Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

Ααα, ντροπής πράγματα. Μη δει ένας άνθρωπος ένα γκρουπ που είμαι, με στοιχειώνει! Απαπαπαπα, όλο εκεί το μυαλό σου!
Jan 14 2012 01:51
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Τότε ήταν που θα σου άρεσε .
Jan 14 2012 01:44
Photo

Απαπαπα, πώς της πετάς έτσι τις κακίες? Να ταν υλικές θα με είχες σκοτώσει στο ξύλο!
Jan 14 2012 01:38
Photo

Βασικά αυτό είναι το πρόβλημα , θα πρεπε να παίρνεις φάρμακα :P
Jan 14 2012 01:35
Photo

Μη με κοροϊδεύεις άντε...! Δεν παίρνω τίποτα.
Jan 14 2012 01:25
Photo

Μη φοβάσαι θα σε πάμε σε κέντρο αποτοξίνωσης :)
Jan 14 2012 01:20
Photo

Αμάν, μια ανάμνηση να μου έρθει αμέσως, ληγμένα το λέμε. Διαμαρτύρομαι εντόμως, που λέει κι οαδερφός μου. Και πριν το έβαλα σε " " επειδή μου φαίνεται χαζό που τα διαχωρίζουμε σε δικό του δικό μου κ.ο.κ.
Jan 14 2012 01:06
Photo

Στο έχω ξαναπεί ότι παίρνεις ληγμένα xD Ξέρω από που είναι ο Χοσέ απλώς πως σου ήρθε δεν ήξερα . Και είπα για τον bro γιατί τον έβαλες μέσα σε " "
Jan 14 2012 01:01
Photo

Μμμ, για όλα τα Θεσσαλονικιώτικά μου πια να με κοροϊδεύεις...που γραμματικά είναι και σωστό, καημένε Αθηναίε! Επίσης, γιατί να είναι shemale o bro? Πάντα αγοράκι ήταν, τι σου έδωσε την ιδέα ότι είναι κοριτσάκι? Είναι και μεγαλύτερός μου. Να σε πω την αλήθεια δεν ξέρω πως με ήρθε αλλά είναι από ένα μεξικάνικο κάποτε στην τηλεόραση. Νομίζω Esmeralda.
Jan 14 2012 00:55
Photo

Ε άμα ΣΕ το έχει πάρει ο μπαμπάς :P "αδερφού μου" , shemale ο bro ? Χοσέ μπλα μπλα ? huh ?
Jan 14 2012 00:51
Photo

Καταραμένε Χοσέ Αρμάντο Γιάννη Ντε Καστίγιο, που πρόσεξες ότι δεν πήρε μερικά γράμματα όταν τα πάτησα...! Να με συγχωρείς αλλά δεν φταίω εγώ εξ'ολοκλήρου. Με έχει πάρει το laptop ο μπαμπάς κι έχω μόνο το desktop που είναι του "αδερφού μου" και το πληκτρολόγιο είναι χάλια!
Jan 14 2012 00:47
Photo

Μα θα ξαναπώ για την κούνια , σε έχει επηρεάσει πολύ . Ακόμα και το πως γράφεις , τα μισά γράμματα λείπουν . :P
Jan 14 2012 00:42
Photo

Μικρή δεν έπεσα από καμία κούνι...και δεν έχεις αποδείξεις οπότε ΧΑ! Ναι με έπιασε το υπερκινητικό μου, ειτουργώ ανάποδα. Από πάντα μου, μην ξαναπεις για την κούνια! :P
Jan 14 2012 00:36
Photo

Ε μα φυσικά το χω το λέγειν . Μπα δεν είναι ότι είσαι άρρωστη είναι το άλλο το πρόβλημα που μικρή έπεσες από την κούνια με το κεφάλι :P
Jan 14 2012 00:31
Photo

Ο χο χο, έχεις τον τρ'οπο σου να μιλάς-->στο τα φρύδια μου. Ε, τι να πεις, δεν ξέρω γενικότερα τι να πω...είμαι άρρωστη και κλαίγομαι σε όλον τον κόσμο.
Jan 14 2012 00:19