Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

No space καρδιά μου.
Jan 14 2012 19:06
Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

Γιατί , τα σβήνεις ? Κράτα αρχείο .
Jan 14 2012 18:59
Photo

:( Ναι...κι εμένα μου φάνηκε ότι έφυγε πολύ γρήγορα αυτή η με το ζόρι μισή σεζόν...Αφού να φανταστείς ξανακατέβασα την τρίτη σεζόν μόνο και μόνο για να τη δω καθώς και την ταινία The Lodger που παίζει αυτός που κάνει τον Jane.
Jan 14 2012 18:53
Photo

11=κανένα >.< Αν δεν έχεις μπροστά σου 5-6 σαιζόν δεν λέει :P
Jan 14 2012 18:51
Photo

Κοίτα, η τέταρτη έχει ήδη 11 επεισόδια. Οπότε...και το επόμενο βγαίνει στις 19. Είδες? Ενημερωμένη, δε μπορείς να πεις!
Jan 14 2012 18:44
Photo

Καλύτερα να αργεί κιόλας γιατί αν την τελειώσω τώρα θα ψάχνω άλλη να δω .
Jan 14 2012 18:35
Photo

Χα χα, ΟΚ λογικό. Σε ένα σημείο νόμιζα ότι με τρόλλαρες αλλά εφόσον το διάβασες λάθος... Α, ε εντάξει τότε. Εγώ έχω Τετάρτη και μετά.
Jan 14 2012 18:29
Photo

Ψιλομπιαζω διάβασα , άκυρο >.< Ναι ρε 2-3 μέρες με σχολή κλπ
Jan 14 2012 18:25
Photo

Δύο μέρες και τρεις ολόκληρες? Πφφφφ, amatures. Ψιλο-ζομπιάζω, δηλαδή γίνομαι ζόμπι κοινώς αν δεν κοιμηθώ για 6 ώρες είμαι σαν νεκροζώντανη. Κοιμήθηκες 20 ώρες σερί βρε? Πω πω...επιστημονική φαντασία μου ακούγεται.
Jan 14 2012 18:18
Photo

Θα μάθω σύντομα ρε , 2-3 μέρες θέλω :P Ψιλο-τι κανεις ? >.< Εγώ έχω κλείσει 20ωρο , 22:00-18:00 , ωραίες εποχές ^^ :if:
Jan 14 2012 17:01
Photo

Δε σου λέω λοιπόν. Μουάχαχαχαχα εγώ ξέρω κι εσύ όχι. Εγώ, όπως είδες ήδη -είμαι σίγουρη-, για να είμαι καλά καλά θέλω 6 ώρες ολόκληρες...με λιγότερες ψιλοζομπιάζω αλλά ΟΚ με έναν καλό ύπνο μετά φτιάχνω! Επίσης, δεν έχω κοιμηθεί ποτέ μετά τις 11κ30 το πρωί.
Jan 14 2012 16:18
Photo

Μη μου πεις αν έχω δίκιο >.< Κοίτα διάβασα ότι στο τέλος της 3ης σαιζόν σκοτώνει κάποιον που νόμιζε ότι ήταν ο Red John . Τώρα είμαι στο 5 επεισόδιο της 3ης και μέχρι στιγμής υποψιάζομαι τον τύπο που είναι αρχηγός στο "Όραμα" . Τώρα πιστεύω ότι αφού δεν είναι ο κανονικός Red John είτε θα τον σκοτώσει "τυχαία" είτε σε αυτοάμυνα ή θα σκεφτεί κάτι πολύ κουλό χωρίς να αφήσει ίχνη . Γιατί δε γίνεται να είναι στη φυλακή ο πρωταγωνιστής ( αν και έχω δει και τέτοια ) . Εγώ θέλω κανα 10ωρο με 12ωρο :P
Jan 14 2012 15:38
Photo

Ε, εφόσον δεν είδες ποιον θα σκοτώσει ή πώς θα το κάνει και πάλι θα το ευχαριστηθείς. Και όλα είναι ύποπτα...Χμ, δεν ξέρω, ποτέ δεν τον βρήκα ειδικά σπαστικό -απ'όλα τα επίετα που μπορώ να σκεφτώ γι αυτόν- αρα θα υποθέσω πως απλώς μας αρέσουν άλλα πράγματα όσον αφορά χαρακτήρες...Πάντως θα τσεκάρω και τι σειρές που είπες. Και ποιες δύο βρε, σχεδόν τρεις παρά τέταρτο ήταν! 45 ολόκληρα λεπτά μετά τις δύο. Α. :P Καλημέρα~! (κι όχι δεν έμοιασα στο μπαμπά πολύ, ο μπαμπάς κοιμάται τρεις ώρες άντε πέντε το πολύ και κάνει και χειρονακτική εργασία. Εγώ θα χα καταρεύσει στο χαλαρό).
Jan 14 2012 11:27
Photo

Ναι το ξέρω και μου έκανα και spoil ο βλάκας που θα σκοτώσει κάποιον στο τέλος ο Jane . Πάντως ο Jane είναι σπαστικός ώρες ώρες . Υπάρχουν και καλύτεροι , δες White Collar ή Suits . Τι ? κλείνουν από τις 2 ? Δεν έμοιασες και τόσο στον father τελικά ( Ο stalker ξαναχτυπά τρίτη και φαρμακερή :P) . " Καληνύστα! Κι όνεορα γλυκά! ^^" και σε σένα :P
Jan 14 2012 02:48
Photo

A, τρίτο κύκλο! Έχει αποκαλύψεις αυτός ο κύκλος~! Γ@μάτος είναι! Και πιστεψέ με, με το που θα τα κατεβάσεις, θα τα δεις όλα μονομιάς. Ο Jane είναι ίσως ο πιο υπέροχος πρωταγωνιστής σε Αμερικάνικη σειρά επίσης. Τον λατρεύω... :3 Το άλλο που είπες δεν το σχολιάζω καν. Τέλος πάντων, κλείνουν τα ματάκια μου...λέω να πάω για ύπνο λοιπόν. Καληνύστα! Κι όνεορα γλυκά! ^^
Jan 14 2012 02:42