Community Status Updates
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Δεν με πρήζεις , απλά δεν με ενδιαφέρει το θέμα , και να με κράξουν στα φρύδια μου , οπότε δεν έχω να πω κάτι . Κάθομαι βλέπω τι βλακείες λέγονται και ως εκεί .
Jan 13 2012 23:56
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Μου αρέσει η άνετη αντιμετώπισή σου και δεν κάνω πλάκα. Γιατί να χω τόσα νεύρα ώρες ώρες όσα κι ο Squalo? Δεν θα ξεκατινιαζόμουν έτσι αλλά δε μπορώ ρε συ πρέπει να μιλήσω. Και συγγνώμη αν σε πρήζω φαίνεται ότι δε θες να μιλήσεις άλλο οπότε σταματάω.
Jan 13 2012 23:53
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Ή επειδή απλά δεν με ενδιαφέρει αυτό το θέμα , ας πουν ότι θέλουν .
Jan 13 2012 23:50
Πες τα βρε μουσίτσα που κάθεσαι και μας παρακολουθείς να τρωγώμαστε χωρίς καν να κάνεις στον κόπο να διαψεύσεις ή να υποστηρίξεις κάτι μόνο και μόνο για να παραμείνεις Ελβετία ή επειδή είσα σαδιστής και σ'αρέσει να πλακωνόμαστε. Ααααχ, ανάσα. Ναι τα σκεφτόμουν και τα γραφα συγχρόνως. xD
Jan 13 2012 23:46
Εννοώ στο που πατά ο καθένας σε σχέση με τους άλλους συμφορουμίτες. Γιατί η Πίου Πίου λέει ότι της κατέβει στο κεφάλι. Κι αυτό που με εκνευρίζει περισσότερο είναι ότι έχει άδικο και αντιδρά σαν 5χρονο που της πήραν το γλυφειτζούρι. Ε όχι.
Jan 13 2012 23:18
Ναι μωρέ το έπιασα. Αλλά τι να κάνεις? Τεσπα, εμένα μ'αρέσει που ξηγιόμαστε κει μέσα. Μια και καλή να ξεαθαρίζουν κάποια πράγματα.
Jan 13 2012 22:58
Profanity filter αγαπητέ. Το οποίο σημαίνει ότι δε μπορώ να δω τη ωρισιά που έγραψες στην ουσία! ^^
Jan 13 2012 22:29
Eσύ τα τρως τα popcorn αγορίνα ή απλώς δεν ενδιαφέρεσαι? :P
Jan 13 2012 22:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed