Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
zennith666 → Fandom
BTW to site ξανα έπεσε...μπορεί άσκοπα να προσπαθούσες να μπείς (τώρα το είδα...)
Ιαν 19 2012 01:10
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Φτου σου βρε δε ντρέπεσαι!
Εγώ περιμενα τη μεγάλη ανατροπή και την είδα ατόφια, χωρίς να κάνω μαμουνιές τέτοιου τύπου.
Καλά, δεν περίμενα να τελειώσει τόσο γρήγορα το θέμα του Κόκκινου ειδικά εφόσον η σειρά έχει φαν και καλά κρατεί αλλά δεν περίμενα να γίνει έτσι είναι η αλήθεια.
Και το 10 επεισόδιο είναι τόσο φοβερό...! Ώπα κάτσε, το ένατο ή το δέκατο? Δε θυμάμαι...
Ιαν 19 2012 01:04
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Α ναι σιγά για τον Γιάννη τα ξερα , είχα κάνει spoil στον εαυτό μου .
Ιαν 19 2012 00:05
Excuse me? Red John is [B]still[/B] alive?? He killed another criminal entirely!
Ιαν 19 2012 00:02
Τι είπε ακριβώς μετά ? Όταν λέω ότι ξενέρωσα εννοώ με το πως αθωώθηκε , πολύ χαζό . Έχω δει ή τα 2 ή τα 3 πρώτα .
Ιαν 19 2012 00:01
E το θέμα δεν είναι πως βγήκε απ'την φυλακή. Το θέμα είναι τι είπε ακριβώς μετά...και κάτσε, έχεις να δεις κι άλλα. Μέχρι που είδες στον καινούργιο κύκλο αλήθεια? Αύριο βγαίνει και το καινούργιο επεισόδιο στο εξωτερικό αρα Παρασκευή το αργότατο έχει ανέβει στο ΕΤΖ!
Ιαν 18 2012 23:55
Νταξ σε 5 λεπτά είχε κατέβει το πρώτο αλλά αυτά τα 5 λεπτά φάνηκαν αιωνιότητα . Πάντως πολύ fail το πως βγήκε από τη φυλακή , ξενέρωσα .
Ιαν 18 2012 23:28
Fandom → zennith666
Great αντίο καημένα games που δεν πρόλαβα να παίξω >.< Αν δεις στο φόρουμ και λυθει αυτό με το recovery σφύρα και από δω τίποτα .
Ιαν 18 2012 23:22
zennith666 → Fandom
Για κάποιο λόγο δεν δουλεύει το recovery mail.Δεν έχω ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό.Και εγώ σήμερα άμα δεν θυμόμουν το κωδικό μου στο 4 try θα είχα φάει ban!!!
Ιαν 18 2012 17:39
:oo: Πλάκα κάνεις! Όλον τον υπόλοιπο κύκλο εκτός των 3ων πρώτων???? (κι εδώ είναι που λέω εγώ ότι όταν έβαλα να κατεβάσω τα τρία πρώτα επεισόδια το δεύτερο και το τρίτο είχε κατέβει και το πρώτο που είχε κι αυτό προτεραιότητα είχε κολλήσει στο 99% RAAAAAAAGE!) Οπότε ναι, σε καταλαβαίνω.
Δεν ήσουν όμως σε μια συνεχή κατάσταση παράνοιας? Δε σε είπα ότι θα σδαι έτσι όλη μα όλη την ώρα? :kakaka: Όμως, φοβερό το τελευταίο! Και το επόμενο...ακόμα πιο επικό.
Χα χα, ναι, ύπουλος ο Λαρός αλλά εξίσου γαμ@τος.
Ιαν 18 2012 17:31
Fandom → zennith666
Ναι θυμάμαι ποιο έβαλα , έχω και το μήνυμα που μου έστειλαν μετά ακόμα στο inbox αλλά τίποτα , δεν μπαίνει:/
Ιαν 18 2012 16:46
zennith666 → Fandom
Είσαι σίγουρος ότι θυμάσαι το mail που έβαλες??
Το blackCats άνοιξε προχτές μετά την αλλάγη του server αλλά ο tracker είναι ακόμα down.Δεν ξέρω βέβαια άμα σχετίζεται αυτό.
Εμένα κανονικά το είχε το mail μου.
Ιαν 18 2012 15:36
Fandom → zennith666
Να σε ρωτήσω , ξέρεις τι παίζει με το Black Cats ? Πριν λίγες μέρες που είχε ανοίξει τις εγγραφές είχα κάνει , μάλιστα είχα βάλει να κατεβάσω και κάτι , αλλά τώρα δεν κάνω καν login . Και recover pass που πατάω μου λέει δεν έχει το mail μου καν στο database :/
Ιαν 18 2012 15:27
Πόσο μα πόσο ύποπτοι μπορούσαν να φανούν σχεδόν όλοι τους στο τελευταίο επεισόδιο . Νταξ ο ΕφΜπιΑις όντως ήταν με τον κόκκινο Γιάννη και ο γλόμπος όντως κάτι έχει κάνει . Και εκεί που τελειώνει το επεισόδιο συνειδητοποιώ ότι έχω κατεβάσει όλο τον 4ο κύκλο εκτός από τα 3 πρώτα επεισόδια . ΦΡΙΚΗ !!!!!!!!!!!!!!!
Ιαν 18 2012 01:45

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται