Community Status Updates
Lord Leon → Kenny
Ξεκναω τη μερα μου τσεκαροντας, το R+V thread...
και αναρωτιέμαι:
Πλέον όποτε σε βλέπουμε σε thread που έχεις να εμφανιστείς καιρό, θα πρέπει να το ανοίγουμε συχεστοι και ονυχοτρώγοντες;
Οχι οτι φταις εσυ προφανως αλλα ο συνειρμος ήταν αναποφευκτος...
Feb 17 2012 07:50
Vagelio → Kenny
Mπορείς να μας προσθέσεις το 26/2/2012 στο art meeting? Ευχαριστώ :)
Feb 16 2012 04:58
Kenny → Trivia Spitting Monster
Να γιατί είναι καλό να κάνεις γνωριμίες σε anime communities. :P Τόσα χρόνια στο .aNiMe//GR, έχω βρει αρκετά άτομα με γούστο που ταιριάζει στο δικό μου. Έτσι κι εσύ, αν με το καλό παραμείνεις στην παρέα μας για καιρό, θα ανακαλύψεις πολλούς "ομογάλακτους" με σένα.
Feb 16 2012 01:25
Trivia Spitting Monster → Kenny
Μέχρι τώρα, απλούστατα, ΔΕΝ είχα έμπιστα άτομα να μου λένε τη γνώμη τους! Οπότε, έπεφτα με το κεφάλι κι ό,τι ήθελε ας γινόταν!
Ούτ' εγώ τους εμπιστεύομαι, αλλά το θεωρώ κάπως πιο εμπεριστατωμένο από το "κοιτάω τυχαία σειρά με βάση τα γούστα μου σε search engines, περιορίζομαι σε δύο το πολύ genres και δεν πάω παρακάτω". Αν δεν ήταν reviews, πιθανότατα να μην είχα προσέξει κάμποσα αξιόλογα anime. Ναι, θα πέσω και σε φόλες, αλλά το τίμημα δεν είναι τίποτα σπουδαίο.
Αχ, Geass! Από σένα έχω δει μόνο ένα επεισόδιο! Κι ήταν χάλια! Και μιλάμε για μια βλακεία που στο ΑΝΝ η δεύτερη σεζόν του ξεπερνάει σε βαθμολογία το Bebop! Σοβαρά! Θέλω τόσο πολύ να το κάνω μαραθώνιο με anime-παρέα και τόνους ποπ κορν ένα Σαββατόβραδο! Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω κατάλληλη παρέα (που να μην το έχει δει, γιατί να το επαναλάβει...)... Ούτε ποπ κορν...
Feb 16 2012 00:57
Θα χρειαστεί να ακούσω διθυράμβους από γνωστά και έμπιστα άτομα (ή να με κερδίσει από μόνο του, απο την περιγραφή και μόνο), και σε κάθε περίπτωση, να μην έχω διαβάσει το manga beforehand. Ειδάλλως... βαριέμαι.
Τη γνώμη των ANN/AniDB/MAL/etc την έχω γραμμένη... έχω μάθει το μάθημά μου στο παρελθόν με υπερβολικά υψηλές βαθμολογίες από fanboys (ναι, σίχαμα που λέγεσαι Code Geass, για σένα λέω).
Feb 16 2012 00:50
Κι εγώ προσπαθώ, αλλά είναι αδύνατον! Όταν βλέπεις μια σειρά να αποκαλείται "the worst shit evah!" δεν έχεις αμέσως τη μαζοχιστική επιθυμία να ελέγξεις ιδίοις όμασι αν αυτό αληθεύει ή όχι; Ή όταν βλέπεις μια σειρά να λαμβάνει διθυράμβους από τόσο κόσμο κι εσύ δεν την είχες ακούσει μέχρι χτες, ή όταν έχει υπερβολικά υψηλή βαθμολογία στο ANN ή το AniDB, ή αν την έχει δει όλος ο κόσμος και μιλάει γι αυτήν και ξέρεις πως θα χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο απ' τη βλακεία αφού τη δεις αλλά δε σε νοιάζει...;
I need a break. Ή αν γίνω πιο επιλεκτική. Αλλά δε γίνεται!
Feb 16 2012 00:37
Εγώ αυτό το έχω πάθει με τα manga πλέον. Στα anime πλέον είμαι πολύ επιλεκτικός.
Feb 16 2012 00:32
Will check, dear! (Α, Τίτλος Που Πρέπει Να Ελέγχεις Νο 35,671,024. Στο τεφτέρι!)
Καλά, κι η Chihaya αρκετή στρατηγική (σε παιχνίδι μνήμης) έχει, αλλά οι κατάσταση είχε φτάσει στο αμήν, οπότε το γύρισαν στην τύχη για ένα. Το βλέπεις ή το έχεις κι εσύ στο... τεφτέρι;
Feb 16 2012 00:15
[QUOTE]Αχ, πώς φαίνεται ο εθισμένος...![/QUOTE]Δεν προσπαθώ καν να το κρύψω. :P
Anyway, το Akagi δεν είναι LOLRANDOM. Περιέχει πολά κιλά στρατηγική, οπότε το προτείνω.
Feb 16 2012 00:12
Αχ, πώς φαίνεται ο εθισμένος...!
Όχι, αλλά στο επεισόδιο, ένας παίχτης προσπάθησε να κερδίσει με την τύχη: είχε πολλές από τις κάρτες που δεν είχαν διαβαστεί στην πλευρά του, και τις χτύπαγε όλες, σε κάθε ανάγνωση, ελπίζοντας πως ανάμεσά τους, ήταν και αυτή που διαβάστηκε. Επομένως, δεν έκανε καμία επίθεση στο τερέν της αντιπάλου του (όπως κάνουν οι πιο έμπειροι και καλύτεροι παίχτες), φοβούμενος μην του αρπάξει αυτή καμιά κάρτα από τις δικές του η αντίπαλός του. Και σου λέει, "ό,τι θέλει ας γίνει", και πόνταρε στο ό,τι θα διαβαζόταν μια κάρτα απ' αυτές της δικιάς του πλευράς. Από την κατάληξη της μάχης προκύπτει ηθικό δίδαγμα, αλλά δεν τη λέω. Έτσι κι αλλιώς, είτε έχανε ο μικρός τζογαδόρος είτε κέρδιζε, θα ανέβαινε rank!
Feb 16 2012 00:06
Καταπληκτικό είναι, αρκεί να ξέρεις πως παίζεται το mahjong.
Απλά μου ήρθε να σε ρωτήσω γιατί σε είδα να γράφεις τη λέξη gambling στο Chihayafuru thread.
Feb 16 2012 00:01
Ουάου! Αυτό ήταν ξαφνικό, Mr. Dishwasher!
Χμ... Όχι, δεν το είχα καν ξανακούσει! Είναι καλό;
Feb 15 2012 23:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed