Community Status Updates
Hanzo → Kenny
moe = στοιχείο (συνήθως εξωτερικής εμφάνισης ή συμπεριφοράς - always objectifying πάντως) που κάνει αυτομάτως έναν χαρακτήρα αξιαγάπητο σε σημαντική μερίδα ανθρώπων δίχως περεταίρω σκέψη.
Ε το ιδιο πραγμα λεμε δηλαδη,συμφωνω
Οποτε moe μπορει να χαρακτηριστει και ο Spike για σενα,o Vash για την Trivia,κατι random μουσατοι γεροι για τον αδερφο μου και το cast του prince of tennis για...αλλους/ες και παει λεγοντας γιατι ολοι ανταποκρινονται σε εναν τυπο χαρακτηρα που προκαλει συμπαθεια σε καποιον.
Το οτι απλα τα παραδειγματα moe που αναφερεις ειναι τα πιο δημοφιλη ας πουμε με το γαμααατο anime fanbase,ε απλα δεν βολευει εμας τι να κανουμε.Και καλα οτι το tsundere moe εσενα συγκεκριμενα σε χαλαει ας πουμε :P
Feb 09 2012 20:00
Kenny → Hanzo
[QUOTE]Μοε=αγαπη για εναν χαρακτηρα ο οποιος μας αρεσει![/QUOTE]Έλα τώρα, μην παπαγαλίζεις τους ορισμούς που δίνουν οι moefags στο /a/. We deserve better than this.
moe = στοιχείο (συνήθως εξωτερικής εμφάνισης ή συμπεριφοράς - always objectifying πάντως) που κάνει αυτομάτως έναν χαρακτήρα αξιαγάπητο σε σημαντική μερίδα ανθρώπων δίχως περεταίρω σκέψη. Εξ ου και τα παράγωγα nekomimi moe, tsundere moe, meganekko moe, dojikko moe, twintail moe, heterochromia moe, yandere moe, drill-hair moe, chibi moe, και η λίστα δεν έχει τελειωμό.
Το πρόβλημα με τα moe στοιχεία δεν είναι αυτά τα ίδια (you can't avoid them after all - πάντα θα βρίσκουν οι άνθρωποι κάτι για να γουστάρουν μαζί του, σε κάθε είδους έργο), το πρόβλημα είναι η αισχρή κατάχρηση του κόλπου από τους περισσότερους δημιουργούς anime. Βρήκαν την πιο εύκολη συνταγή για το σίγουρο χρήμα, και πλέον είναι με διαφορά ο No. 1 τομέας στον οποίο δίνουν προσοχή. Όλα τ' άλλα πλέον for the most part έχουν μπει σε δεύτερη μοίρα.
In short, το πρόβλημα μοιράζεται εξίσου, τόσο στους δημιουργούς που έχουν βρει τη χρυσοτόκο όρνιθα και έχουν αναπαυθεί πάνω της, όσο και στη πλειοψηφία των θεατών που είναι τόσο easily satisfied. Το μίσος για τα moe δεν είναι τίποτα άλλο παρά misdirected μίσος. Το να μισείς τα moe είναι σαν να μισείς το κόκκινο χρώμα, επειδή το χρησιμοποιούν υπερβολικά στις διαφημίσεις.
Feb 09 2012 19:39
Trivia Spitting Monster → Kenny
(Ε, για την ώρα, πάντως, το thread του Eureka 2 μας έχει βολέψει για την κουβέντα. Στην χειρότερη, σπάμε εκείνο σε ξεχωριστό thread, ή μήπως όχι;)
Feb 09 2012 19:24
Kai → Kenny
:if: Μπορεί να μας άφησε ο Kanou αλλά επιστρέφει ο Furudate την επόμενη βδομάδα με το Haikyuu που είχε βγάλει ως oneshot καιρό πριν. Μακάρι να έγραφε κάτι σαν το Yotsuya αλλά και μόνο που επιστρέφει είναι αρκετό.
Feb 09 2012 09:34
Kenny → Botsun
Απ' ό,τι έχω καταλάβει, όλοι χρησιμοποιούν μεταφράσεις που postάρονται στο mangahelpers, οπότε είναι περισσότερο θέμα καλύτερης ποιότητας εικόνας και typesetting.
Feb 08 2012 16:46
Botsun → Kenny
[QUOTE=Kenny;562010][URL="http://a3s-scans.com/?p=45"]New HxH scanlation group on the block[/URL], για όσους ενδιαφέρονται. ^^[/QUOTE]
Λέει τίποτα η μετάφρασή τους ή να περιμένω τους mangastream ;
Feb 08 2012 16:41
Kenny → Kai
Good thing that you found it! Δεν θα σε τυραννά πια η σκέψη! :p Το πρόσθεσα κι εγώ στη reading list, thanks. ^^
Οι Evil Flowers είναι καλό group. Έχω μιλήσει και με την Tessa, την admin τους και είναι πολύ καλή κοπέλα. Μεταφράζουν και το Skyhigh Shinsou . Γενικά, ποτέ δεν μ' έχουν απογοητεύσει. Have faith!
Feb 08 2012 15:35
Kai → Kenny
Καλό ήταν. Ο Soushi έσωζε την κατάσταση.
:Επίσης έψαξα πολύ αλλά επιτέλους βρήκα [url=http://www.mangaupdates.com/series.html?id=11417] ένα manga[/url] που είχα χάσει στο πρώτο κεφάλαιο τότε επειδή δεν ήταν περασμένο σαν τίτλος στο MAL
Bad News: Έχει βγάλει μόνο 3 κεφάλαια από τότε και το 1 είναι extra
Good News: Το extra βγήκε 44 μέρες πριν. Υπάρχει ελπίδα :if:
Feb 08 2012 15:21
Kenny → Kai
Χαχα, success! Έλεγα από μέσα μου "Να δεις που θα το 'χει διαβάσει κιόλας και θα μου πει «Πφφ, [B]τώρα[/B] το ανακάλυψες;»." :hahaha:
Feb 08 2012 13:58
Kenny → Kai
[url=http://www.mangaupdates.com/series.html?id=71970]Baka-Updates Manga - Papa to Mama Hajimemashita.[/url]
Feb 08 2012 13:54
zade → Kenny
ΌΟΟΟΟΟΧΙ! Τώρα οι καταναλωτές θα λένε ότι δεν διάβασαν τα μικρά γράμματα κάτω κάτω και θα σταματήσουν να με αγοράζουν. Άτιμοι κανονισμοί!
Joking aside, καλά έκανες. Είχε την εντύπωση πάντως ότι το είχα προσέξει αρκετά αυτή τη φορά, αλλά δεν βαριέσαι. Συγχαρητήρια και για την προαγωγή. Βασικά χαρά στο κουράγιο σου.
Feb 08 2012 10:11
Kenny → zade
Η υπογραφή σου ξεπερνούσε τα 250 pixels ύψος, οπότε μίκρυνα λίγο τα γράμματα, hope you don't mind.
Feb 08 2012 01:18
Kai → Kenny
Παράξενο. Σ' εμένα άνοιξε τώρα που το δοκίμασα.
Πάντως το έχουν μέσα στο post τους. Δοκίμασες από εκεί ή δεν σου ανοίγει πάλι;
Feb 07 2012 22:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed