Community Status Updates
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Είμαι περίπου στα μισά του τελευταίου .... Ο Λαρος , αυτός ο ύπουλος γλόμπος κάτι έκανε .
Jan 18 2012 00:47
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Let the paranoia begin my friend. we've all been there, did that. Ο χο χο, θα σ'αρέσει το τέλος.
Jan 17 2012 22:49
Δεν τέλειωσα απλά στο λέω , υποψιάζομαι και Βαν Πελτ να είναι με τον Red John :P (αρχίζει η παράνοια :P)
Jan 17 2012 22:25
Μικρό trivia: όλοι οι τίτλοι έχουν κάτι μέσα που να εννοεί ή να θυμίζει κόκκινο. :D Inside joke για τους δημιουργούς και τους φαν μάλλον.
Αλλά το τελειώνεις. Χαλαρά. Τελειώνει με πολύ πολύ ενδιαφέρον τρόπο.
Και η επόμενη σεζόν αρχίζει ακόμα πιο γαμάτ@.
Jan 17 2012 19:36
Όχι , όχι ακόμα . Έχω άλλα 3 επεισόδια . Πάντως μου τη σπάει που οι μισοί τίτλοι είναι Red something αλλά για τον Red John λένε τόσα λίγα .
Jan 17 2012 19:32
Ω ρε, σερύ το πήρες! Να φανταστώ τώρα την έχεις τελειώσει την τρίτη σεζόν? Έλα γράψε εντυπώσεις!
Jan 17 2012 09:39
Το βρήκα , το βρήκα (νομίζω) , θα σκοτώσει τον γκόμενο της Βαν Πελτ ... /me πάει να δει τα υπόλοιπα επεισόδια .
Jan 17 2012 04:21
Δεν φταίω εγώ , εντολές γιατρού . Να σου λέμε πάντα ναι .
Jan 17 2012 00:04
Mην τρολλάρεις ρε. Γεμίζει το προφίλ μου με μονολεκτικά μηνύματα.
Jan 16 2012 23:58
Δεν το ξέρεις αυτό. Και δεν ξέρω σε τι γειτονιές μεγάλωσες εσύ αλλά εμείς εδώ είμαστε πολύ ήσυχη γειτονιά με τάξη κι ασφάλεια (μόνο δύο τρεις τέσσερις φόνοι έχουν γίνει και κανα δυο βιασμοί. Χαλαρά).
Jan 16 2012 23:48
Δεν είπα ότι θα το κάνω κι εκείνο κόκκινο αλλά μόνο ότι θα το αλλάξω...καλά, άλλαξα τη γνώμη μου τελευταία στιγμή για να ταιριάζει με το σετάκι μου αλλά και τι μ'αυτό? Κανένα ναρκωτικό δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ.
Jan 16 2012 23:30
Ούτε τώρα είναι κόκκινο , κίτρινο είναι ... πω πω τι κάνει η μαστούρα .
Jan 16 2012 23:22
To profil μου ναι αλλά όλο το υπόλοιπο site εγώ το βλέπω κόκκινο :kakaka: Αλλά καλά που μου το υπενθύμισες έτσι? Να το αλλάξω!
Jan 16 2012 22:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed