέπει κι εγώ να σε ευχαριστήσω διότι λόγω όλου αυτού πήρα χαμπάρι και τη 1080p έκδοση της σειράς, πριν δεν είχα λόγο να ξαναψάξω τα επεισόδια! Μιας και εδώ που είμαι τα torrents δεν δουλεύουν και είμαι μόνο με το laptop, όταν γυρίσω Ελλάδα θα απολαύσω τη σειρά σε FHD :) !!!
Dec 01 2010 22:47
Getekid → zoro77
Φυσικά.
Αν το θες σε καλή ποιότητα δοκίμασε [URL="http://www.ozc-anime.com/2009/09/code-geass-lelouch-of-rebellion.html"]εδώ[/URL] σε 1080p που βρήκα. Εγώ έχω [URL="http://isohunt.com/torrent_details/95622241/code+geass?tab=summary"]αυτό (R1)[/URL] και [URL="http://isohunt.com/torrent_details/51202636/code+geass?tab=summary"]αυτό (R2)[/URL] τα οποία μπορώ να σου πω σίγουρα ότι είναι καλοί υποτιτλισμοί και με πολύ καλή εικόνα στα 720p. Κάποια στιγμή θα κατεβάσω και τα 1080p να δω αν είναι καλά, αλλά προς το παρόν δεν ξέρω.
Μετά υπάρχει και με ελληνικούς υπότιτλους από τους Omega Team. Πολύ καλή δουλειά στους υπότιτλους και η εικόνα καθαρή (όχι όσο τα προηγούμενα, αλλά και πάλι είναι καλή). Το κακό είναι ότι η σελίδα τους δεν λειτουργεί και γενικά περιμένουμε να ξανανέβει και αν....
Dec 01 2010 18:58
Getekid → zoro77
Πρώτον τελειωμένο ναι. Έχει 2 σεζόν, Code Geass και Code Geass R2, 25 επεισόδια έκαστη οπότε σύνολο 50. Κάτι λέγαν για 3η σεζόν αλλά δεν έχει βγει τίποτα επίσημο. Και να βγει, βέβαια, μια χαρά ολοκληρώνεται στο τέλος της 2ης.
Τώρα αυτή η σειρά είναι από τις αγαπημένες μου, οπότε ναι, πιστεύω είναι πολύ καλό. Αν πας στο αντίστοιχο thread θα διαβάσεις διάφορες απόψεις. Η 1η καλύτερη από τη 2η, το τέλος βιαστικό και με τρύπες κτλ αλλά προσωπικά το βρίσκω όλο καταπληκτικό και στο προτείνω χωρίς πολύ σκέψη. Ήταν βέβαια από τις πρώτες σειρές που έπιασα αλλά φαντάσου ότι αυτό με έκανε να πορωθώ περισσότερο με τα anime γενικά.
Δεν ξέρω τι περιμένεις, να προειδοποιήσω για μερικές σκληρές-θλιβερές στιγμές σε αυτή τη σειρά αλλά είναι από τους λόγους που το θεωρώ ρεαλιστικό και ότι αξίζει να το δει κανείς.
Ελπίζω να σε κάλυψα :)!
Dec 01 2010 02:29
zoro77 → Getekid
ευχαριστώ. Βασικά σου έγραψα γιατί έχω ψάξει σε πολλά torrent sites και δεν έχω βρει παιχνίδια one piece
Oct 22 2010 18:29
Getekid → zoro77
Γενικά για PSX-PSP υπάρχουν 5 παιχνίδια.
Το Grand Battle (PSP) που μάλλον αυτό μου λες ότι έχεις παίξει, που είναι παρόμοιο με το Grand Battle Rush του PS2. Τώρα από παιχνίδια του PSX είναι:
-Grand Battle (PSX)
-Grand Battle 2
-Ocean of Dreams
-Tobidase Kaizokudan
Τα 2 πρώτα είναι στη λογική του ομώνυμου για PS2 αλλά έχουν κάποιους διαφορετικούς χαρακτήρες (πχ, το Grand Battle 2 έχει τον Karu!). Γραφικά προηγούμενης γενιάς, μάχες σε 2 διαστάσεις, παρόλα αυτά εγώ τα απόλαυσα. Ως τα μοναδικά που έχω τερματίσει σου προτείνω να τα τσεκάρεις, αν και παλιά, είναι ό,τι πρέπει για One Piece fans. Τώρα το 3ο δεν είναι ξύλο, όσο το έπαιξα έχει κυρίως διαλόγους επιλέγοντας τι θα πεις κάθε φορά, και είναι και στα γιαπωνέζικα, οπότε αν ξέρεις δοκίμασέ το. Όσο για το τελευταίο, αυτό δεν το έχω καν κατεβάσει, δεν ξέρω τι παίζει αλλά μάλλον είναι σαν το Ocean of Dreams!
Ελπίζω να σε κάλυψα!
Α, δεν ξέρω πολλά από PSP, αν μπορείς να παίξεις συγκεκριμένα παιχνίδια του PSX ή οποιοδήποτε, σου έγραψα γενικά τι παιχνίδια έχω βρει, δεν γνωρίζω αν παίζουν 100% σε PSP.
Oct 22 2010 06:48
zoro77 → Getekid
είδα σε ένα ποστ σου ότι μίλαγες για παιχνίδια one piece. Μπορείς να μου πεις αν υπάρχει κανένα παιχνίδι στο PSX-PSP(εκτός από το Grand Battle που το έχω παίξει) ή σκέτο PSP?
Σημείωση: Το PSX-PSP είναι παιχνίδια του PS1 που με ειδικό πρόγραμμα παίζονται και στο PSP.
Oct 22 2010 00:13
Getekid → Kenobi-sensei
Χμ, ίσως, εφόσον πήγαμε από γενικότερα συζητήσεις συγκρίσεων στις συγκεκριμένες σειρές μάλλον θα πρέπει να επιστρέψουμε στο thread. Αν είναι ας postarουμε αυτά που λέμε, όχι όλα, μερικά, ώστε να συμετάσχουν και οι υπόλοιποι. Αν είναι θα σου απαντήσω εκεί.
Πάντως αν αρχίσουν πάλι να χτυπιούνται, θα πρότινα να γυρίσουμε εδώ...
Sep 29 2010 22:26
Kenobi-sensei → Getekid
οι διαφορές που υπάρχουν είναι όμως αυτό που το κάνει να μην μπόρουν να [B]συγκριθούν[/B] μεταξύ τους.Προφανώς και μπορούν να υπάρξουν κοινά κριτήρια(πλοκή,μάχες,σχέδιο) αλλά επειδη οι mangaka εστιάζουν σε διαφορετικά κριτήρια ο καθένας το δυσκολεύει στη σύγκριση ο kubo κοιτάει την λεπτομέρεια στους χαρακτήρες(εμφανισιακά)(αυτα που έχω δει μέχρι στιγμής τουλ), ο oda την μοναδικοτητά τους και ο kishi το profile τους(background,ιδεολογία).Επειδή είναι shounen ναί υπάρχει μια κοινή βάση αλλα μέχρι εκεί.Η σύγκριση naruto-one piece πχ μπορεί να γίνει μέχρι ένα σημείο και δεν πρεπει να γίνει για να βρούμε το καλύτερο.Επιπλέον ίσως να ήταν καλό να κρατάμε μια πισινή για το καθένα γιατί δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν.btw τέτοια συζήτηση θα έπρε να γίνει στο thread
Sep 29 2010 22:03
Getekid → Kenobi-sensei
Το να συζητάμε τις διαφορές τους και τις προτιμήσεις μας θα ήταν η ιδανική πορεία του thread αλλά αυτό έγινε μεμονομένα. Σε αυτό είμαι οκ.
Τώρα κοίτα, και τα 3 shonen και κάποια κοινά τα έχουν. Όντως δεν έχει νόημα να συγκρίνεις πχ. One Piece με Death Note, αλλά One Piece με Naruto έχει πιο πολύ λογική. Για αυτό έγινε και το thread. Προφανώς δεν είναι ένα και το αυτό, πιστεύω ότι οι διαφορές τους έγκεινται κυρίως στο αντικείμενο που πραγματεύονται, όπως είχα γράψει και σε ένα από τα post μου, και μετά λίγότερο στις μάχες, στήσιμο κτλ. Από εκεί και πέρα ομοιότητες υπάρχουν και αρκετές ώστε να έχει νόημα μια τέτοια συζήτηση, χωρίς πάντα να προσπαθούμε να βγεί ένα καλύτερο, μόνο το πιο αγαπημένο στον καθένα.
Sep 29 2010 21:42
Kenobi-sensei → Getekid
δεν είμαι κατά των συγκρίσεων απλά εδώ κάποιοι έχουν ξεφύγει και κάνουν συγκρίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους ..δηλαδή.. επειδή του ενός του αρέσει το plot το ΟΡ είναι το καλύτερο του άλλου επειδή του αρέσουν οι μάχες θεωρεί καλύτερο το bleach.Για μένα διαφέρουν πολύ τα 3 μανγκα και για αυτό προσπαθώ να αποφεύγω τις συγκρίσεις (τα θεωρώ διαφορετικά είδη) δεν μου άρεσε που κάποιοι αποθέωναν και κάποιοι κάναν το ανάποδο.υπήρχαν και κάποια ωραία ποστ όπως του lord leon.Για να μην μακρυγορώ πιστεύω πως αντι να βγάλουμε το καλύτερο θα ήταν πιο ωραίο να τονλιζουμε τις διαφορές τους και να λέμε τις προτιμήσεις μας παρά να τσακωνόμαστε για το καλύτερο(δεν υπάρχει άλλωστε αυτό)
Sep 29 2010 20:54
Getekid → Kenobi-sensei
Σου γράφω εδώ για να μην χειροτερέψω το thread σε off topic.
Είδα ξανά το post του Kenny και συμφωνώ, εγώ το θυμόμουν λάθος.
Όσο για τις συγκρίσεις, ε, οκ, όλοι έχουμε κάνει συζητήσεις για το ποιός υπερήρωας νικάει ποιόν ή ακόμα σε ποιό σοβαρό επίπεδο μαθηματικά: θεωρία ή πράξη (σε αυτό γίνεται σφαγή). Το θέμα δεν είναι πιστεύω ότι είναι ανούσιες συγκρίσεις (μια κοινή βάση την έχουν) αλλά να μην πετάμε κακοπροαίρετες σπόντες.....
Sep 29 2010 20:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed