Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → Kain

Good, θα περιμένω λίγο ακόμα μέχρι να φτιάξω κάτι ποιο "σοβαρό" και θα ποστάρω. Έχει και φόρουμ?
Jul 11 2011 20:06
Photo

Kain → Vagelio

Ναι, αυτό είναι. Εκεί μπορείς στο critique να ποστάρεις κάποιο κόμικ σου, και επαγγελματίες Έλληνες σχεδιαστές να σου πουν γνώμες και συμβουλές. Τον τελευταίο καιρό πιο πολύ εκεί μπαίνει ο Helm, των ομόνυμων εκδόσεων, ο οποίος εμένα με βοήθησε αρκετά μπορώ να πω λέγοντάς μου αρκετά χρήσιμα πράγματα.
Jul 11 2011 13:55
Photo

Vagelio → Kain

Aυτό είναι το site που μου έλεγες, έτσι? [url]http://www.comicart.gr/portal/[/url]
Jul 10 2011 15:37
Photo

Vagelio → Jorg

Hahahaahahahahahahah! Thankies, μπαίνω nyattorrentzs να κατεβάσω.:joyful:
Jul 09 2011 00:54
Photo

Jorg → Vagelio

Είναι josei με shounen ai στοιχεία. Τώρα είναι μικρά bishounenάκια, αλλά μετά το timeskip, όπως βλέπουμε και από το op και ed, γίνονται κανονικότατα bishounen. XD Δες το 1ο επεισόδιο και αποφάσισε. Πιστεύω θα σου αρέσει. :P
Jul 09 2011 00:27
Photo

Vagelio → Jorg

[QUOTE]Ναι, αν κάνει τα ίδια με το Heroman... Γενικά και εγώ περιμένω το timeskip. Καλά η σκηνή στο κρεβάτι και ειδικότερα εκεί με το κουτάλι... XD Πολύ γέλιο. [/QUOTE] Δηλαδή να το αρχίσω? Θα μου αρέσει? :nbleed:
Jul 09 2011 00:16
Photo

BANkai → Vagelio

σ'ευχαριστω δεν το ειχα προσεξει. :)
Jul 08 2011 20:32
Photo

Vagelio → BANkai

[QUOTE]γεια σου DiamonHand. με στελνει ο -OnePiece-(μου ειπε οτι θα ξερεις), θελω να σε ρωτησω για τα manga στην Ελλαδα, πως θα μπορουσε να ασχοληθει κανεις?[/QUOTE] [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1668[/url]
Jul 08 2011 18:10
Photo

VagelioKai

Αgreed, βασικά περίμενα κάτι παραπάνω από τα δυο, αλλά θα τα συνεχίσω εφόσον δεν τα βρίσκω ενοχλητικά όπως κάποια άλλα shounen (oνόματα κλασσικά δεν λέμε XD). Fillers με τέτοιες επικές προσωπηκότητες είναι να τα προσκυνάς, μην με ψήνεις να το αρχίσω, τόσα shounen βλέπω T^T. Αυτό που είπες με την Λουκά (+Κατιάνα, +πρωινάδικα, ++++) θα γίνει! Με πιάνει νευρικό και μόνο που σκέφτομαι τις σκηνές και τις επικές παπαριές που θα πετάγοταν. Τώρα μπήκα μια να δω, αλλά μην νομίζει ότι ανεβάζουν και πολλά. Κανα-δυο mahou shoujo με φρικτή περίληψη που θα κάτσω να την διορθώσω και το galaxy angel z.
Jul 08 2011 01:28
Photo

KaiVagelio

Ναι. Μπορώ να πω ότι στο Nura βρήκα τις μάχες ως εκεί που έχω δει (21) κάπως ανιαρές, αλλά τουλάχιστον οι χαρακτήρες και το θέμα των οικογενειών ήταν αρκετά καλοί. Στο Αο υπάρχουν μπόλικες χαρακτήρες αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου κάνει κάποιος ιδιαίτερη αίσθηση. Να φανταστείς, ακόμα κλαίω τον Shiro που ήταν ο μοναδικός που πήγα με τη μία. Καταλαβαίνω τι θες να πεις με το Beelzebub, όταν είχα μείνει πίσω επειδή είχε αλλάξει το πρόγραμμα και είχε γίνει ένα μπέρδεμα (τότε με το Τσουνάμι μόνο αυτά δε θα κοιτούσαν οι άνθρωποι) λέω, εντάξει πάει έμεινα πίσω, θα είναι και μεγάλο θα πάει για stalled στο τέλος. Τελικά όμως το έβλεπα όταν δεν είχα όρεξη για κάτι άλλο και σιγά-σιγά τα έφτασα τα επεισόδια. Τα fillers δε με πειράξανε, είχε περισσότερο Furuichi και Alen Delon και είχαν πλάκα, οπότε το βλέπω ευχάριστα. Φαντάζεσαι επεισόδιο με τον Azazel στην Ελλάδα; Θα του πήγαινε. Τι θα είχε να γίνει XD [QUOTE]Because εγώ και οι ami τσεκάρουμε τους τίτλους υπό δημοσίευση, surprise:hiding_something:[/QUOTE] :kill4u: Τι καινούργιο θα έχουμε δηλαδη;
Jul 06 2011 02:13
Photo

VagelioKai

Υup, that's what I mean. Αλλά εφόσον είχα ήδη δει κάτι παρόμοιο πρόσφατα *points at nura*, το ao no exorcist μου φάνηκε πολύ συνηθισμένο. Να σου πω την γνώμη μου, μέχρι εκεί που διάβασα το manga του exorcist μου έδωσε την εντύπωση ενός ικανοποιητικού shounen action χωρίς όμως να έχει κάτι ξεχωριστό πάνω του και θεωρώ επίσης την ανιμέ μεταφορά τοο αρκετά πιστή. Το beelzebub χωράει άνετα filler εφόσον πρόκειται για κωμωδία στην ουσία αρκεί να υσχύει αυτό που είπες. Το πρόβλημα μου είναι ότι φοβάμαι να το ξεκινήσω γιατί είναι εβδομαδίαιο και ξες τώρα.... 18 σελίδες manga πλέουν μέσα σε 20 λεπτά animation... Ok, δεύτερη αρνητική γνώμη που παίρνω για το DW μέσα σε δυο μόλις μέρες. Στο μέλλον και αν το αρχίσω, μόνο μάνγκα. Ας το πάμε χαλάρα το gintama.... ούτως η άλλως δεν πρόκειται να τελειώσει XD. TO AZAZEL ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;! Έχεις τρομακτικές ιδέες! Απαπαπαπαπα, δεν είμαστε εμείς γι' αυτά :Crying2: (αν και θα ξανάνοιγα την τηλεόραση έτσι). Because εγώ και οι ami τσεκάρουμε τους τίτλους υπό δημοσίευση, surprise:hiding_something:
Jul 06 2011 01:18
Photo

KaiVagelio

Άουτς δε λες τίποτα. Ευτυχώς ήταν για ένα 3μηνο αν θυμάμαι καλά. Μέχρι και το μελάνι που χύθηκε για το συμβόλαιο δεν άξιζε. Να πω την αλήθεια αν και περίμενα περισσότερα από το exorcist δεν μπορώ να πω ότι με χάλασε, κάτι ανάλογο με το nuramago. Όταν παίρνουν μέρος κι άλλοι χαρακτήρες στα fillers αλλά μένουν in character δε με χαλάει. Βέβαια δεν έχω διαβάσει και τα manga απ' τα συγκεκριμένα για την ώρα. Πάντως στο Beelzebub πχ τα fillers ήταν πετυχημένα (προσωπική άποψη βέβαια) γιατί ήταν όλοι τόσο in character που δε θα μου έκανε εντύπωση αν μάθαινα πως τους είχε βοηθήσει ο Tamura. To Deadman από την άλλη ενώ σαν concept έχει ενδιαφέρον έχει ένα προταγωνιστή που θα έπρεπε να τρώσε σε ΚΑΘΕ επεισόδιο ένα ωραίο και ξεγυρισμένο χαστούκι για να νιώθει ο θεατής πως βγαίνουν τα σπασμένα του. Βέβαια λένε ότι το έχουν πετσοκόψει τελείως το manga στη μεταφορά του. Έτσι είναι, αμα δεν party κι εσύ πώς να κάνουν party και οι αποδόσεις σου. Την είχε δει τη δουλειά ο Date κι ας είχε ένα μάτι. Ακολουθείς Rumbel δλδ. Καλά κάνεις, εγώ προχώρησα με Horrible. Όχι ότι μου κακοέπεσε, αλλά καμία σχέση η δουλειά στη μετάφραση. Yup, το παρακολουθούσα ongoing. Το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ και κρίμα που τελείωσε. Τώρα να παρακαλάμε να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά σε πωλήσεις τα Blu-ray του και ό,τι άλλο merchandise έχει να πάρουμε άλλη μια ωραιότατη 2η season γιατί μας το κόψανε και σε άσχετο σημείο. Οι ερμηνείες των seiyuu πάντως ήταν καταπληκτικές. Στο τελευταίο επεισόδιο πάντως πέρα από αυτά που γινόταν γελούσα και μόνο με τη σκέψη του τι θα γινόταν αν παιζόταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα. Ομαδικοί αφορισμοί, παπάδες στα κανάλια, την Λουκά να πρωτοστατεί σε όλα, χαμός. Μια κωμωδία από μόνη της. Αλλά επειδή εκεί στο Japan δε χαμπαριάζουν από τέτοια βγαίνουν και τέτοια anime και τα βλέπουμε κι εμείς (καθόλου παράνομα). Το ΑΡ σαν να άρχισε να κουνιέται τελευταία. Μπήκα πριν καιρό αφού είχα να πατήσω για πολύ μεγάλο διάστημα και είχα πως αρχίσανε να ξαναπερνάνε τίτλους, βαθμολόγησα 1-2 που είχα δει και την έκανα. XD Έχει καθόλου κίνηση στο forum;
Jul 06 2011 00:20
Photo

VagelioKai

Vodafone? Αουτς Τ^Τ Όταν στο χωριό μου δεν είχαν ιντερνετς ήμουν στην ίδια κατάσταση. Είχα βαρεθεί να βαριέμαι (η μόνη διαφορά είναι ότι πάω παραλία το βραδάκι). Μακάρι να είχα κι εγώ τις ίδιες αντοχές, αλλά τώρα τελευταία έχω αρχίσει να παρατάω το κάθε shounen που αρχίζω. Το exorcist το σκυλοβαρέθηκα, το fairy tail μου έχει σπάσει τα νεύρα και τρέμω πλέον να αρχίσω το DW γιατί φοβάμαι μη το αφήσω κι αυτό. Τον γορίλα? Χάλιας είναι, όσο για το ασπρόμαλλο γλυφτρόνι του, τι να πω... ακόμα χειρότερο. Α, και οι αποδόσεις του yukimura πέφτουν λίγο σε αυτή τη σεζόν (να 'ναι καλά ο σέξυ πειρατής και ο date με τα engrish που στην κυριολεξία την σώζει). Yup, μόλις μπήκα στο arc που η tama-chan κολάει ιό. Κωμωδία... τι σου έχω: [URL]http://www.animeplanet.gr/1790_yondemasu_yo_azazel-san.html[/URL] Είναι μικρούλα βέβαια και δεν ξέρω αν την έχεις ήδη τσεκάρει, αλλά για ΄μενα ήταν το comedy της χρονιάς. Τόσο καφρικό, αισχρό, ελεϊνό, μοναδικό, προκληρικό κλπ. Το αγάπησα.:kawaii:
Jul 05 2011 23:19
Photo

KaiVagelio

:sigh2: Θέλω κι εγώ Internet στο χωριό. Όχι τίποτα άλλο, μια φορά είχα δοκιμάσει να βάλω vodafone και ΠΟΤΕ ξανά. Η βλακεία στο χωριό είναι ότι δε μ' αρέσει και πολύ η θάλασσα οπότε πάντα κάθομαι το πολύ και με το ζόρι 2 ώρες και πάντα πηγαίνω πρωί οπότε την υπόλοιπη μέρα κωλοβαράω. Δλδ σκέψου τώρα ότι πρέπει να γεμίσω με κάτι τον χρόνο μου από τις 10 το πολύ που θα γυρίσω [I](αν πάω)[/I] μέχρι τις 12 - 01 το βράδυ, μη σου πω και 02. Γενικά δύσκολα να παρατήσω σειρά τελείως αν όχι πριν τα 6, τότε πριν τα 3. Θα πρέπει να μη μου αρέσει κανένας χαρακτήρας, να έχει πολλή κλάψα, να μη με τραβάει η υπόθεση, να μου βγάλει την πίστη δλδ γενικότερα για να το ξαπστείλω. *γκουχ*D.N. Angel*γκουχ* To Shiki συγκεκριμένα έτσι όπως το βλέπω το κόβω στα γούστα μου οπότε για να μου λες πως θα μείνω ικανοποιημένη μάλλον θα μου αρέσει αρκετά. :/ Δεν ξέρω, δε μου άρεσε ο νέο αντίπαλος. Έβλεπες τον Nobunaga, και έβγαζε coolness, τον φχαριστιόσουν. Τώρα που είδα αυτόν λέω "τι μας φέρανε" ποζεριά και φύγαμε. Είδα και το άλλο με τα άσπρα μαλλιά και τη μάσκα να χαίρεται από δίπλα και ξέρω ποιος θα μου τη σπάει πλεόν. Ναι, λιγότερα GB και υλικό αρκετό για να περάσει το καλοκαίρι. Σε φυσιολογικά επίπεδα δλδ. Gintama, έτσι-έτσι-έτσι :hehehe: πάει πολύ και με τις διακοπές του καλοκαιρού. :kakaka: Επίσης αν έχεις καμιά καλή κωμωδία ή ότιδήποτε (ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει) άλλο να προτείνεις ρίχτο να το κατεβάσω όσο έχω ακόμα καιρό. Ξεμένω από κωμωδίες και θα μου μείνουν όλα τα άνοιξε-πέτρα-να-διαβώ για το καλοκαίρι.
Jul 05 2011 20:14
Photo

VagelioKai

Άσε, έχω κι εγώ dvd να γράψω.... δεν θέλω να το σκέφτομαι Τ^Τ Το shiki θα σε κουράσει λίγο στην αρχή αλλά θα μείνεις ικανοποιημένη πιστεύω. Baccano δεν έχω δει, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα. Sengokuy basara 2 δεν με συγκίνησε και τόσο γιατί και αυτό πήγαινε αργά. Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω πολλά αλλά ελπίζω να τα χαρείς ^_^. Και manga, τέτοια να ακούω =ω=, that way θα έχεις ότι θες σε λιγότερα gigabyte. Καλό λιώσιμο~ Eγω.... έχω ιντερνετς στο χωριό! Μουάχαχαχαχαχαχα! Καλού κακού όμως θα γράψω κανένα gintama που το έχω ακόμα στο 16Χ για να βλέπω.
Jul 05 2011 19:40