Jump to content

Community Status Updates

Photo

Romario-chan → Vagelio

Το πολιτίτιμό σου κατέφθασε !!! Αυτη τη φορά ήταν στη θυρίδα για έναν περιεργο λόγο. Τ^Τ Είσαι ακόμα Αθήνα ;
Jul 25 2011 12:52
Photo

Vagelio → God Clande

[QUOTE] Καβαλήστε κάτι τέτοιο: [IMG]http://soldadosyuniformes.files.wordpress.com/2009/09/panzer-kampfwagen-vi-tiger-1-ausf-e.jpg?w=450&h=300[/IMG][/QUOTE] Ότι πρέπει για να πηγαίνεις στην δουλειά. Ειδικά στο θέμα του πάρκινγκ είναι πολύ βολικό εφόσον μπορείς να καβαλάς τα είδη παρακαρισμένα οχήματα. thanx για την πρόταση, θα το έχω στο νου μου :kakaka:
Jul 25 2011 09:44
Photo

HelenGreece4ever → Vagelio

τίποτε!! nice
Jul 22 2011 23:25
Photo

Vagelio → Jorg

Εκεί είναι το θέμα, μου το κρατάει έκπληξη και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Και άουτς για τα φροντηστήρια με την κωλόζεστη Τ^Τ.
Jul 18 2011 01:34
Photo

Jorg → Vagelio

Γιατί, εσύ μέχρι πότε θα κάτσεις; Yeap, 12 αυγούστου τελειώνω τα μαθήματα.
Jul 18 2011 00:11
Photo

Vagelio → Jorg

A, τότε έχουμε χρόνο. Το μόνο για το οποίο ανυσηχώ είναι το πότε θα γύφω για το χωριό και η γκρίνια της μάνας μου αν της ζητήσω κι άλλη παράταση για να βγω βόλτες με τις παρέες (που δεν την γλιτώνω ούτως ή άλλως). Θα κάνεις φροντηστήριο μέχρι τον Αύγουστο?
Jul 17 2011 21:24
Photo

Vagelio → Lord Leon

[SPOILER][QUOTE] Originally Posted by [B]Vagelio[/B] [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=515778#post515778"][IMG]http://www.anime.gr/forums/images/steelblue/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]Θα ήθελα να ήμουν στην θέση των γονιών σου Τ^Τ.[/I] Kι εγώ *beep* τον Χριστό μου και την *beep* την παναγία μου μέσα,*beep**beep* την παλιο*beep* και *beep**beep**beep**beep**beep**beep**beep**beep* (πολλή ζήλια λέμε)[/QUOTE][/SPOILER] Αhahahahahaahahahh με πέθανες!:kakaka:
Jul 17 2011 03:16
Photo

Jorg → Vagelio

Link sent. :P Όχι αυτός ήταν ο Boredforlife. Και ήταν για το reborn. :P Εγώ θα φύγω μετά της 12 αυγούστου μιας και τότε τελειώνουν τα μαθήματα. Εγώ εννοούσα να φτάσεις ηράκλειο και κανονίζουμε μια μέρα τότε.
Jul 16 2011 10:49
Photo

Vagelio → Jorg

Nevermind, στείλε μου link το profile να τον βάλω blacklist. Στο facebook είχα δει κάτι (για το wan pissu νομίζω?), όχι με εκείνη την shinigami klea, με έναν άλλο και του είχες πει κάτι σε στυλ "μπράβο, σπαμάραμε κι εδώ". Εξαρτάται, θα περάσεις το καλοκαίρι στο Ηράκλειο? Αν ναι τότε κανονίζουμε και αργότερα, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Jul 16 2011 00:55
Photo

Jorg → Vagelio

Βασικά εννοούσα να σου στείλω link του profile του (έτσι για να δεις πως είναι, όχι τίποτα άλλο), αλλά από ότι κατάλαβα θες link της συζήτησης, η οποία είναι long buried τώρα πια και δεν τη βρίσκω. Και πραγματικά δεν άξιζε. Εσύ από που είδες ότι τσακώθηκα με fanboy? Στο reborn manga thread έγινε κάτι (το οποίο και σχολίασε η FAI), αλλά δεν ήταν τσακωμός. Καλά, κάτσε να έρθει η 20 και βλέπουμε. Από τώρα θα το κανονίσουμε; :P
Jul 15 2011 17:23
Photo

Vagelio → Jorg

Νόμιζα ότι είχε γίνει αντιπαράθεση και σε φόρουμ πέρα από το φέιτσμπουκ. Στείλε μου λινκ άμα σου είναι εύκολο να τον ξεκατινιάσω λίγο (βασικά πιο πολύ να τον τρολάρω μιας και μιλάμε για fb XD). Αχ, να δω λίγο ακόμα από το χάλι της ελληνικής άνιμε κοινωνίας Τ^Τ Θα κατέβω στις 20 γιατί κανονίζω βόλτες και events με τα παιδιά από την σχολή και από τα forums. Πότε σε βολεύει να βγούμε καμιά βόλτα ή να έρθεις επίσκεψη?
Jul 15 2011 15:54
Photo

Jorg → Vagelio

Στο fb εννοείς; Χαχα, ένα από τα πολλά κ*λόπαιδα που συναντάς στην καθημερινότητα και βλέπει one piece. Δεν ξέρει να επιχειρηματολογεί και βρίζει για να φανεί cool. Αν θες link, πες μου να σου στείλω pm. btw πότε θα κατεβείς εσύ βρε;
Jul 15 2011 09:14
Photo

Vagelio → Jorg

Mε ποιο βρομοfanboy τσακώθηκες καλό μου?*pat pat* Θα του κόψω τα δάχτυλα.
Jul 15 2011 01:57
Photo

Vagelio → Kain

Noob you? Μου φαίνεται πως δεν έχεις δει πραγματικούς noobs XD. Ok, μιας και έχει φόρουμ θα κάνω ένα join από τώρα για να το ψιλοψάξω. thank you ^_^
Jul 11 2011 23:26
Photo

Kain → Vagelio

Forum είναι κυρίως. Εκεί, στο forum, βρίσκεται η κατηγορία "critique", όπου μπορεί ο οποιοσδήποτε να ποστάρει τη δουλειά του και οι υπόλοιποι να πουν τη γνώμη τους. Μόλις έχεις κάτι έτοιμο στα χέρια σου, ανοίγεις εκεί ένα θεματάκι και μπορεί να σου πουν κάποια πολύ χρήσιμα πράγματα. Θα το εκτιμήσουν πολύ, πιστεύω, που θα δουν κόμικ, και μάλιστα του δικού σου επιπέδου. Έχουν βαρεθεί να βλέπουν noobs που ποστάρουν μόνο σκίτσα *points at self*. Χ-Ρ
Jul 11 2011 21:46