Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Fallen_Mpougatsa → Fandom
Βλέπω και Vampire Diaries και περιμένω να δω και Saint Seiya. Μη ρωτάς γιατί δεν τη βλέπω ακόμα, για κάποιο λόγο θέλω να περιμένω...να τη δω όλη μαζί σε μια μέρα.
Ιαν 19 2012 15:17
Well now you make me want to see season three again. Damn it!--> πάει να την κατεβάσει.
Ιαν 19 2012 14:57
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Btw ο Λαρός έχει ένα μυστικό . Επίσης ο Λαρός ξέρει τον Μπλέικ (αν θυμάμαι καλά έτσι έλεγαν τον ποιητή του Κόκκινου Γιάννη) . Τον Μπλέικ τον ήξερε και ο άλλος , ο αρχηγός του τμήματος .
Απλά μερικές θεωρίες να περνάει η ώρα σου :P
Ιαν 19 2012 14:50
Ha ha ha, μόνο εσύ θα το σκεφτόσουν έτσι. Και όχι, αν δεις κάπου λέει ξανά. Η Lisbon, ακόμη κι αν θεωρούσαμε ότι όντως του την έπεσε δεν το χει ξανακάνει οπότε your argument is invalid! :P
Ιαν 19 2012 14:36
Ωραία κάτσε να στο πω uncencored: γι άλλη μια φορά βρίσκουν ένα πτώμα, μόνο που αυτή την φορά είναι **** ** *** ***** κι όταν o Jane μπαίνει **** τότε κάποιος ********* και **** να *** ****** και γι αυτό ***** την ***** του. Σ'όλο το επεισόδιο εκτός του να λύσουν την υπόθεση προσπαθούν και να *********** τη ***** του. Στο τέλος παραλίγο να *** τη **** αλλά η Lisbon τον **** ξανά στο ***** που **** ******** ο *** **** την ********** του κι έτσι ************. Κατάλαβες τώρα? :P
Ιαν 19 2012 14:13
Α ΟΚ.
Πάντως εκεί που σου λέω ή στο εννέα ή στο δέκα είναι απλώς υπέροχο.
Γίνεται κάτι και μετά κάτι άλλο και μετά σ'όλο το επεισόδιο προσπαθούν κάτι και εν τέλη αυτό που γίνεται κι έτσι όπως τελειώνει...Άσε. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ.
Άντε, γρήγορα up-to-date για να ναι κι άλλιως μαζί μου με την αγωνία.
Ιαν 19 2012 10:02
This. Is. America.
Αθωώνουν ανθρώπους που έχουν στοιχεία ότι είναι ένοχοι μόνο και μόνο επειδή ο δικηγόρος είναι καλός.Τι περιμένεις? Για την ακρίβεια, η σκηνή του δικαστηρίου ήταν πολύ αδύναμη.
Μέχρι που είδες τελικά, το τρία?
Ιαν 19 2012 01:18
Fandom → zennith666
Ναι πήγα να μπω και γω και το παρατήρησα , ίσως να μην ήταν δικό μου πρόβλημα τελικά .
Ιαν 19 2012 01:16
Fandom → Fallen_Mpougatsa
Κατά λάθος το διάβασα και είχα ξενερώσει . Πάντως να τον βγάλουν αθώο επιμένω είναι πολύ μούφα .
Ιαν 19 2012 01:15

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται