Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → kon1991

[QUOTE=kon1991;564208][B]6:[/B][SPOILER]Οσο παει ολο και πιο hnnngh γινεται η misaki, με βλεπω να πηγαινω στο waifu claiming thread(νομιζω πως υπαρχει ενα).[/SPOILER][/QUOTE][URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/6345-waifu-husbando-claiming-thread-xd-%C4%E9%E1%E2%DC%F3%F4%E5-%F4%EF%F5%F2-%EA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%F3%F4%EF-1%EF-post.html"]Τρέχα τώρα που προλαβαίνεις[/URL]... :hihi2:
Feb 15 2012 00:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

. . .έχω αρχίσει να το πιστεύω αυτό. Και το κακό είναι ότι πάντα ήθελα να πάω για τον έναν ή τον άλλον λόγο, όπως και στην Αίγυπτο που θέλω να πάω. Τι να πω εκτός από το "λυπάμαι για τον κόσμο που ζω"? Γι αυτό όλοι οι ήρωες στα manga/anime είναι cool τύποι χωρίς αυτά τα κολλήματα? Επειδή είναι το αντίθετο του καημένου otaku??
Feb 14 2012 19:30
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;564122]^ ^ I think sometimes I want to kill people μ'αυτά που μαθαίνω...[/QUOTE]Σου συνιστώ να μην επισκεφτείς την Ιαπωνία ποτέ. Θα φλιπάρεις μ' αυτά που γίνονται εκεί. :hahaha:
Feb 14 2012 19:16
Photo

GhostPrince → Kenny

[QUOTE=Kenny;563901][SIZE=1]Θα σε δείρω εσένα. :hihi2:[/SIZE][/QUOTE] dont mind it, im just trolling yuh...:hahaha::himitsu: ..kiddin kiddin :P
Feb 14 2012 01:09
Photo

KaiKenny

Thank you ^-^
Feb 13 2012 22:49
Photo

KennyKai

Πρέπει να σου δώσω extra props για τα DL/RO κουμπάκια που κάθεσαι και φτιάχνεις για το κάθε manga thread. It's a nice touch. ^^
Feb 13 2012 22:47
Photo

KennyKai

Ε μα με τίτλο album "Χτύπα κι άλλο", πως να μη σκεφτώ μαζοχιστικές καταστάσεις. :P
Feb 13 2012 21:56
Photo

KaiKenny

[QUOTE]Καινούργιο screenshot, βλέπω. Keep 'em coming. Το συγκεκριμένο προδίδει και μια ελαφριά ηδονή, ή με γελούν τα μάτια μου;[/QUOTE] :hahaha: Οκ, γέλασα με το τελευταίο σχόλιο και όχι.
Feb 13 2012 21:50
Photo

KaiKenny

Δεν θέλω να φανταστώ τι έγραφες μια ολόκληρη μέρα σχεδόν εκεί μέσα και σου έμεινε στα χέρια. Στο συγκεκριμένο που θέλω ν' ανοίξω τώρα δεν περιμένω να την πάθω γιατί είναι webtoon :ρ Ήθελα ν' ανοίξω και το Melo Holic των ίδιων δημιουργών αλλά αν δεν δώσω ένα μικρό spoiler, δεν παίζει να το προσέξει κανένας. Μου είχε αρέσει πάρα πολύ.
Feb 13 2012 21:32
Photo

KennyKai

[QUOTE]Last Activity: Today 21:19 Current Activity: Creating Thread Σειρές Manga [/QUOTE]Έχεις πάρει φωτιά, βλέπω. Good, good. [spoiler]Μην τη πάθεις σαν κι εμένα που έχασα thread μέσα από τα χέρια μου. :nanana:[/spoiler]
Feb 13 2012 21:23
Photo

AnelisKenny

[QUOTE=Kenny;562217] Πρόσφατο παράδειγμα το Hanasaku Iroha, μια από τις πιο καλογυαλισμένες κουράδες που πέρασαν ποτέ από τις οθόνες μας. [/QUOTE] Ααααααααχ! Τι ωραία που τα λες!
Feb 13 2012 04:26
Photo

Kenny → didimakia

Χαχαχα, touché. :P
Feb 12 2012 16:09
Photo

didimakia → Kenny

βασικά ήταν post του τύπου "λέω επίτηδες manga που ξέρω ότι δεν είναι αυτό γιατί απλά ήθελα να σου κάνω σχόλιο χωρίς να είμαι off topic" :P
Feb 12 2012 16:08
Photo

Lord Leon → Kenny

οκ ζητώ συγνωμη γιατι δεν το διάβασα καλά. Bαριεμαι να κανω κατι τετοιο, ασε που με μια γρηγορη ματια που εριξα δεν ισχυαν ολα ηταν αρκετά ερασιτεχνικο, αλλα θα μπορουσα να χρησιμευσει αντιστροφα ως κάτι σαν ευρετήριο. Well, αιωνία του η μνημη :)
Feb 12 2012 14:41
Photo

Kenny → Lord Leon

Το post αφαιρέθηκε για δύο λόγους. Πρώτον, το link περιείχε explicit εικόνες. Δεύτερον, ένα 95% των περιεχομένων αναφέρονται σε JAV και όχι σε H-manga. Αν θες, επέλεξε τα αποσπάσματα στα οποία αναφέρεται σε h-manga, και κάνε τα copy paste (χωρίς να δώσεις το link).
Feb 12 2012 14:22