Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Vagelio → HelenGreece4ever

Αξιολάτρευτο avatar, σου είναι εύκολο να μου στείλεις link για την εικόνα σε μεγαλύτερη ανάλυση?
Ιούν 30 2011 01:34
Φωτογραφία

VagelioAnelis

Awwww :blingeye2: Nαιιιι, κατέβηκα ένα Σάββατο στο art center για να πάρω χειροποίητα χαρτιά για τα γενέθλια μιας φίλης μου και το είχαν μπροστά μπροστά στο ταμείο. Μην ανυσηχείς, ούτε κι εγώ το χειρίζομαι καλά, αλλά είναι πολύ έλαφρυ και άνετο, το λατρεύω~:joyful: Κάτι ακόμα, μήπως ξέρεις αν οι αμπούλες του έχουν μέσα κανονικό μελάνι, ή τίποτα πιο "ειδικό"?
Ιούν 28 2011 12:20
Φωτογραφία

AnelisVagelio

Good δεν ήθελα να σε στεναχωρήσω. :3 Ωωω!!! Το πήρες τελικά;! Άσε, βρήκα και το δικό μου και έχω πωρωθεί! (άσχετο αν το χειρίζομαι σκατά)
Ιούν 28 2011 01:06
Φωτογραφία

VagelioAnelis

No no, δεν προσβλήθηκα, απλώς μου είχαν φανεί λίγο απότομα κάποια πράγματα επειδή δεν τα είχα κατανοήσει. Μην ανησυχείς, καλά έκανες που πόσταρες την γνώμη σου και την υποστήριξες, με έκανες κι εμένα να σκεφτώ σοβαρά ορισμένα πράγματα ^_^ (αυτό το thread είναι πολύ επικοδομητικό). Οff: το pentel είναι αγάπη!!!!!
Ιούν 28 2011 01:00
Φωτογραφία

SkullKaizer → Vagelio

cool ^0^
Ιούν 28 2011 00:58
Φωτογραφία

AnelisVagelio

Γιο ~~~ Βασικά αφού απάντησα στο θρεντ, μετά κάθισα και σκεύτηκα περισσότερο την απάντησή σου. Δεν είμαι σίγουρη αν έχεις ενοχληθεί ή αν αστειεύεσαι και εσύ, but i didn't mean to offend you! :3
Ιούν 28 2011 00:50
Φωτογραφία

Vagelio → SkullKaizer

Thankies T^T Χαίρομαι που σ' αρεσε, μόλις τελειώσει η σειρά θα την γράψω σε cd να την έχεις complete.
Ιούν 28 2011 00:50
Φωτογραφία

SkullKaizer → Vagelio

pat pat κουραγιο θα σου πω τι γινεται αν ειναι να τη κατεβασεις ... btw ειδα τα azazel που μου εδωσες καψιμοοοοο :D wants mooore X3
Ιούν 28 2011 00:21
Φωτογραφία

Vagelio → SkullKaizer

[QUOTE=DaimonHand;511918]:oo:holy shit of ***** λεω κανα yaoi θα δουμε... κοιταω μια στο google [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTLhyvRVIaA7vo5iDFFtBZwCY62nbUM9rQ0zqUBjw_Ws7IGa1eIDg[/IMG] [/QUOTE] Όντως, γυροφέρνει πολύ για yaoi, κρίμα που δεν θα πορέσω να του κάνω την τιμή και να το δω :( (αναθεματισμένη εξεταστική Τ^Τ)
Ιούν 28 2011 00:07
Φωτογραφία

Vagelio → Kain

OMG epic crossover!:blingeye2: Kαι η πλάκα είναι ότι παίζει να έχουν πάρει ακριβώς την ίδια παλλέτα στο μαλλί. Φαίνεται πολυ καμμένο το πόνυ, όταν τελειώσω με το azazel παίζει να το αρχίσω (από την δημιουργό των powerpuff girls είναι εξάλλου). Εγώ πιστεύω ότι ακόμα και με ένα απλοποημένο character design είναι δυνατό μέχρι ενός σημείου να απόδόσεις δύσκολα στοιχεία (όπως το horror που ασνέφερες) απλώς εκεί θα χρειαστεί μερικές έξτρα γνώσεις και εμπειρία στο είδος... Και περί στυλ, όλα ανήκουν σε παρόμοιο κλάδο, οπότε είναι λογικό με το μινιμαλιστικό να κάνεις level up και στο ρεαλιστικό.:gotit: Τhanks για τα links, I 'll check them as soon as possible.
Ιούν 24 2011 14:22
Φωτογραφία

VagelioKai

Αhahahahahah! Mην είσα τόσο σκληρή, έχω αποκτήσει άγριες αντοχές σε αυτόν το τομέα τελευταία...
Ιούν 24 2011 14:10
Φωτογραφία

KaiVagelio

:Crying2: Και δεν τα κατάφερε τελικά; My wallpaper failed me.
Ιούν 22 2011 19:56
Φωτογραφία

VagelioKai

Oh gosh, το νέο σου wallpaper παραλίγο να μου ανοίξει την μύτη :nbleed::nbleed::nbleed:
Ιούν 22 2011 14:13
Φωτογραφία

Vageliomugiwhite

[SPOILER][QUOTE]Σκέφτηκα μιας και μου αρέσουν τόσο πολυ τα άνιμε λέω τι καλά που θα ταν να χαμε ένα γκομενάκι να βλεπε και αυτή άνιμε! Δηλαδή εκει που τα βλέπω μόνος μου να τα βλέπαμε μαζί και να πιανα και λιγο μπουτάκι και μετά να τρώγαμε παρέα κανα σουβλάκι. Γενικά είμαι μαχητής στον έρωτα και πιστεύω πως θα μπορούσα να προσφέρω τα πάντα σε μια κοπέλα που θα ήταν αδύνατη και όμορφη! Αν λοιπόν βλέπεις άνιμε και θες να τολμήσεις να μοιραστείς αυτές τις στιγμές με ένα γλυκό και ευκατάστατο αγόρι μη διστάσεις να μου κάνεις τη πρόταση σου σε αυτό το τόπικ και εγώ θα σου απαντήσω.[/QUOTE][/SPOILER] Ήμουν λίγο στεναχωρημένη επειδή μου έκλεψαν τις εργασίες μου στη σχολή (ευτυχώς τις είχα ήδη παραδώσει) αλλά με το που διάβασα το νέο σου thread έλιωσα στα γέλια!!!! Να 'σαι καλά! :kakaka:
Ιούν 22 2011 14:10
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Thanks και το κοπλιμέντο και για το link. Καλά για το κάψιμο άσε. XD Μπα μη φανταστείς. :P Απλά θα άρχιζε πάλι να μου τα πρήζει. XD
Ιούν 21 2011 20:23