Community Status Updates
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Κοίτα την αρχίζει πάλι ο pervert . Τα κατεβάζω . Την περασμένη βδομάδα το άρχισα και τώρα είμαι 3η σαιζόν .
Jan 14 2012 02:37
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Χα χα, λάθος, ο άνθρωπος τον έβδομο θέλει να δει μετά. Εγώ για κάποιο λόγο μπερδεύτηκα. Πω πω, έλεος. xD
Mentalist!!! Επιτέλους κάποιος που το βλέπει! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σ'αγκάλιαζα αλλά δεν είσαι κοντά μου! Σε ποια σεζόν είσαι? Το βλέπεις on going από το internet ή τρίτο κύκλο?
Jan 14 2012 02:35
Πω αυτός είναι πατέρας xD Πρώτα θα δει τον 6ο και μετά τον 3ο ? Εγώ βλέπω πολλές , like πολλές :P Τώρα Mentalist
Jan 14 2012 02:31
Έλα ντε...
Βλέπει το criminal minds και με χει βάλει να του κατεβάσω τον εκτο κύκλο και μόλις τον δει μου λέει να του κατεβάσω και τον τρίτο. Του βάζω το επεισόδιο, του βάζω τους υπότιτλους και μου κρτάει όμηρο το laptop! Εσύ τι σειρά βλέπεις?
Jan 14 2012 02:27
Μπα χειρότερα δε γίνεσαι . Πόσα πια ? :P
Και που λες και εγώ τη σειρά μου βλέπω , ποια βλέπει ο father ? (O stalker ξαναχτυπά :P )
Jan 14 2012 02:24
Ε, είπα να κλέψω κι εγώ κάτι από την αίγλη της Ίσιδος...
. . .καταπίνω και μελάνια τώρα. Παίρνω ληγμένα, καταπίνω μελάνια...απαπα, καταστρέφομαι.
Jan 14 2012 02:20
3 Μ ? Μμμ ... Ναι οκ εσύ τι σχέση έχεις με θεούς ? :P Είδες ? Αυτά παθαίνεις για να καταπίνεις μελάνια .
Jan 14 2012 02:19
Ναι εγώ το παραδέχομαι τουλάχιστον. Η υποκρισία είναι το θέμα, ξες...Μμμ, το Ανκ είναια αυτό το πράγμα σαν σταυρός, μονο με καμπύλη που κρατήσαν οι Αιγύπτιου αυτοκράτορες, το σύμβολο της αιώνιας ζωής, σύμβολο της θεϊκής εξουσίας/καταγωγής τους.
Δε μπορώ γιατί έχω μια μορφής αλλεργία που θα με κάνει εν τέλη να αποκτήσω αλλεργία στο μελάνι και θα έχω μονίμως το "στίγμα" της αλλεργίας μου που συνήθως εμφανίζεται με αναφυλαξία στο χέρι ή το πόδι. Δε λέει.
Jan 14 2012 02:14
Μιλάς και εσύ που είσαι σε γκρουπ :P Εγώ ποτέ δεν ήθελα και δεν έχω ιδέα τι είναι το Ανκ . Γιατί δεν μπορείς ?
Jan 14 2012 02:09
Ω ρε stalker...! Και όχι, δε θέλω με την καμία, αλλά μου φάνηκ ενδιαφέρον να δω τι είχαν αυτοί που έκαναν...και μέχρι τώρα είχα δίκιο: είναι τεράστια και φαίνονται χάλια πάνω τους τα περισσότερα. Εγώ ήθελα κάποτε τατουάζ αλλά όχι τέτοιο πράγμα. Ένα μικρό Ανκ ήθελα στον αστράγαλο ή στην μέση μου στο πλάι...αλλά δε μπορώ...
Jan 14 2012 02:05
Γιατί τι έχουν τα 2 μμ ? Και τι βλέπω άτιμη ? Θέλουμε anime tattoo ? :P
Jan 14 2012 02:02
Αυτό που είπε εγώ το εξέλαβα έτσι οπότε τι να κάνω? Πρέπει να μιλάω με αποδείξεις. Φφφφφφφφφ-τα νεύρα μου. Βέβαια τώρα σαν tsun tsun που είμαι θα έπρεπε να πω "Να δεν είναι ότι είμαι επιδειξίας, αλλά έπρεπε να μιλάω με αποδείξεις σ'αυτά που λένε" Μουάχαχαχα το χω η άτιμη! Και αυτά τα "Χμ" με τα δύο "μμ" δε μ'αρέσουν εμένα.
Jan 14 2012 02:00
Βασικά η mono είπε κάτι απλό , εσύ μόνη σου το γύρισες εκεί . Άρα τα θες και εσύ . Χμμ S&M , επιδειξίας , tsundere . Χμμ
Jan 14 2012 01:57
Αυτό-....ι ι ι ι ι ι ι ι ι μουχρίτσα, που κάθεσαι και παρακολουθείς τα posts μου! :P Το είπα επειδή μου το είπε η mono. Χμ. tsun mode on.
Jan 14 2012 01:55
Δεν το είδα ... το έδειξες . Μπας και είσαι και επιδειξίας ?
Jan 14 2012 01:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed