Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiVagelio

Δεν ξέρω για τη Vage, αλλά στις δικές μου αποσκευές θα υπάρχει ένας φουλαρισμένος εξωτερικός και μπόλικα DVD για ποικιλία. Όχι φυσικά ότι θα τα δω όλα προς Θεού, [I]συν ότι κάποια στον εξωτερικό τα έχω δει αλλά βαριέμαι να τα γράψω σε DVD[/I], απλά αν θελήσω να δω ένα συγκεκριμένο από αυτά που έχω κατεβασμένα, να είναι εκει. Αφού το σύνδρομο του μυρμηγκιού το έχω που το έχω, μιας και θα είμαι ως τον Αύγουστο εκεί, ας έχω επιλογές τουλάχιστον. 'Ειδικότερα' τώρα, λέω τις πρώτες μέρες που ανήκουν στο Otaku Week (aka Δεν έχω Ίντερνετ, βαριέμαι που ζω) λέω να δω πρώτα-πρώτα κάποιες σειρές που τις έχω στο μάτι καιρό αλλά είτε δεν τις συνέχισα επειδή δεν είχα όρεξη, είτε δεν τις άρχισα και ποτέ. Δηλαδή: Shiki που περιμένει καιρό Baccano που περιμένει καιρό και stalled επίσης Sengoku Basara 2 που το έχω το καημένο στο μισό του πρώτου επεισοδίου -enter random comedy/school or whatever anime- Aoi Bungaku που είναι stalled στο 1ο Gankutsuou και μετά βλέπουμε... Φέτος προνόησα να κατεβάσω και manga (αυτή είναι ποικιλία στις διακοπές). Υ(==)Υ Εφοδιάστηκες κι εσύ;
Jul 05 2011 17:21
Photo

VagelioKai

Σε νιώθω... τα ongoing πονάνε. Τι καλό θα πάρετε μαζί σας να δείτε?
Jul 05 2011 16:24
Photo

KaiVagelio

[QUOTE]Καλό κουράγιο με τις διακοπές Τ^Τ.[/QUOTE] Domo, Vagelio-san. Θα έχω βέβαια του κόσμου τα εφόδια μαζί μου, αλλά κάποιες συγκεκριμένες σειρές θα μου λείψουν.
Jul 05 2011 16:19
Photo

Vagelio → HelenGreece4ever

1000 thankies helen-chan ^_^. Ψιλοασχολούμαι μια στις τόσες γιατί λατρεύω τον ανθρωπομορφισμό.
Jul 05 2011 15:52
Photo

HelenGreece4ever → Vagelio

[URL]http://i55.tinypic.com/2qks7cz.jpg[/URL] κι εσύ ασχολείσαι με χεταλια, ε? :p
Jul 05 2011 13:53
Photo

Kaidou → Vagelio

Οκ!!! Εγω φταιω που ειμουνα και gentleman...Pfff,γυναικες!!!!Τη μια σε λενε χωριατη που δεν ξερει να συμπεριφερεται σε μια κυρια και την αλλη σου πετανε το προσχημα της ηλικιας,μωρε καλα τα λεει ο Γρηγορης σε αυτο το βιντεακι: [YOUTUBE]yPKQK6m46Is[/YOUTUBE] Εσας σας αρεσει παντα το πρωτο προτυπο αντρα.. :P Λολ,πως κατεληξε εκει η κουβεντα;; Πλακα κανω ετσι,σε περιπτωση που δεν καταλαβες.Παντως θενκς για τη βοηθεια :)
Jul 04 2011 01:43
Photo

Vagelio → Kaidou

Yup, όλα αυτά κι άλλα μπόλικα που βαριέμαι να γράφω. LOL, για ηρέμησε λίγο, ακόμα δεν έκλεισα τα 19 και θα γίνω κυρία.... άκου εκεί....:bahhh: Για την ακρίβεια το bamboo fun είναι το μόνο που έχω δοκιμάσει, και πραγματικά, αυτό το διακοσάρι που έσκασα για το μεσαίο μέγεθος δεν το μετάνιωσα. Γενικώς απ' 'οσο ξέρω η wacom εστί ποιότητα σαν εταιρία και άμα είχα περίσια λεφτά θα έπαιρνα το ανώτερο μοντέλο, το intuos (350-400 ευρώ). Το bamboo το πήρα στο πλαίσιο και προφανώς ήταν από τα λίγα που περίσσευαν στην αγορά τότε. Απ' όσο ξέρω δεν βγαίνει πλέον, και μακάρι να κάνω λάθος γιατί επρόκειτω για το μόνο καλό tablet από άποψη τιμής και αποδόσεων ταυτόχρονα. Τεμπέλη? Όλοι οι καλλιτέχνες είναι τεμπέληδες :canthelp: . Ο δείκτης τεμπελιάς εξαρτάται από πολλά διαφορετικά πράγματα και πιστεύω τα μέσα εργασίας είναι το λιγότερο, εκτός κι αν δεν αντέχεις να κάθεσαι με τις ώρες μπροστά από την οθόνη. Πάντως πρωτού πάρεις το tablet ψάξε όσο μπορείς τα προγράμματα (γκουχ γκουχ brush options στο φωτοσοπ) και γενικώς κατέκλεισε τον εγκέφαλο σου με tutorial και άπειρες εικόνες.
Jul 04 2011 01:30
Photo

Kaidou → Vagelio

Πεισμα και εγωισμο,....ζηλεια,....λογο σχεδιασης....... Κυρια κυρια κυρια να ρωτησω; :P Εχετε δοκιμασει καποιο wacom tablet,bamboo ή κατι σχετικο; Βοηθαει περισσοτερο η κανει τον καλλιτεχνη τεμπελη;
Jul 04 2011 01:07
Photo

Vagelio → Kaidou

Hahahahahah, μπααα είμαι ολίγον καραψωνάρα του κεράτα οπότε δεν χορταίνω κάτι τέτοια. Πέρα από αυτό μου αρέσει που χρησιμοποίησες το "φοβερό χέρι" για να εκφράστεις, το λέει και μια καθηγήτριά μου που της έχω αδυναμία και λιώνω όταν το ακούω. :blingeye2: Βασικά και το μυαλό μας από μόνο του δημιουργει εικόνες κάποιες φορές και ορισμένα βαρεμένα άτομα έχουν αναπτύξει την ιδιότητα να τις αποτυπώνουν λίγο καύτερα από άλλα. Αυτό βέβαια θέλει σκέψη και εξάσκηση ταυτόχρονα, ξες πόσα fails έχω φάει για να τα βγάλω αυτά? Well, για να αναπτύξεις την ιδιότητα να βγάζεις πράγματα από το μυαλό σου στο χαρτί χρειάζεσαι παραπάνω πείσμα και εγωισμό λογικά. Α, και τόνους ζήλειας. Για τα χρώματα, ψάξε έτοιμες παλλέτες, διάβασε την θεωρία των χρωμάτων και μάθε τι συμβολίζει η κάθε απόχρωση καθώς και με τι ταιριάζει (π.χ. μπλε-πορτοκαλι, μοβ-κίτρινο κλπ). Μάθε φώτοσοπ άμα δεν έχεις λεφτά για υλικά και αν δεις ότι σε βολεύει το χρώμα στο pc πάρε και ένα pen tablet γιατί το χρωμάτισμα με το ποντίκι είναι ολίγον μαζοχιστικό. Το να αποτυπώνεις τις εικόνες ακριβώς όπως είναι είναι χρήσιμο μεν, αλλά όχι αρκετό. Πέρα από το να βλέπεις ας πούμε έναν κουβά και να τον σχεδιάζεις στο χαρτί μηχανικά, πρέπει να σκέφτεσαι τον λόγο για τον οποίον είναι σχεδιασμένος that way και να ξέρεις να σχεδιάσεις τα βασικά ογκομετρικά σχήματα στο χώρο. Μην τον σκέφτεσαι σαν κουβά, σκέψου τον σαν κύλινδρο. Και αυτό με τα βασικά ογκομετρικά υσχύει για τα πάντα! Γραφικές τέχνες για να ασχοληθείς πρέπει να τις σπουδάσεις (όπως και την κάθε τέχνη), έχουν απαιτήσεις τόσο στο εργαστηριακό τους κομμάτι όσο και στο θεωρητικό τους (αν πηγαίνεις για ΤΕΙ). Απ' όσο ξέρω κύριο θέμα τους είναι οι εκτυπώσεις, οπότε λογικα απαιτούν περισσότερες γνώσεις παρά σταθερό χέρι.
Jul 04 2011 00:08
Photo

Kaidou → Vagelio

Νταξει.....Να τολμησω να πω πως εισαι τρομερη ή θα φανω πληκτικος?Εχεις φοβερο χερι κυρα μου γμκχ,εννοω κυρια μου,ειλικρινα ολα αυτα απο το μυαλο σου τα εχεις κανει?Και ο χειρισμος των χρωματων απιθανος. Κατι αλλο.Εγω απο το μυαλλο μου δεν μπορω να κανω πολλα πραγματα :( .Εκει που μπορεις να πεις οτι "εξειδικευομαι" ειναι στο να βλεπω διαφορες pics ή αντικειμενα και να τα αποτυπωνω στο χαρτι.Χωρις χρωμα παντα γιατι δεν εχω τον καταλληλο εξοπλισμο.Με αυτες τις δυνατοτητες-ικανοτητες μπορω να ασχοληθω με τις γραφικες τεχνες ή δεν παω πουθενα ετσι ;:unlucky:
Jul 03 2011 23:41
Photo

Vagelio → Kaidou

ουπς, ξέχασα τα Links. Eδώ είναι τα δικά μου σχέδια (τα πολύυυυυ πρόσφατα δεν τα έχω βάλει ακόμα) [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=7628[/url] Και αυτός είναι ο Φίλλιπος (το παιδί που έχει αποφοιτήσει από την ακτο) [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=4557[/url]
Jul 03 2011 23:16
Photo

Vagelio → Kaidou

Καλησπέρα :). Σχεδιάζω μεν αλλά δεν φοιτώ στην ΑΚΤΟ, για οικονομικούς λόγους (aka 800 ευρώ το μήνα) και ιδεολογικούς λόγους (aka ιδιωτική). Είμαι φοιτήτρια στα ΤΕΙ εφαρμοσμένων τεχνών στον τομέα διακόσμησης. Μαθήματα στην συγκεκριμένη σχολή έχω κάνει πάντως μιας και ο διαγωνισμός κόμικς μου πρόσφερε δωρεάν σεμινάρια σαν έπαθλο πέρα από τα λεφτά. Επίσης πολλοί φίλοι μου από Αθήνα είναι φοιτητές στην ΑΚΤΟ. Όσο για την σχολή, είναι όπως και οι ιδιωτικές σχολές στο εξωτερικό: δεν σε πιάνουν να σου δείξουν πως να σχεδιάζεις τα σώματα και τις εκφράσεις τον χαρακτήρων, ούτε σου κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα περί χρώματος και σύνθεσης. Οι καθηγητές με τις εργασίες που σου αναθέτουν στην ουσία σε ωθούν να κάνεις έρευνες μόνος σου (πράγμα για το οποίο προσωπικά δεν θα έδινα 800 το μήνα). Well, το θέμα είναι εσύ τι θες: άμα ενδιαφέρεσαι να μάθεις να σχεδιάζεις ανατομίες, δύσκολες πόζες, backgrounds κλπ. δεν σου κάνει, χίλιες φορές προτιμότερο να μπεις στο ΤΕΙ μέσω πανελληνίων, ή σε κάποια από τις σχολές καλών τεχνών μέσω φροντηστηρίων που εξιδικεύονται στο θέμα καθώς επίσης να κάνεις και έρευνες μόνος σου στο deviant art και σε παρόμοια sites (θα βρεις πολλά καταπληκτικά tutorials). Τα περισσότερα σχέδια μου τα έχω όλα στο thread μου (vagelio no fanart gallery) στον τομέα με τα fanarts ενώ αν ψάχνεις για κάποιον που να έχει αποφοιτήσει από τον ΑΚΤΟ για να έχεις και μια δεύτερη γνώμη, ρώτα τον φίλλιπο (daimonhand). Eλπίζω οι πληροφορίες να σου φάνηκαν χρήσιμες. good night:yawn2:
Jul 03 2011 23:11
Photo

Kaidou → Vagelio

Hi,:hi:.Απο κατι post ειδα πως σχεδιαζεις.Και οχι μονο αυτο αλλα φοιτεις και στην ΑΚΤΟ; Αμα τα κανεις αυτα τα 2,πλιζζζ δειξε μου κανα σχεδιο σου αν ειναι εφικτο και πες μου τις εντυπωςσεις σου απο την ΑΚΤΟ γιατι ενδιαφερομαι να φοιτησω εκει.
Jul 03 2011 19:08
Photo

KaiVagelio

:nod2: Domο για τα λόγια σου και την προσφορά, παρόλα αυτά είμαι ένα ποστ πιο πάνω και δε λέει να ποστάρω ξανά πριν αλλάξει η σελίδα.
Jul 02 2011 19:25
Photo

VagelioKai

Ποσταρε το μια στο rate my neighboor να σου βάλω δεκαράκι, παίζει να είναι το καλύτερο set από άποψη χρωμάτων που έχω δει στο forum.
Jul 02 2011 18:59