Jump to content

Community Status Updates

Photo

VagelioKai

Τουλαχιστον δεν ηταν πορτοκαλια! [QUOTE]Έχω κάτι τάσεις stalker, να προσέχετε.[/QUOTE] Μη φοβασαι, εχουμε ανοσια στους stalkers. Ατιμα κορμια, τη μια με το reborn, την αλλη με το anime-planet... Παω τωρα να το ενημερωσω. Nαι, η φωνη του ouga ηταν πολυ πολιτισμενη =_=. Της hilda παλι δεν με ενοχλησε, ουτε και του furuichi. Θα δειξει....
Dec 28 2010 23:27
Photo

Vagelio → Jorg

[QUOTE]Άντε πες της να κάνει καμιά ενημέρωση, γιατί εγώ της τα λέω, αλλά δεν με ακούει. XD[/QUOTE] Νταααααααααξει......... παω να κανω updates γιατι σου εχω αφησει πολλα αποθημενα και δεν θελω να σου προκαλεσω κανενα ψυχικο. :hahaha: Μου κυρηξατε πολεμο τρομαρα σας.... btw, η mummy λεει οτι θα ερθετε μια απο αυτες τις μερες να σας κανει το τραπεζι (παραμονη πρωτοχρονιας να υποθεσω?). Αντε, καιρο ειχαμε να τα πουμε απο κοντα.
Dec 28 2010 23:24
Photo

KaiVagelio

Και με μας μια από τα ίδια, γι' αυτό και δεν πατούσαμε σχεδόν ποτέ! XD Στα ψιλοκατζίδικα μας δίνανε τσίχλες καμιά φορά ή καραμέλες οπότε δε μας χαλούσε, σε άλλα μας αγνοούσαν κιόλας μερικές φορές αν είχαν πελάτες. Μιας και το λέγαμε και με τον Jorg να ανανεώσεις τη λίστα σου στο anime-planet, ούτε το Kobato δεν έχεις μέσα βρε. :tensai: Νααααι! Πιο πολύ με χάλασε η φωνή του Oga και για να πω την αλήθεια ήταν από seiyuu που δεν περίμενα να με χαλάσει. ελπίζω μέσα στη σειρά να είναι λίγο πιο χοντρή. Ο Beel τρώγεται, αν και όπως είπες την περίμενα κι εγώ πιο μπεμπέ τη φωνή του. Γενικά το όλο σύνολο ελπίζω να είναι έτσι μόνο στο trailer και να κολλάνε περισσότερο πάνω στους χαρακτήρες στη σειρά.
Dec 28 2010 19:32
Photo

Vagelio → SpirosK81

Kαλη διασκεδαση :D 93 τομοι? Πωωωω... απο το 1990. Πως την παλευει ο mangaka?
Dec 28 2010 18:05
Photo

VagelioKai

Πανε σε μαγαζια; Να γιατι το εθιμο εξαφανειζεται. Εγω πιτσιρικι ειχα παει καμποσες φορες με την παρεα μου αν τα πουμε σε ζαχαροπλαστεια, περιπτερα κλπ, αλλα η θα μας εδειναν εικοσαλεπτα ή πορτοκαλια(!). Οσο για τις πολυκατοικιες, μαλλον ντρεπονται να χτυπησουν το κουδουνι και να ζητησουν να τους ανοιξουν, δεν εξιγειται αλλιως >_< Ασχετο, ειδες το τρέιλερ του beelzebub? Νευριασες κι εσυ με το voice acting?
Dec 28 2010 18:02
Photo

SpirosK81 → Vagelio

Μόνο 25 κεφάλαια μακριά ήμουν;;; Θα το ξαναπιάσω κι εγώ τότε :) Καλά, αυτό δεν είανι τίποτα, δες manga όπως το Hajime no Ippo (ή ψάξε στη wikipedia για longest running manga) να δεις εκεί διάρκειες!!
Dec 27 2010 10:36
Photo

KaiVagelio

:hahaha: Αυτό το πράγμα δεν το σταματάνε ούτε τα Χριστούγεννα. Κάποια στιγμή θα υλοποιήσω κάποια σατανική μου ιδέα και θα βγάλω πολλά λεφτα έστω και σε όνειρο, ποτέ δε μου κάνουν τη χάρη, πάντα άκυρες βλακείες με χαζό τέλος βλέπω και παίρνουν μέρος και ό,τι να' ναι άτομα. Καλό είναι κι αυτό, κι εδώ μη νομίζεις, με τη Βάγκε μαζί τη βγάζουμε. Χθες πήραμε με το Christmas Carol με τον Carey και το είδαμε μαζί (ωραίο ήταν) και περνάει η ώρα. Ε μα, όταν πας να πεις τα κάλαντα σε τέτοια ηλικία πρέπει να περιμένεις και τέτοια πράγματα. Από την άλλη, μόνο αυτοί το κρατάνε το έθιμο. Εκτός κι αν έφτεγε η πολυκατοικία μας πια γιατί κάτω στα μαγαζιά άκουσα κανά δυο φορές παιδάκια. Τα έχουν πιο σίγουρα φαίνεται γιατί δεν μπορούν να τους πουν μην μπείτε, οι άλλοι απλά δεν ανοίγουν την πόρτα.
Dec 25 2010 23:54
Photo

VagelioKai

Λεφτοδαιμονα, το ηξερα οτι θα πεις κατι τετοιο!!!:hahaha: Σε 'μας ειναι μια χαρα ο καιρος (ευτυχως, ειχα και μπουγαδα να μαζεψω). Ναι, ολοι οι θρησκευτικοι μας στο σχολειο μας ειχαν αναφερει πως η κοκα κολα εντησε τον santa στα επισημα της χρωματα για να μας περναει τα σατανικα της υποσεινιδυτα μυνηματα.:himitsu: Για παρεα, δεν το βλεπω. Παλι καλα που υπαρχει και το ιντερνετ, χαρη στην ακυρη συζητηση μας και ολα τα μυνηματα που ανταλαζω με την παρεα απο το facebook δεν εχω παθει καταθλιψη. Και με το δικιο του, αισθανεσαι αβολα οταν ανοιγεις την πορτα και αντι να αντικρισεις τα αθωωα πιτσιρικια βλεπεις δυο ενηλικες με τριγωνακι... Οσο για τις κοπελες, ακομα και σε εκεινες δεν φαινοταν νορμαλ, γι' αυτο μαλλον γελουσαν. Αν ημουν στη θεση σου δε θα μπορουσα να κρατησω τα δικα μου γελια με την καμια XD
Dec 25 2010 21:39
Photo

KaiVagelio

Αλήθεια, τώρα που το ανέφερες, θα μπορέσουμε να το εκμεταλλευτούμε άνετα, να δεις και τουρισμό που θα έχουμε. :hahaha: Πω-πω, ξενέρα, ε; Τα βλέπαμε σήμερα στην τηλεόραση. Εδώ σήμερα έχει σχετικά καλό καιρό, χθες βράδυ όμωες έριξε μια βροχή κατά της 12, οργή Θεού σκέτη. Και όντως, εμπορικά τελείως. Τι περιμένεις από μια γιορτή που το μόνο της σύμβολο είναι ο Αη Βασίλης της CocaCola; Μακάρι να βρεις παρέα ως το βράδυ. Άσε, ο πατέρας μου τους κοίταξε κάπως έτσι (=Δ=)'' Είχε τύχει κι εγώ ν' ανοίξω πρόπερσυ για κάλαντα και ήταν δυο κοπέλες της ηλικές μου σχεδόν τότε 17-18 πες και δε φτάνει που τα λέγανε, χασκογελούσαν και όσο τα λέγανε XD και φυσικά είναι κάπως να δίνεις λεφτά για κάλαντα σε παιδιά της ηλικίας σου, κρατιόμουν να μη γελάσω είναι η αλήθεια.
Dec 25 2010 18:11
Photo

VagelioKai

Jeez, fantardness. looool, ok, θα τα παμε σιγα σιγα για να δουμε αν βγαζουμε κερδη και οι προσθηκες αργoτερα XD Εγω με βλεπω να κανω χριστουγεννα μονη μου. Δεν ειχε πλοια σημερα (αδικα κατεβηκα με τις βαλιτσες στο Πειραια), καθε φορα που βλεπω την πλατεια συνταγματος με πιανει καταθλιψη γιατι μου θυμιζει ποσο εμπορικα ειναι τα χριστουγεννα, οσο για τα πιτσιρικια, ειναι λες και ανοιξει η γη και τα καταπιε, πουθενα! OMG, σας στα ειπαν μαντραχαλοι;
Dec 25 2010 17:46
Photo

KaiVagelio

Έχει αρκετές φανς. Στο MyAnimeList έχεις 1500+ faves να φανταστείς. Μωρέ ας γίνει το νησί και μετά παίρνει και expansions! Step-by-step όλα θα γίνουν. 0.0 Φέτος δε νιώσαμε Χριστούγεννα και πολύ, μια φορά μας χτύπησαν για κάλαντα και ήταν παιδιά 16-17 χρονών (θέλω να πιστεύω ότι μεγαλοδείχνανε γιατί παίζει να ήταν και λίγο παραπάνω). Τα μικρά εξαφανισμένα. Και χωρίς κάλαντα...
Dec 25 2010 17:41
Photo

VagelioKai

Μerri Christmas, hohohoho~! Μπααα, τα καλα πραγματα δεν γινονται πραγματικοτητα. Α! Θα ηθελα επισης το νησακι να εχει και μια γειτονικη βραχονισιδα με yaoi boys για να τα επισκεπτονται οι γιαγιαδες fujoshi. Aληθεια; Σε ποιους αρεσει;
Dec 25 2010 16:46
Photo

KaiVagelio

:hahaha: Με την ολοκληρωμένη περιγραφή ακούγεται ακόμη καλύτερο. Do waaaant! Να εξασφαλίσουμε και τα γεράματά μας! Κανονικά κάθε κράτος θα έπρεπε να έχει και από ένα τέτοιο νησί, κι αν δημιουργηθεί κάποτε κάτι τέτοιο να μεταναστεύσουμε!! :kill4u: Επιτέλους βρήκα κάποιον να συμφωνεί. Γενικά έχει πέραση πάντως. Και χρόνια πολλά με την ευκαιρία!!!!
Dec 25 2010 16:36
Photo

VagelioKai

Nαι, για να εχω και για ολο το 2011 απο αυτα τα καλουδια =w=:nbleed: Ηahahaha, τρομακτικα θεϊκη ιδεα!:hahaha: Η νησος των ηληκιωμενων otaku XD, θα εχει μπολικες αιθουσες προβολων, ξενοδοχεια με δωματια των οποιων το ντεκορ θα ειναι παρμενο απο τα δωματια διαφορων χαρακτηρων και θα πληρωνουμε μοντελα για να κανουν cosplay (ξερεις, σαν τους υπαλληλους της ντισνεϊλαντ που σου σερβιρουν ντυμενοι μικυ, ντοναλτ κλπ). Ε, για καλο και για κακο θα εχουμε και ενα φαρμακειο διοτι ηληκιωμενοι ανθρωποι θα ειμαστε, μην συμβει κανενα απροοπτο....:OMG3: Περι ορεξεως κολοκυθοπητα, αλλα ο συγκεκριμενος γενικα δεν αρεσει και τοσο. Κι εγω ειχα ακουσει την φωνη του lavi οταν εβλεπα μερικα επεισοδια d.gray-man με τον jorg και ενταξ'.... δεν μου πολυαρεσε ουτε εμενα.
Dec 25 2010 16:11
Photo

Vagelio → SpirosK81

To φανταζομαι... και μονο ο τροπος με τον οποιο σε ξεναγει στον κοσμο του προϊδεαζει για το τι θα γινει μετα.:awww: Εννοειται πως θα το ξαναπιασω μολις κατεβω Ηρακλειο για τις διακοπες γιατι εχει μπολικο πραμα μεσα και εχει φτασει τα 126 κεφαλαια μεχρι στιγμης απ' οτι βλεπω (νομιζω εκει τελειωνει). Πωωωω... απο το 1997 το φτιαχνει ο τυπος, εχει αφιερωσει κυριολεκτικα τη ζωη του στο εργο του Ο_Ο
Dec 25 2010 15:54