Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Yo! Master → Getekid
Οι άλλοι θα κατέβουν με το αυτοκίνητο, οπότε θέλεις να βρεθούμε στο Fuzz κατά τις 19.30?
(τι ώρα αρχίζει θεωρητικά το τζέρτζελο? 20.30? Ξέρεις άμα αυτό είναι η ώρα που ανοίγουν πόρτες? Κάνε μία ερώτηση άμα το δεις αυτό έγκαιρα.)
Μάι 07 2011 10:36
Getekid → Yo! Master
Λοιπόν, έγιναν διάφορα τις τελευταίες μέρες και τελικά δεν κατάφερα να πάω χθες Blind Guardian αλλά μπορώ σήμερα. Θα πάω σε λίγο να τσιμπήσω ένα εισητήριο (των 40, αλλά τέλως πάντων) οπότε θέλετε να κανονίσουμε να βρεθούμε να πάμε;
Μάι 07 2011 09:40
Getekid → Phantom Duck
Καλημέρα, τι γίνεται;
Τις προάλλες πήρε [URL="http://esnkapa.org/athens/event/flashmob-vol3-silent-disco"]αυτό[/URL] το μάτι μου και λέω μήπως σε ενδιαφέρει!! Αν δεν το έχεις ξαναδεί, είναι αυτό που μαζευόμαστε στο Σύνταγμα με τα mp3 μας και ακούμε ένα κοινό τραγούδι ταυτόχρονα, με αποτέλεσμα να χορεύουμε 50 άτομα το ίδιο τραγούδι χωρίς να ακούγεται τίποτα στο χώρο. Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον (και από βιντεάκια που έχω δει) και σκέφτομαι να πάω. Λογικά θα είναι και Erasmus μαθητές!! Αν μπορείς, ψήστο!!!
Μάι 06 2011 07:32
Getekid → Yo! Master
Τελικά σίγουρα δεν θα μπορέσω να έρθω το Σάββατο. Θα πάω με κάποιους φίλους την Παρασκευή.
Αν είναι καλά να περάσουμε και θα τα πούμε τη Δευτέρα.... :) (θα έρθεις στην προβολή, ε; )
Μάι 05 2011 12:11
Yo! Master → Getekid
Ναι, Σάββατο (τα έχουμε βγάλει ήδη τα εισιτήρια) μιας & τότε βόλευε πιο πολύ τους υπόλοιπους.
By the way, καλά θα κάνεις να βιαστείς, γιατί έχω ακούσει πως τα εισιτήρια έχουν αρχίσει να τελειώνουν.
Μάι 03 2011 11:17
Getekid → Yo! Master
Και ότι έλεγα να στείλω κανένα pm, με πρόλαβες.... :P
Γενικά λέω να πάω Blind Guardian. Εσείς θα πάτε σίγουρα Σάββατο; γιατί παίζει να με βολεύει πιο πολύ την Παρασκευή. Θα συνεννοηθώ και με ένα φίλο μου και θα σου πω σίγουρα!
Μάι 03 2011 11:01
zade → Getekid
Μα έτσι πρέπει ρε φίλε. Epic Randomness. Εμένα πάλι για κάποιον άλλο λόγο η ταινία μου έβγαλε πολύ γέλιο. Μιλάμε δεν μπορούσα να κρατηθώ απ τα γέλια. Δεν ξέρω γιατί. Κι αυτό είναι το ωραίο!
Απρ 02 2011 19:09
Getekid → zade
(Ήθελα να σου απαντήσω πιο νωρίς, αλλά τελευταία δεν πολυέμπαινα...)
Η προπαγάνδα σου λειτουργεί και με το παραπάνω. Βέβαια με το φίλο μου, που γενικά βλέπουμε ταινίες μαζί, είχαμε ένn μικρό ενδοιασμό επειδή νωρίτερα είχες για avatar ...... τον Machete!! και φοβηθήκαμε μήπως η ταινία ήταν παρόμοια. Τελικά βέβαια μας άρεσε αρκετά. Χωρίς Λόγο!!
:hahaha::hahaha:
Απρ 01 2011 02:41
SkullKaizer → Getekid
καλα ναι εγω ουτος η αλλος δεν το κειταξα απο θρισκευτικη αποψη αλλα ως ηθικος ανθρωπος. επισης αυτο το κακο που περναει υποσυνιδητα δεν το ασκουν αποκλιστικα τα anime αλλα ειναι θεμα της διασκεδασης που εχει επικρατηση γενικα. και τα αμερικανικα δεν πανε πισω..
το ολο θεμα ειναι πως επιρεαζεται το υποσινιδητο και θεωρουμε ως συνιθισμενο και μη βλαβερω να ευχαριστιομαστε πχ με splater ή τερατα.. αλλα αυτο δεν ειναι απαρετητα κακο..
μιας και ο ανθρωπος δεν ειναι τελειος..
το μονο λαθος που εγινε στα anime που προβλιθικα στη ελλαδα και γενικα σε ολο το κοσμο ειναι οτι δεν απεφθινοντουσαν σε παιδια :D
οπως και να εχει μου εδωσε το μυνιμα της ιδεολογιας απλα πρεπει να βρω τα ορια ...
btw πιστευω η εποχη που ζουμε εχει τα πιο ωραια manga/anime γιατι δεν εχουν λογοκριθει ακομα μιας και ειναι σχετικα φρεσκα...
αμερικη πχ .. οπως λεει εδω [URL]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=2995&highlight=Rise+Fall+American+Horror+Comics[/URL]
Μάρ 30 2011 21:08
Getekid → SkullKaizer
Ναι, γενικά είναι ενδιαφέρον!!
Αυτός πάνω κάτω είναι ο λόγος που κατεβάσαμε το Bleach Fytili και γενικά τις anime παρωδίες και φαντάσου είχε γίνει πριν γραφτεί αυτό το κείμενο, τέτοιο θέμα είχε προκύψει νωρίτερα. Απλά το συγκεκριμένο είναι online και για αυτό σε παρέπεμψα εκεί...
Προσωπικά πάντως συμφωνώ σε πολλά από αυτά αλλά
1ον πολλά είναι θέματα που αποδοκιμάζει η χριστιανική θρησκεία οπότε εγώ (που δεν πιστεύω) δεν έχω πρόβλημα μαζί τους.
2ον κάποια μου φαίνονται υπερβολικά, δηλαδή βρίσκουν ένα κακό μύνημα πίσω πίσω και λένε ότι όλα τα καλά μυνήματα που έχει υπάρχουν μόνο και μόνο για να σου πλασάρουν υποσυνείδητα το κακό. Ε, αυτό μου φαίνεται υπερβολικό!
Μάρ 30 2011 15:13
SkullKaizer → Getekid
cool, βρικα το blog με το "anime η αλλη πλευρα".. ενδιαφερον... μου εδωσε μια γευση της αλλης πλευρας.. δεν το σκεφτηκα ποτε ετσι... να δω πως θα φτιαξω τα κομικσ μου ετσι ωστε να μη ειναι κακο παραδιγμα :/
Μάρ 29 2011 03:39
zade → Getekid
Άρα η προπαγάνδα που κάνω λειτουργεί! Εγώ το λάτρεψα. Είναι η κινηματογραφική παλαβομάρα σε όλο της το μεγαλείο. Πολύ σπάνια βγαίνουν τέτοιες ταινίες ,αξίζουν όμως τον κόπο. Άσε που την βρήκα και διασκεδαστική.
Μάρ 21 2011 10:56
Getekid → zade
Οκ, μάντεψε ποιά ταινία είδα μόλις τώρα...... το RUBBER!!
Εσύ την είδες; Πραγματικά, δεν ξέρω ακόμα αν μου άρεσε η όχι!! Ήταν τόσο περίεργη....
:oo::oo::hahaha:
Μάρ 21 2011 00:46

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται