Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kenobi-sensei → Getekid

έχεις πάρει σβάρνα τ telemarkerting εσύ :P
Δεκ 11 2010 10:55
Φωτογραφία

Getekid → iristella

Αχά, ναι οκ. Όταν ρώτησα στο "Anime Recommendations" έφτιαξα μια λίστα με γύρω στις 15 σειρές. Και ανάμεσα σε αυτά βρήκα έπη (Clannad). Τώρα το Saikano θα το αναβάλω αλλά αν τελειώσω αυτά που έχω και θέλω ακόμα κάτι σε τέτοιο στυλ, θα το τσεκάρω.... και ό,τι γίνει.
Δεκ 10 2010 04:10
Φωτογραφία

iristella → Getekid

Δεν ξέρω. Δεν έχω το κουραγιο να το πιάσω και αυτό. >.< Eίμαι σίγουρη πάντως ότι υπάρχουν πολύ καλύτερα.
Δεκ 10 2010 04:03
Φωτογραφία

Getekid → iristella

Χα, κατάλαβα. Όταν μου τελειώσουν οι άλλες καταθλιπτικές σειρές μπορεί να το ρισκάρω, έχω όμως μέχρι τότε. Το manga, παρόλα αυτά, μήπως λέει περισσότερα;
Δεκ 10 2010 03:59
Φωτογραφία

iristella → Getekid

Το Saikano είτε το λατρεύεις είτε το μισείς. Προσωπικά το μίσησα και το θεωρώ άθλιο αλλά σε κάποιους άρεσε. Τώρα το γιατί ο Θεός και η ψυχή τους το ξέρει.
Δεκ 10 2010 03:56
Φωτογραφία

Getekid → iristella

To Grave of the Fireflies παίζει να το δω και σήμερα. Έχω και σειρές που μου είχαν προτείνει (όπως Kanon ή Air) απλά μου φάνηκε παράξενο για το Saikano που από τη μία το αναφέρουν στο "Anime που σας έκαναν να νιώθετε θλίψη" και από την άλλη να το θάβετε στο "Anime Recommendations" :blurah5::hihi2: και είπα να ρωτήσω... Όσο για το thread περί θρησκείας προσωπικά δεν με ενδιαφέρει πολύ το θέμα για να το ανοίξω. Από καθαρή περιέργεια ρώτησα για το κλειδωμένο thread. Το συζητάγαμε με ένα φίλο μου και ήθελα να δω τι παίζει. Τέλως πάντων, ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Δεκ 10 2010 03:52
Φωτογραφία

iristella → Getekid

Βασικά στο anime και βία αναφερόμουν σε πρώτη φάση. Τώρα για το Anime και θρησκευτικό περιεχόμενο δεν θυμάμαι να υπάρχει κάτι αλλά σε περίπτωση που θες να ανοίξεις κατι τέτοιο καλό είναι να προσέξεις πάρα πολύ το πώς θα το παρουσιάσεις. Όσο για το Saikano το μοναδικό θλιβερό στην όλη υπόθεση ήταν ότι έκατσα και το είδα όλο όπως και το OVA. Απλά απαίσιο από όλες τις απόψεις. Δες το Grave Of the Fireflies καλυτερα.
Δεκ 10 2010 03:36
Φωτογραφία

Getekid → iristella

Γειά, ήθελα να απαντήσω χθες, αλλά δεν έκατσε... Δεκτό πάντως το όλο θέμα. Αν και στο blog του ο ίδιος έκανε ένα moderating στα comments που γίναν και αυτά που έχουν μείνει μια χσρά συζήτηση αποτελούν. Εφόσον υπάρχουν, όμως, οκ. Πέρα από το thread "Anime και βία" υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο thread που να λέει πχ. για θρησκευτικές επεκτάσεις ή σεξουαλικό περιεχόμενο; Α, και κάτι άλλο. Είδα σε ένα σημείο έλεγες για το Saikano. Το έχω κατεβάσει ψάχνοντας κάτι θλιβερό. Όντως δεν λέει;
Δεκ 09 2010 21:58
Φωτογραφία

iristella → Getekid

Γιατί πολύ απλά το όλο thread είχε ξεκινήσει από τελείως λάθος βάση και θα συνέχιζε σε τελείως λάθος βάση και δεν θα γινόταν σοβαρή συζήτηση θα γινόταν του trolling και του spam το κάγκελο. Αν θέλεις περαιτέρω απόδειξη γι αυτό απλά κοίτα τα σχόλια του blog το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως βάση για το thread. Plus όπως ειπώθηκε και μέσα στο thread υπάρχουν ήδη συζητήσεις για τα χαρακτηριστικά αλλά και τις υπερβολές των anime στα οποία θα μπορούσε να γίνει και η συγκεκριμένη.
Δεκ 07 2010 03:50
Φωτογραφία

Getekid → iristella

Καλησπέρα, ξέρω πως ίσως να είναι λίγο αργά και ίσως ό,τι θυμάμαι χαίρομαι, αλλά εκείνο το thread "Anime η άλλη πλευρά..." γιατί κλειδώθηκε; Ακόμα και αν έθιγε θρησκευτικά θέματα, με τα οποία ούτε εγώ τα έχω καλά, μια συζήτηση πάνω σε αυτά και τα anime μπορούσε να γίνει. Αν έχεις απαντήσει κάπου στο forum πες μου ή στείλε μου, γενικά θα ήθελα να ξέρω αν υπήρχε κάποιος λόγος πέραν του ότι ίσως διαφωνείται εσείς οι admin ή κάτι τέτοιο.
Δεκ 06 2010 21:36
Φωτογραφία

Getekid → laraska

Ναι. 4ο έτος. Δεν φαινόταν από τις υπογραφές μου;:nanteee: Γιατί; Είσαι μήπως είσαι κι εσύ;
Δεκ 04 2010 23:56
Φωτογραφία

laraska → Getekid

μαθηματικος εισαι?
Δεκ 04 2010 23:31
Φωτογραφία

Getekid → zoro77

Ευχαριστώ. Όταν δεις το Code Geass να μου πεις αν σου άρεσε!!
Δεκ 02 2010 01:52
Φωτογραφία

zoro77 → Getekid

να έχεις επιτυχία!
Δεκ 01 2010 23:52
Φωτογραφία

Getekid → zoro77

Ναι, κάνω το πρόγραμμα Erasmus και είμαι στην Ιρλανδία για το εξάμηνο. Το πανεπιστήμιο έχει φίλτρα και τα torrents δεν δουλεύουν οπότε προσπαθώ και την παλεύω με ddl! Για αυτό και τα βαριά anime όπως τα 1080p θα περιμένουν!!!
Δεκ 01 2010 23:49