Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Kenny

*Bows* Δέχεσαι μαθητές,αυτό τον καιρό ;
Feb 20 2012 19:28
Photo

Kenny → Botsun

Όταν μιλάει ο Kenny-sensei, να τον ακούτε. :tensai:
Feb 20 2012 19:23
Photo

Botsun → Kenny

Ναι,το πρόσεξα σήμερα που έγραφα ένα μάθημα.... Τ__Τ Α! Ρε τελικά,είναι πολύ χρήσιμο το mangaupdates.Στην αρχή,το'χα τελείως για τα μπάζα,αλλά τώρα μόνο από εκεί,ενημερώνομαι!
Feb 20 2012 19:21
Photo

Kenny → Botsun

Χρησιμοποιείς, υπερβολικά συχνά, τα κόμματα. Το 'χεις, προσέξει; :P
Feb 20 2012 18:53
Photo

KennyKai

Για τη σειρά με την οποία προτείνεται να δεις τα Gundam του Universal Century timeline, δες [URL="http://www.anime.gr/forums/235167-post3.html"]αυτό το χρήσιμο post του Phantom Duck[/URL].
Feb 19 2012 21:46
Photo

KaiKenny

:o Βασικά, ευτυχώς που μου το είπες γιατί θα πήγαινα κατευθείαν στο Zeta.
Feb 19 2012 21:35
Photo

KennyKai

Sorry, επαναδιατυπώνω:[QUOTE]Άντε, ξεκίνα και 08th MS Team μετά.[/QUOTE]
Feb 19 2012 21:28
Photo

KaiKenny

:oo: Κάτσε, δεν το τελείωσα. Στο 27 είμαι ακόμα.
Feb 19 2012 21:23
Photo

KennyKai

Ζεις για τα καλά στον πυρετό του Gundam, ε; Άντε, ξεκίνα και 08th MS Team τώρα.
Feb 19 2012 21:17
Photo

kon1991 → Kenny

Done!
Feb 18 2012 20:37
Photo

Namida → Kenny

Μπορεί να πάτησα καταλάθος ένα report. Αν δείτε κάτι από μένα, έγινε από λάθος, μην το λάβετε υπόψη
Feb 18 2012 10:18
Photo

Lord Leon → Kenny

Ενταξει. Εγω βεβαια θα σφαξω κανα κατσικι βεβαια καλού κακού... :kakaka: Φροντισε και συ οτι φυλλα καπνιζεις να ειναι μονο απο τη μαμα πατριδα και κουτσα κουτσα θα το νικησουμε το SOPA :hihi2:
Feb 17 2012 22:44
Photo

Theodore :D → Kenny

Ευχαριστώ για αυτό το μήνυμα. Ήλπιζα αυτό να δω όταν ξαναμπώ στο forum. Έχεις δίκιο· ο λόγος που το κάνω είναι κυρίως ότι νιώθω άνετα για να το κάνω. Εννοώ στο forum, νιώθω αυτήν την όμορφη «ατμόσφαιρα», αν μου επιτρέπεις, που παίρνω θάρρος να το κάνω. Και ένας άλλος λόγος είναι το post του δημιουργού του νήματος, ο οποίος αναφέρει ξεκάθαρα τον σκοπό του. Μολαταύτα, αντιλαμβάνομαι ότι πιθανώς να είναι κουραστικό. Εν τούτοις, το κάνουν και άλλοι. Συγκεκριμένα, το έκανα μόνο δύο φορές αν το μετρήσεις, και έτυχε να είναι απλώς κοντά η μία με την άλλη. Φάνηκε υπερβολικό μάλλον, ναι! Δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε κανείς· κάθε άλλο, μου απάντησαν ή προσπάθησαν να με βοηθήσουν. Αλλά και πάλι αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα. Όσο για την παρουσίαση προϊόντων, μεγάλη σύγχηση για κάτι τόσο ασήμαντο. Δεν γνώριζα ότι υπήρχε τέτοια αυστηρότητα στο θέμα διαφήμισης· δεν θα ξαναγίνει λοιπόν. Πληροφοριακά πάντως, ένιωσα πολύ άσχημα με αυτό που είπες και σαν μαύρο πρόβατο. Δεν είμαι συνηθησμένος σε τέτοια σχόλεια από Moderators στα forum όπου συχνάζω και πήρα ένα σχετικό σοκ xD Όλα καλά. Ευχαριστώ και πάλι.
Feb 17 2012 21:09
Photo

Kenny → Theodore :D

[QUOTE=Theodore :D;564814]@Kenny, δεν το θεωρώ advertisting. Δεν έχω καμία σχέση με τις εταιρείες. Απλώς μοιράζομαι τις σκέψεις μου/γνώμες με το Forum. All in good faith :) Και δεν κατάλαβα αυτό για το "προσωπικό Tweeter". Κάνω κάτι που απαγορεύεται ή κάτι που δεν το κάνουν άλλα άτομα; Δεν νομίζω. Και γενικά έχετε ένα θέμα μαζί μου. Το έχω αντιληφθεί και είμαι τελείως ανίκανος να καταλαβώ γιατί τόσο fuzz. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, να το λύσουμε. Εδώ είμαι εγώ, πάντα πρόθυμος για συζήτηση![/QUOTE]OK, δεν είπα ότι παίρνεις και ποσοστά από τα έσοδα των εταιριών, αλλά και πάλι, είσαι-δεν-είσαι μισό χρόνο ενεργό μέλος και έχεις ήδη κάνει περισσότερο promotion σε συγκεκριμένα προϊόντα απ' ότι όλοι οι υπόλοιποι χρήστες του .aNiMe//GR μαζί. Είναι κάτι που έρχεται σε αντίθεση και dissonance με το forum culture μας, και εν ολίγοις φαίνεται άσχημο, ειδικά όταν το κάνεις τόσο συχνά. Παρομοίως και για όλα τα posts σου που μας ενημερώνουν για κάθε τι που συμβαίνει στην καθημερινότητά σου. Πολύ απλά, το Black Hole δεν είναι γι' αυτά. Αν κάθε ένας από τους 200 regulars και τους άλλους 500 occasional posters στο Black Hole έγραφαν την κάθε ανιαρή πτυχή της καθημερινότητάς τους εκεί μέσα, το thread δεν θα ήταν τίποτα παραπάνω από ένα φριχτό συνοθύλευμα από πληκτικά και ανούσια πράγματα που δεν έχουν να πουν τίποτα σε κανένα. Προσπαθούμε να κρατάμε το Black Hole ενδιαφέρον για όποιον πέσει πάνω του. Ο zennith666 έδωσε μια σωστή συμβουλή που σκόπευα να στη δώσω κι εγώ: χρησιμοποίησε το forum blog σου γι' αυτά τα πράγματα. Ή φτιάξε account στο twitter, και βάλε το link στην υπογραφή σου. Εντός Black Hole όμως γράφε μόνο πράγματα που αξίζουν τα δευτερόλεπτα ανάγνωσης του καθενός. Anyway, οι συνάδελφοί μου έχουν ένα δίκιο όταν μου είπαν ότι παραήμουν αυστηρός στο προηγούμενο post, οπότε ζητώ κι εγώ συγγνώμη εκ μέρους μου. Προσπάθησε πάντως κι εσύ να εναρμονιστείς με το κλίμα του thread. Αν κάποιος σε ενοχλήσει, ενημέρωσέ με.
Feb 17 2012 20:43
Photo

Kennyiristella

[center][img]http://img521.imageshack.us/img521/1084/intermissiony.jpg[/img][/center]
Feb 17 2012 16:58