Community Status Updates
Vagelio → DoB
Sorry που αργησα να απαντησω Τ^Τ
Kαλο μου ακουγεται οπως το περιγραφεις και δεν με πειραζει και τοσο που δεν εχει πολλες σκηνες, και λιγα να εχει θα το ευχαριστηθω εφοσον εχει σεναριο. Eλπιζω οι φιλες μου να μπορουν να ερθουν στην προβολη της επομενης δευτερας για να το δω με παρεα =w=.
Παει και αυτο για κατεβασμα. Ασε, βριζω τον εαυτο μου που το παραμελω τοσο καιρο ενω ακουω καλα λογια απο τα υπολοιπα fangirls. Ξεεεεερω τι εννοεις, ειχα βρει κατι επικα screenshots στο google... λοοοοοοοολ, ολη η γειτονια τρανταχτηκε απο τα γελια μου (και ηταν και εν ωρα κοινης ησυχιας γμτ XD).
To okane ga nai με εκανε να αισθανθω παιδοφιλη :uhh:. Το koisuru παλι το λατρεψα οσο για το ai no kusabi, πολυ κλαψ κλαψ στο τελος.
Hahahahahahahah, kuroshitsuji yaoi.... υπερβολες.... απλως εχει παρα παρα παρα παρα παρα πολυ fanservice:himitsu::hahaha:
Feb 08 2011 23:46
meidei → Vagelio
Δεν με πείραξε η απάντησή σου, απλά δεν ήθελα να μείνει η λάθος εντύπωση :)
Feb 08 2011 21:59
Vagelio → meidei
Συγγνωμη, δεν εχω και πολλη εμπειρια σε αυτον τον τομεα Τ^Τ:uhh:. Βασικα ηταν ok το trollαρισμα τωρα που το ξαναδιαβαζω, αλλα πρεπει να φταιει το οτι με νευριασε λιγο το post του tio (σιγα μην του ζητησω ρεστα κιολας, δεν το αξιζει) και σου απαντησα χωρις να σκεφτω πολυ... τι να κανουμε... εχουμε συνηθησει στα υπερεμφανη direct trollαρισματα...
Feb 08 2011 21:57
meidei → Vagelio
Ήταν [I]τόσο[/I] failed η προσπάθεια μου για τρολλάρισμα του [URL="http://www.anime.gr/forums/member.php?u=13389"]tio1996[/URL]? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερο ταλέντο, αλλά τόσο;
Feb 08 2011 21:47
DoB → Vagelio
Όπως το είπε η φίλη σου: [I]Μικρο[/I]-σκηνές. Πολύ [I]μικρό[/I] όμως! Τόσο [U][I]μικρό[/I][/U] που θέλεις [I]μικροσκόπιο [/I]για να τις δεις!!! Οι πρωταγωνιστές ήταν τρεις, πες ο κακός, ο κυρίως πρωταγωνιστής κι ένας μικρός(16ρης), ο κακός είχε βιάσει το μικρό στην αρχή, αλλά μετά ερωτεύτηκε - με τον τρόπο που ερωτεύωνται οι κακοί :P - τον πρωταγωνιστή, ο μικρός με τον πρωταγωνιστή ήταν κάτι σαν cop partners, οπότε καταλαβαίνεις τι μπάχαλο έγινε... To Yami No Matsuei είναι ένα μίγμα από splatter, fantasy, drama, comedy, αξίζει να το κοιτάξεις σίγουρα. Εγώ ήμουν διστακτική στην αρχή, επειδή είναι πολύ vague όσον αφορά το shonen ai, αλλά έχει τόσα σαφέστατα υπονοούμενα που σε ψιλοχορταίνουν, κι εξάλλου κι από άποψη ιστορίας εμένα μου άρεσε πολύ.
Δεν έχεις δει JR??? Τρέχα, τι κάθεσαι;;; Το καλύτερο yaoi anime που έχει βγει ποτέ!!! Τέλειο σκηνοθετικά, με ωραίο σχέδιο και animation, pure-hearted romance χωρίς να είναι μελό, και η συμβουλή μου είναι όχι πολλά επεισόδια μαζί γιατί τα νεφρά σου θα κινδυνεύουν να φύγουν απ' τη θέση τους απ' τα γέλια!:hahaha:
Έχω δει κι εγώ το Ai No Kusabi, κλασικό στον τομέα του, και το koisuru, αρκετά κωμικό, το okane ga nai ήταν πολύ hardcore για τα γούστα μου... Συστήνω Yami No Matsuei και Junjou Romantica ανεπιφύλακτα! Για κάτι πιο... light, Kuroshitsuji! ;)
Jan 20 2011 10:35
Vagelio → DoB
Το ξερω, lol!:hahaha: (δεν κολλαει και σαν την uhu, ειναι πειχτο XD)
Τοτε ok, σας αφηνω να τους χαρειτε~
Μια στιγμη, δεν ειχε yaoi στο yami no matsuei? Μια φιλη μου ειπε οτι ειχε κατι μικρο-σκηνες... μπορει να εννοουσε κανενα αλλο anyway.:canthelp:
Θελω να δω και τo junjou romantica γιατι εχω ακουσει απο πολλες fan καλα λογια και φαινεται αρκετα κωμικο (περιεργο που δεν το εχω τσεκαρει ακομα, ε?). Εχω δει το ai no kusabi, fuyu no semi, koisuru, sex pistols, okane ga nai... αυτα απο yaoi απ΄οσα θυμαμαι. Εχω βεβαια και μια γιγαντιαια λιστα απο shounen ai να συνεχισω και δεν ξερω ποτε θα βρω το χρονο .:uhh:
Jan 18 2011 09:42
zoro77 → Vagelio
[SPOILER][QUOTE=Vagelio;463721]Wow, εντοπιστηκε φυσιολογικος ανθρωπος στο thread:hahaha:
[/QUOTE][/SPOILER]
:hahaha: σε ευχαριστώ
Jan 16 2011 22:15
DoB → Vagelio
... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΙ!!!!:scared: (πρώτα-πρώτα, το μέλι δεν κολλάει; Σιγά τη διευκόλυνση! Αλλά και τι να σου κάνει ένα κατσαβιδάκι;:canthelp:)
Ναι, δεν ξέρω τι έχω με τα tsundere, βίτσιο πρέπει να είναι, αλλιώς δεν εξηγείται...:wooi2: Το πρόβλημα είναι όταν πετυχαίνω κανονικές σειρές και θέλω ο πρωταγωνιστής να προχωρήσει σε παρόμοιες σκηνές με τον cool, badass αντιήρωα πχ, Νaruto x Sasuke, L x Light, κι άλλα πολλά παρόμοια, ειδικά με het ζευγάρια (Ulquiorra x Orihime) So moeee!!:moeee: Ας πούμε, ήταν απαράδεκτο κατά τη γνώμη μου στο Yami No Matsuei να μην δούμε ούτε φιλί Muraki x Tsuzuki, ειδικά σε μια δηλωμένη shonen ai σειρά!
Εσύ ποια άλλα yaoi έχεις δει; Το Junjou Romantica είναι νομίζω το πιο πετυχημένο.:himitsu:
Jan 14 2011 14:20
Vagelio → DoB
Looool! Ειχα ξεραθει οταν πρωτοδιαβασα τον διαλογο τους, καημμενε bardo, κανενας δεν σ' αγαπαει~ hahahahahahahah!:hahaha::hahaha::hahaha:
Ναι, αλλα οι tsundere σας γλυκαινουν περισσοτερο Τ^Τ. :sadist:
Τρελαινομαι για TsundereXyandere ζευγαρια (και οχι μονο στα yaoi), την μια ειναι uber kawaii και την αλλη uber badass of the doom συνδιασμος.:wooi2: Αν στο lamento υπηρχε τετοιο pair τοτε θα αποτελουταν απο τον rai και τον asato (αν και οι δυο τους δεν τα πανε καλα). Επισης και ο konoe tsunderιζει οταν κανει παρεα με τον bardo XD:orly:
Oσο για εκεινο το πορτοκαλι πραγμα στο CG BardoxKonoe.....
[SPOILER]....ηταν μελι.
Ο εμπειρος (τρομαρα του) seme σκεφτηκε να βαλει λιπαντικο στην πρωτη φορα του πρωταγωνιστη, αντιθετα με μερικους μερικους που ανακαλυψαν την νεα χρηση στα κατσαβιδια...[/SPOILER]
Jan 13 2011 02:30
DoB → Vagelio
Δίκιο έχεις, πολύ χλωμό να την κάνουν μεγάλη ιστορία... Κρίμα μαμώτο!
Καλά, ξεράθηκα στο γέλιο με τα spoilers!!!:hahaha: Ειδικά μ'αυτό του Bardo! Τρέλα! Μην αισθάνεσαι μόνη, μας αρέσουν και τα yandere! Φαντάζεσαι yaoi ζευγάρι ο ένας tsundere και ο άλλος yandere? H απόλυτη μάχη!:Blissfull:
Αυτό το πορτοκαλί τι είναι τελικά;:wis:
Jan 12 2011 21:08
SpirosK81 → Vagelio
Αν και έκανα διάφορα λάθη στο τελικό αποτέλεσμα (που θα διορθωθούν [αν,όταν] στο επόμενο) σε ευχαριστώ πολύ! Την επόμενη φορά [αν, όταν] θα είναι πολύ καλύτερα!! :)
Jan 11 2011 11:01
Vagelio → SpirosK81
Η χαρα δικια μου :). Συγχαρητηρια και για το στησιμο για το photoshooting, σαν αυτα που εχουν στα στουντιο στα studio ηταν.
Jan 11 2011 07:12
Vagelio → DoB
Δεν πειραζει, καλιο αργα παρα ποτε και χαιρομαι που σου αρεσαν :)
Ναι, τα τιναξαν οι περισσοτερες γατουλες απο την ασθενια και οι γατοπαιδαροι μειναν μονοι τους.
Αυτο με το long-term story το εχουν πει κι αλλα fangirls. Ειμαι υπερ μεν, αλλα εφοσον ειναι yaoi και ολιγον βαρυ δεν νομιζω να γινει ποτε (ειναι σχεδον αδυνατον να μην το καταστρεψουν στην μεταφορα γιατι ακομα και στο μανγκα του εχουν κοψει τo yaoi οπως εκαναν με το TnC).
Ημουν σιγουρη γι' αυτο!!!:mador2: Αχ.... αισθανομαι τοοοοσο μονη.... κλαψ κλαψ....:emptyonexg1:
Απο την αλλη, δεν ειμαι 100% σιγουρη για το αγαπημενο μου ζευγαρακι. Διαβασα κατι υπερμεγεθεις reviews που βρηκα προσφατα εδω [URL]http://yhibiki.livejournal.com/?skip=10&tag=nitro%2Bchiral[/URL] (ναι, εχει και για τον rai).
[SPOILER]Konoe still has nightmares, Rai comforts him in his own way. Also, Rai has taken to giving Konoe full-body "baths." Y'know, cat-style. IT'S A TRADITION OF OUR RACE, says Rai. Konoe contests that he's perverting the tradition.[/SPOILER] LOOOOOOL!
Και ενα ακομα πιο lol αποσπασμα με τον bardo αυτη τη φορα:
[SPOILER]B: "We've been busy lately, yeah."
K: "... and?"
B: "Well, that means. Y'know."
K: "Y'know?"
B: "You know."
K: "I don't know! Say it clearly!"
B: "Ah, but then you'll get mad."
K: "...."
B: "Or do you not like it?"
K: "..."
B: "I guess you just don't like it."
K: "Why would..."
B: "Or maybe, you don't like doing it with ME."
K: "Don't say that!"
B: "Which means, you just don't love me."
[/SPOILER]
Hahahahahah! *Εδω κλεινει η παρενθεση* τωρα πια ειμαι αναμεσα σε asatoXkonoe-BardoXkonoe, τον οποιον bardo ειχα παρεξηγησει σε ορισμενα CG (ναι, μιλαω για εκεινη τη φαινομενικα σιχαμενη σκηνη που τελικα το πορτοκαλι πραγμα δεν ηταν αυτο που νομιζα οτι ηταν:hahaha:).
Jan 10 2011 01:26
DoB → Vagelio
Hi Vagelio!!!!
Ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ για τα links σου, άργησα λίγο να το κοιτάξω αλλά ναι, τα κατάφερα and God damn, me lickey!!!!!!:lovulovu::lovulovu::nbleed:
Πολύ μπερδεμένη πλοκή και μεγάλη ιστορία, αλλά εξηγεί πολύ καλά την ομοφυλοφιλία και τον κανιβαλισμό, κι έχει μεγάλο potential για anime, και μάλιστα long-term (αν δε θελήσουν να το καταστρέψουν όπως το TnC:uhh:). Έχουμε splatter, rape,violence και γενικά ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει... :himitsu: Αχ αχ αχ, μάλλον δε μπορείς να μου αλλάξεις μυαλά: ο Rai μου άρεσε πιο πολύ!:hot: Και ο Konoe εντάξει, πολύ γλυκούλι το γατί.
Doujinshi με τη σέσουλα από αύριο!!!:bike:
Jan 08 2011 20:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed