Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vagelio → Radagast

Τraveling adventure με τους πρωταγωνιστές να τριγυρνούν από εδώ και από εκεί βοηθόντας με τον τρόπο τους το secondary cast (που αποτελείται από imaginary creatures κατά κύριο λόγο). Σατυρίζει μύθους και κοροϊδεύει τα κλισέ που μπορεί να συναντήσει κάποιος στο fantasy genre :). Α, επίσης υπάρχει παντελή έλειψη σοβαρότητας.
Oct 06 2011 10:01
Photo

Radagast → Vagelio

Χμμμ οκ. Αν και δεν έχω δει καθόλου slayers για να καταλάβω ακριβώς τι εννοείς..
Oct 05 2011 23:00
Photo

Vagelio → Radagast

[QUOTE]Πολύ άγνωστο ήταν... έλεγε τπτ ?[/QUOTE] Δεν το περίμενα πως θα υπήρξε δυσκολία. Αν εξαιρέσουμε μερικά σημεία που το προχωρούσαν αργά μου άρεσε σε γενικές γραμμές, θύμιζε slayers. Αλλά με πιο καφρικούς χαρακτήρες.
Oct 05 2011 17:26
Photo

Jorg → Vagelio

Δηλαδή που να πας και στο παρελθόν του Switch... Προχώρα το όσο πιο γρήγορα μπορείς! Nope, δεν το έχω κατεβάσει. Να σου πω, δεν έδωσα τόσο σημασία στη μουσική (εκτός από το 2ο opening). Άλλα πράγματα είναι που μετράνε εκεί. XD
Oct 04 2011 22:23
Photo

Vagelio → Jorg

Πως να μην μου αρέσει με τέτοιους χαρακτήρες????? Από τις λίγες φορές που έχω αγαπήσει όλους τους main (και είναι και πρώτες εντυπώσεις ακόμα). H himeko υπερτούμπανο και ο Switch η επιτομή του kawaiiness και του randomness :blingeye2: Fwaaaaah :kawaii: Το soundtrack το έχεις κατεβάσει?
Oct 04 2011 22:16
Photo

Jorg → Vagelio

Καλά, αν σου άρεσε από τώρα δεν φαντάζομαι πόσο πολύ θα το λατρέψεις στη συνέχεια. Έχεις να ρίξεις πολλά γέλια. :hihi2:
Oct 04 2011 22:10
Photo

Vagelio → Jorg

Mόλις είδα το πρώτο επεισόδειο από το sket dance. Ένα έχω να πω: EPIC!!!! Thank god υπάρχεις εσύ και η Kai και μου προτείνετε σειρές μέσα στα γούστα μ ^_^
Oct 04 2011 21:34
Photo

Kamen Tantei Zura → Vagelio

Ναι, είναι τόσο υπέροχο!! :D :D Μη λες χαζομάρες ^_^ Μια χαρά είναι!
Oct 03 2011 23:04
Photo

SuteraVagelio

nai piga kai ego!!min nomizeis oti kai ego katafera tpt apla i ebiria itan auti pou a3ize...!:)
Oct 03 2011 20:57
Photo

Vagelio → Kamen Tantei Zura

Το έβαλες :blingeye2:. Έπρεπε όντως να το είχα περιποηθεί λίγο ακόμα...
Oct 03 2011 16:44
Photo

LuluChan92 → Vagelio

Κι εμένα μου το 'πε όταν βγήκαμε την Παρασκευή! Αχ, και με κόλασε με CLAMP και yaoi ενώ έχω πει ότι πρέπει να σταματήσω τα shopping sprees~ :beaten:
Oct 03 2011 14:02
Photo

Vagelio → LuluChan92

[QUOTE]Αλλά στην τελική είτε μαζευτεί ολόκληρος λόχος είτε είμαστε 5 άτομα πάλι καλά θα περάσουμε![/QUOTE] What said :riiight: Η Ειρήνη πάντως μου είπε ότι θα έρθει :).
Oct 03 2011 13:47
Photo

Vagelio → SkullKaizer

Guten Morgen~ Χόρτασες ύπνο; Ελπίζω τα μάτια σου να βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση τώρα. Αha. Το περσινό 24 hours έχει δημοσιευτεί στο youtube :D [URL]http://www.youtube.com/watch?v=WMk2XMcS6Ec[/URL]
Oct 03 2011 13:39
Photo

SkullKaizer → Vagelio

χαχαχαχα οχι.. απλα ειχα μαζι μου διαφορα χαρτια τα οποια τα χρισιμοποιουσα ως προληψης για να μη λεροθη το σχεδιο μου :P που το ειδες :P καλημερα ¨W¨
Oct 03 2011 11:33
Photo

Kaidou → Vagelio

Εγω εχω εξασκηθει μονο στο "βλεπω και σχεδιαζω". Το "φανταζομαι και σχεδιαζω" δεν το εχω αγγιξει ακομα :P
Oct 03 2011 00:57