Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Hellraider → Vagelio

Ναι εκεί.Εκεί υπάρχει ένα μπλε που παίρνεις Potions,χάρτη και διάφορα άλλα και το κόκκινο που κάνεις τα ντελίβερι. Το σκέτο το 2 ναι.Το PSP έχει την enhanced έκδοση (freedom unite) με έξτρα περιεχόμενο και το πιο σημαντικό 100% στα αγγλικά. :P Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου btw;
Σεπ 05 2011 00:53
Φωτογραφία

Vagelio → Hellraider

[QUOTE]1)Στην starting area εκτός από το κουτί που παίρνεις τα supplies υπάρχει άλλο ένα.Πάτα κύκλο πάνω του και τα στέλνει. 2)Στο κουτί που υπάρχει στο σπίτι σου κάνεις τα equip/unequip και όλα τα σχετικά. 3)Αφού έχεις πάει σε quest το διαλέγεις όπως βάζεις και Potions.Ξέρεις να βάζεις potions έτσι; :P PSP δεν έχεις ε;[/QUOTE] Στο campus που κάνω rest δηλαδή. Δεν έχω πάρει potions ακόμα, είμαι εντελώς αρχή XD. Ευχαριστω πολύ :ureshii: PSP? Για ps2 δεν είναι το monhun2?
Σεπ 05 2011 00:31
Φωτογραφία

SkullKaizer → Vagelio

ok i edit it :)
Σεπ 01 2011 23:25
Φωτογραφία

Vagelio → SkullKaizer

[QUOTE]Vagelio μετα 11 του Σεπτέμβρη μπορει[/QUOTE] Bασικά με τις 11:00 το πρωί ενοούσα. Sorry ^_^'
Σεπ 01 2011 19:38
Φωτογραφία

Vagelio → Kain

[SPOILER][QUOTE][IMG]http://img29.imageshack.us/img29/4338/countmein.jpg[/IMG][/QUOTE][/SPOILER] Epic post is epic :hahaha: όλα τα λεφτά η villain πόζα στο τελευταίο!
Σεπ 01 2011 17:34
Φωτογραφία

Yavannie → Vagelio

Thx ;)
Σεπ 01 2011 13:40
Φωτογραφία

Vagelio → Yavannie

Θεϊκό gintama setάκι <3
Αύγ 31 2011 02:00
Φωτογραφία

Vagelio → anaktas

[QUOTE]Vagelio αυτο ισχυει για ολα τα ΤΕΙ;[/QUOTE] Για την δική μου σχολή μόνο. Τα υπόλοιπα πρέπει να έχουν ήδη καταλήψεις.
Αύγ 30 2011 16:51
Φωτογραφία

SkullKaizer → Vagelio

καλο το game καλοφτιαγμενο αν και που και που εσβηνε το προγραμμα και επρεπε να κανω restart το PC για να το ξαναπαιξω απο το τελευτεο save.. (ευτυχως εχει καθε τοσο save check points :D)
Αύγ 26 2011 19:36
Φωτογραφία

Vagelio → SkullKaizer

Οkies επίκουρε καφετεριολόγε, άμα είναι στο δρόμο μας στην επόμενη βόλτα θα του ρίξουμε ένα βλέφαρο έτσι για να μαθαίνω κι εγώ. Εγκρίνω απόλυτα και στην στοά πάντως (plus, έχει το παγωτό δίπλα <3). Όσo για την εξεσταστική, παίζει να καθηστερήσει κανένα δύμηνο για το ΤΕΙ οπότε θα κανονιστεί κατά κύριο λόγο από εσένα και τους υπόλοιπους XDDDDD. Τα λέμε από κοντά αρχές Σεπτέμβρη~
Αύγ 22 2011 10:43
Φωτογραφία

SkullKaizer → Vagelio

back! hi το floral το ξερω!! XD δεν ειναι τοσο καλο οσο το αλλο που πιγαμε απο αποψη ασφαλειας και χωρου αλλα μπορουμε να παμε να το δουμε .. για καφε με τα παιδια ή απλα βολτα we will see.. οταν γυρισεις πες μου! καποια στιγμη τις επομενες μερες θα ποσταρω για το meeting αλλα μαλον θα το κανουμε τελη σεπτεμβρη ή οταν θα εχουν τελιοση τελοσπαντον η εξεταστικη περιοδος..
Αύγ 21 2011 16:30
Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Γι αυτό είπα "όχι για τώρα" XD. Απλώς οι πιο τσιμπιημένες φιγουρίνες έχουν υψιλότερη κατασκευαστική ποιότητα (λεπτομέρειες κλπ) και γι' αυτό είναι και πιο τσιμπημένες. Και η αλήθεια είναι ότι 42 ευρά για αυτήν είναι πολύ καλή τιμή, στο άμαζον την έχουν στα 130 δολλάρια χωρίς τα μεταφορικά XD. Πάω να τσεκάρω αυτές που λες.
Αύγ 10 2011 16:49
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Εγώ ψήνομαι για μια griffith (Ή ακόμα Katsura ή Kamui). Τελικά έχει και λίγη ποιότητα. :3 EDIT: Και τώρα είδα ότι έκανε 42 ευρώ. O.O
Αύγ 10 2011 16:17
Φωτογραφία

Vagelio → Jorg

Γιες ιτ ιζζζζ <3 XD. Εγώ πάλι αυτήν την φιγουρίνα είχα βάλει κάτι χρόνια στο μάτι και την έχουν βρήκα στο σάιτ σε καλή τιμή [url]http://www.animeshop.gr/gintama/sakata-gintoki/475/[/url] . Αλλά σίγουρα όχι για τώρα.
Αύγ 10 2011 16:13
Φωτογραφία

Jorg → Vagelio

Μα εντάξει, είναι θεϊκό! Θα το αποκτήσω, που θα μου πάει. :P
Αύγ 10 2011 16:04