Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Δεν σε πειράζω ρε , αυτά που παίρνεις σε πειράζουν . Όχι δεν ντρέπομαι και το προφίλ σου μπλε το βλέπω :S
Ιαν 16 2012 22:35
Φωτογραφία

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Χμφ! Απλώς προσπαθείς να με πειράξεις και να χαλάσεις την τέλεια διάθεσή μου. Θα πρεπε να ντρέπεσαι και να σαι τόσο κόκκινος όσο το steel red theme που έχω βάλει για το site.
Ιαν 16 2012 22:27
Φωτογραφία

Το ξέρεις πως όσο το συνεχίζεις τόσο πιο βαριά φαίνεται ότι παίρνεις , έτσι ? :P
Ιαν 16 2012 21:55
Φωτογραφία

Χμ! Μην κάνει ένας άνθρωπος μια πιο εξεζετημένη (δηλαδή παλιά όσο οι πέτρες) αναφορά κι αμέσως ότι παίρνει κάτι.
Ιαν 16 2012 19:45
Φωτογραφία

Τα ναρκωτικά να τα κόψεις , σε κάνουν χειρότερα από ότι ήδη είσαι :P Και δεν ξεχάστηκες , κανονικά "με" έβαλες .
Ιαν 16 2012 19:31
Φωτογραφία

Ξέχασες το "And so" μπροστά από την φράση σου. Ή μάλλον θα έπρεπε να το βάλεις αν ήθελες να κάνεις αναφορά σε ένα τραγούδι των sex pistols "My way". Καμμένη, το ξέρω αλλά [B]με[/B] ήρθε αυτόματα. Και μια φορά να ξεχαστώ και να βάλω "μου" και μου το χτυπάς. Πφφφφφφ.
Ιαν 16 2012 19:12
Φωτογραφία

The end is near ...
Ιαν 16 2012 19:01
Φωτογραφία

:kakaka: you have to wait and see...
Ιαν 16 2012 18:57
Φωτογραφία

Όχι μη [B]με[/B] λες τίποτα . Ότι θα κάνει κάτι το πιστεύω απλώς δεν ξέρω αν αυτό που θα κάνει θα μπερδέψει τον Jane .
Ιαν 16 2012 18:49
Φωτογραφία

Όχι ρε συ, απλώς έγω ξεχνάω όσο εύκολα όσο θυμάμαι. Γι αυτό με το που μου τον θύμισες θυμήθηκα ότι έχω και ψευδώνυμο για τον τύπο...Στην αρχή με είχε σπάσει τα νεύρα, μετά τον συμπάθησα μετά έμεινα με το στόμα ανοιχτό με αυτά που έκανε...αλλά δε σου λέω τι ή αν [B]έπαθε[/B] κάτι εν τέλη.
Ιαν 16 2012 18:01
Φωτογραφία

Ωχ κατάλαβα , για να μην τον θυμάσαι δεν ήταν αυτός >.<
Ιαν 16 2012 17:57
Φωτογραφία

A a a τον θυμήθηκα. Τον, όπως τον έλεγα, κύριο "ήρεμη δύναμη".
Ιαν 16 2012 16:38
Φωτογραφία

Όχι ρε συ , αυτό είναι στην προηγούμενη σαιζόν . Τον άλλον τον Λα-κάτι , που ερευνά το CBI .
Ιαν 16 2012 15:23
Φωτογραφία

Τον καραφλό μπουλούκο που είχε το τρελό crush στην Lisbon εννοείς έτσι? Χμ...
Ιαν 16 2012 10:32
Φωτογραφία

Ep 10 και πιστεύω ότι θα σκοτώσει τον καραφλό μπουλούκο :P
Ιαν 15 2012 23:54