Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → Jorg

Eγω παλι πιστευω πως ο εκεινος ο τυπος στο βιβλιο που χρησιμευε ως ξεναγος για τους χαρακτηρες θα κανει τον gopher αφεντη του βιβλιου και των ποκεμον καθως θα προσπαθει να βρει τον αγαπημενο του noah-sama μεσα στις σελιδες XD. Μπορει και να μην γινει ετσι αλλα who knows.... Κουκλι σε black an' white, στο avatar η σμεξουλιαρικη φατσα που ειχε παρει εν ωρα βασανιστηριων, oσο για τη sig μου φαινεται ok, μου αρεσουν τα σπιραλ στο death coat. Το μονο που θα μπορουσα να σου προτεινω ειναι να την κανεις πιο πλατια, χωρις να παραμορφωσεις τον kiddo (δηλαδη ελαχιστο crop, και μετακινηση των σπιραλ πιο μακρια απο την φιγουρα μιας και δεν συνδεονται). Τhaaaanks:wooi2:. Ο βρομιαρης... με πορωνει οταν ειναι σε bishie mode :nbleed:
Jan 06 2011 00:39
Photo

Jorg → Vagelio

Και κλέβει το βιβλίο και είναι σπαστικός?! Αυτό πάει πολύ! XD Δεν νομίζω πάντως να ασχοληθεί τόσο πολύ με το βιβλίο ο Gopher. Από τώρα λογικά, θα προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να βγάλει τον Noah-sama του από το βιβλίο. Done το setάκι με τον Kid, ξεκολώθηκα βέβαια να βγάλω το bg απο τη sig και δεν μου βγήκε και τόσο καλή. -.- Θα έρθει και η σειρά του Excalibur. :hahaha: Πολύ ωραίο και το εξώφυλλο. ^^ Αρμόζει στον bishie Kishin. XD
Jan 06 2011 00:08
Photo

Vagelio → Jorg

Γιατι χρησιμευσε σαν κακος, δεν ηταν απλα μια μαριονετα που το μονο που ηξερε ηταν να φωναζει Noah-sama και στο τελος να πεθανει για χαρη του... Προφανως ετοιμαζεται να παρει ενα σημαντικο ρολο στη σειρα και να παψει να ειναι κομπαρσος του κερατα, μπορει μαλιστα να γινει αυτος ο νεος μαστερ των ποκε- αχεμ, ο νεος μαστερ του βιβλιου-brew (που υποψιαζομαι οτι θα γινει μιας και δεν δοθηκε μεγαλη σημασια στο χαρακτηρα του noah). Να τον κανεις, ο kid ειναι γαματος. Οσο για τον excalibur, θα κανεις υπογραφη στο επομενο spam chapter που θα βγει με αυτον =w= Εγω παλι εχω αχτι να δω λιγο kishin μιας και φαινεται να ετοιμαζει κατι μεγαλο. Του εφτιαξα και εξωφυλλακι για τα dvd μου:wooi2: [SPOILER][IMG]http://i285.photobucket.com/albums/ll80/Vagelio4ever/dcoverfront123.jpg[/IMG][/SPOILER]
Jan 05 2011 23:06
Photo

Jorg → Vagelio

Τι σωστά? Που έκλεψε το βιβλίο? XD Έγινε ακόμα πιο σπαστικός τώρα... Πάντως με τόσο coolness που εκπέμπει ο Kid, μου έρχεται να το κάνω setάκι. Και θέλω να κάνω και με τον Excalibur...
Jan 05 2011 13:57
Photo

Vagelio → Jorg

Σε περιπτωση που δεν το εχεις βρει ακομα: [URL]http://www.ourmanga.com/Soul_Eater/81/9001e[/URL] Tελικα ο gopher καταφερε να κανει κατι σωστα. Καιρος ηταν.
Jan 05 2011 00:24
Photo

VagelioKai

Eπισης kai ^_^, οτι επιθυμεις! Yup, αυτο ακριβως. Ιδωμεν σε μια βδομαδα.
Jan 01 2011 22:24
Photo

KaiVagelio

Κατ' αρχήν καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα! Να σου έρθουν όλα όπως τα θες αυτή τη χρονιά! Ναι-ναι. Στον Kanzaki την περίμενα κάπως πιο βραχνή τη φωνή, αλλά θα δούμε.Έρχονται οι μέρες σιγά-σιγά.
Jan 01 2011 11:56
Photo

Jorg → Vagelio

Jio Freed από 666 Satan.
Dec 31 2010 11:03
Photo

Vagelio → Jorg

το κουκλι στην υπογραφη και στο avatar σου πως το λενε?:nbleed:
Dec 31 2010 02:26
Photo

VagelioKai

Omg, δεν θελω να ξερω τι με περιμενει Ο_Ο Nα δουμε τι θα κανει αυτος ο καινουργιος daisuke. Seki tomokazu? Αυτος που κανει τον kenichi... τον βλεπω να κανει και πολλους μαντραχαλαδες οποτε δεν πρεπει να εχω λογο να φοβαμαι. Πιστευω πως και ο sugita θα κανει καλη δουλεια, μπορει να μην εχει αυτο τον αγριο τονο στη φωνη του που θα ταιριαζε στον kanzaki, μα δεν νομιζω να τον χαλασει και τοσο.
Dec 31 2010 02:01
Photo

Vagelio → SpirosK81

Οι συγκεκριμενοι κυριοι πρεπει οντως να αγαπανε πολυ την δουλεια τους.:wooi2: Δεν ειχα ιδεα πως εκεινο το golgo 13 που εβλεπα να σατυριζεται στο gintama ηταν θηριο των εκατον εξηντα-κατι τομων :shock:
Dec 29 2010 20:34
Photo

KaiVagelio

:hahaha: Νάις, χαίρομαι που έχω το ελεύθερο, θα σας στολκάρω όσο καλύτερα μπορώ. Πιέσεις μέσω profile msgs, μας μένει τώρα να το γυρίσουμε σε blackmail για να πετύχουμε πιο εύκολα τους στόχους μας. :tensai: Θα οργανώσουμε συνωμοσία όταν δε θα το περιμένεις. Τελείως όμως, δεν την περίμενα έτσι και η Hilda όντως ήταν οκ, κρατώ τις επιφυλάξεις μου πάντως. Του Furuichi ήταν μια χαρά. Φοβάμαι και τον Sugita ως Kanzaki, δεν ξέρω γιατί, δε μου κολλάει για κάποιον λόγω, αλλά εντάξει, ο συγκεκριμενος πάντα τα φέρνει πάνω στον χαρακτήρα στο τέλος, οπότε είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να φοβάμαι. Ο Natsume που στο OVA είχε τον Ono Daisuke, άλλαξε στον Kishio Daisuke, μείνανε σε Daisuke πάντως, δεν μπορείς να πεις :hahaha: Ο Toujou έχει εκπλητικό seiyuu και δεν τον φοβάμαι καθόλου, ελπίζω να μην την πάθουμε από εκεί στο τέλος XD
Dec 29 2010 12:16
Photo

SpirosK81 → Vagelio

Για δες εδώ: [url]http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081222105134AAhRKWC[/url] 160 τόμοι :) ΜΕ ένα τόμο το τρίμηνο κατά μέσο όρο, μας κάνει 4 το χρόνο, μας κάνει 40 χρόνια. ΑΥΤΟ είναι αφοσίωση στη δουλειά :)
Dec 29 2010 12:04
Photo

Vagelio → Jorg

Για σε παρακαλω... σνομπαρεις τα εξαιρετα ινγκλις μου?:orly: Προχθες ηρθα. Ηταν να επιστρεψω χριστουγεννα, μα τα πλοια δεν εφευγαν στις 25 (και κατεβηκα μεχρι τον πειραια με τις βαλιτσες αδικα Τ^Τ). Πωωω.... με επιασαν οι νοσταλγιες μου οταν μπηκα στο δωματιο και ειδα τα μανγκα και το κρεβατι μου.:wooi2:
Dec 29 2010 00:50
Photo

Jorg → Vagelio

Χαχαχα! Έστι, να μας ακούς! XD Η mummy (μούμια)!? :hahaha: Ναι, λογικά. Όντως έχουμε τόσα anime-manga related να πουμε. :P Εσύ πότε ήρθες?
Dec 28 2010 23:35