Community Status Updates
Black Kaiser → Kenny
[QUOTE][SIZE=1]Κι επειδή ξέρω ότι θα μου ζητηθεί... source is Bakemono Club (by Tsunken)[/SIZE][/QUOTE]
Αχ, αυτό το μισό δευτερόλεπτο του ματιού μου από την εικόνα στη παραπάνω πρόταση :P
Feb 11 2012 20:23
Kenny → Vagelio
[QUOTE=Vagelio;562989]Η σειρά που με έκανε να δοκιμάσω τα μανιτάρια.:hahaha:[/QUOTE]Σαν φαγητό ή σαν ναρκωτικό; :hahaha:
Feb 11 2012 04:46
Kamen Tantei Zura → Kenny
Το είδα :/ Και περίμενα πως και πως να δω πως θα το κάνεις.
:(
Τι να κάνουμε.
Feb 10 2012 23:30
iristella → Kenny
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/862/greecehetalia1.jpg/][IMG]http://img862.imageshack.us/img862/2678/greecehetalia1.jpg[/IMG][/URL]
Oh hiz
Feb 10 2012 21:15
Kenny → Botsun
Δώσε του Ghost In The Shell. Αν δεν περάσει ούτε αυτό το test, στείρωση δίχως αναισθητικό.
Feb 10 2012 13:56
Botsun → Kenny
Ρε συ,απορώ μερικές φορές με τα γούστα ορισμένων ανθρώπων....
Για να καταλάβεις του'χα προτείνει το Paronoia Agent,το βρήκε βλακεία.Το DMC,έκτρωμα.Το Gankutsuou,gay.To NGE,το βρήκε ηλιθιο κι άντεξε να το δει μέχρι την μέση.
Το μόνο που βρήκε καλό,ήταν το Basilisk.
Οπότε,τίθεται το ερώτημα:
Ευθανασία ή στείρωση ;
Feb 10 2012 13:53
Botsun → Kenny
Ένας φίλος,μου ζήτησε να του πω,ορισμένες καλές σειρές για να δει.Μια απο αυτές ήταν το Cowboy Bebop.
Συζήτηση στο msn:
[QUOTE]
[I]Εγω:[/I]eides kanena epeisodio ?
[I]Αυτός:[/I]nai
apo to cowboy bebop
kai kserasa
[I]Εγώ[/I]:
Eisai blakas
Kai sou a3izei mono to one piece[/QUOTE]
:borednn9:
Feb 10 2012 13:38
Kenny → Petran79
[QUOTE=Petran79;562663]Και ειναι καραμπινατο απο που εμπνευστηκαν οι Panty και Stocking. Aλλωστε εναλλακτικα οι Dirty Pair αποκαλουνται και Lovely Angels και οι πρωταγωνιστριες εχουν σχεδον ιδιο χρωμα μαλλιων και ιδιο ταπεραμεντο. Ασε που μισουν τους αντρες με τριχες στο στηθος![/QUOTE]Damn, ούτε που μου πέρασε από το μυαλό αυτό! Good thinking. :nod:
[SIZE="1"]Φταίει που είδα το Dirty Pair πριν από χρόνια, και το κούφιο μου μυαλό δεν μπορούσε να κάνει τη σύνδεση. :P[/SIZE]
Feb 10 2012 11:24
Trivia Spitting Monster → Kenny
Α, όχι, εμένα ο Wolfwood μ' αρέσει απ' το Trigun! Μην βάζετε στο keyboard μου λέξεις που δεν έγραψα! :D
Αλλά moe=κάτι που αγαπάς; Δεν ξέρω αν είναι σωστό. Και τον Spike τον λατρεύω, αλλά για το όλο στόρυ κι όχι για την ομορφάδα του (καλά, και γι' αυτήν... Αχ, γιατί πάντα να μπλέκω με ωραίους;!)
Α! Το βρήκα! Ο Batou! Το character design του είναι εμπνευσμένο (για τις σειρές τουλάχιστον) από τον Στίβεν Σιγκάλ! Αλλά τον γουστάρω απίστευτα, και κυρίως χωρίς να τον θεωρώ γλυκούλη ή οτιδήποτε τέτοιο! Μην συγχέουμε την αγάπη για οτιδήποτε με το "ωωωωω, τι γλυκούλι κοριτσάκι/ αγοράκι που μόλις ξεπετάγεται!", απ' όπου προήλθε και η ίδια η λέξη moe!
(Α, και συγνώμη που σ' έβαλα σε δουλειά με το thread. Θα πρέπει να μάθω να ψάχνω καλύτερα. Και συγνώμη που σε θεώρησα μέλος της 90s nostalgia. Διάολε, πόσο ακόμα θα ανέβεις στην υπόληψή μου;!)
Feb 09 2012 20:18
Kenny → Hanzo
[QUOTE]Οποτε moe μπορει να χαρακτηριστει και ο Spike για σενα,o Vash για την Trivia,κατι random μουσατοι γεροι για τον αδερφο μου και το cast του prince of tennis για...αλλους/ες και παει λεγοντας γιατι ολοι ανταποκρινονται σε εναν τυπο χαρακτηρα που προκαλει συμπαθεια σε καποιον.[/QUOTE]Για τον αδελφό σου και τα μουσάτα παππούδια, σίγουρα.
Για την Trivia Spitting Monster και τον Vash, αυτή ξέρει καλύτερα.
Για μένα και τον Spike, κατηγορηματικά όχι. Πρόκειται για χαρακτήρα που λάτρεψα μέσα από την ιστορία του, και όχι ξέρω 'γώ για τα ατίθασά του τα μαλλιά η για το ψηλό του το ανάστημα. Δεν αποκλείω ότι αυτά μπορεί να τα βρει moe κάποιος (κυρίως κάποια), but they didn't affect me.[QUOTE]Και καλα οτι το tsundere moe εσενα συγκεκριμενα σε χαλαει ας πουμε [/QUOTE]Ότι τί δηλαδή; Επειδή έχω tsundere waifu πάει να πει ότι μου αρέσουν όλες οι tsundere; Nope. :P
Feb 09 2012 20:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed