Community Status Updates
Kenny → OdyMonaxos
Τα άκουσα σε κάποια φάση και μου άρεσαν και τα δύο σε γενικές γραμμές. Τώρα για να μιλήσω πιο συγκεκριμένα θα χρειαστεί να τα ξανακούσω. :P
Feb 22 2012 01:38
OdyMonaxos → Kenny
Α, επ' ευκαιρία, σ' άρεσαν τα άλμπουμ που μου κατέβασες, ή δεν τ' άκουσες καν, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=TzRIiXG9E9Y"]αρλεκίνε[/URL];
Feb 22 2012 00:36
Kenny → OdyMonaxos
1) "Kenny-sama" will suffice. :mafia:
2) And thus, all's right with the world again. :tensai:
Feb 22 2012 00:22
OdyMonaxos → Kenny
Για το Arms peddler
1) Πρέπει να 'σαι ο θεός των μάνγκα. Διάολε, δεν περίμενα να υπάρχει κάτι τόσο καλό σε τέτοιο σκηνικό.
2) Happy top poster, again!!!
Feb 22 2012 00:00
Namida → Kenny
I can make it worse, έδωσα 37,5 ευρώ για την κάθε μια μόνο. Κρίμα που δεν είχε περισσότερες.
Τnx mate
Feb 21 2012 15:36
Kenny → Namida
Αλήτη, το πόσο ζηλεύω τις Shunya Yamashita φιγούρες σου δεν περιγράφεται. :if: Σε καλή μεριά!
Feb 21 2012 15:31
Kenny → Kai
Σαφώς και είναι πιο βαριά, αλλά το είπα με το σκεπτικό ότι τα περισσότερα άτομα που δεν αντέχουν GitS ή Escaflowne είναι πάνω-κάτω τα ίδια άτομα που δεν μπορούν να αντέξουν ούτε Gundam, οπότε το γεγονός ότι βλέπεις Gundam και το 'φχαριστιέσαι, είναι μια πρώτη καλή ένδειξη ότι θα σου αρέσουν και τα άλλα δύο.
Feb 20 2012 22:46
Kai → Kenny
Nope. Δεν αναφερόμουν σ' εσένα συγκεκριμένα βασικά, άσχετα που φάνηκε έτσι. Απλά το ρωτάνε πολλές φορές και δεν μπορώ να καταλάβω την λογική. Βασικά, αν εξαιρέσουμε το GitS που δεν μπορώ να πω ότι με τραβάει ιδιαίτερα σαν τίτλος, τα άλλα δύο είναι στα υπόψιν. Μάλιστα είχα επιχειρήσει να δω το Bebop κάτι χρόνια πριν, αλλά δυστυχώς για εκείνο δεν είναι πολλή όρεξη και το πρώτο επεισόδιο δεν με είχε ενθουσιάσει αρκετά για να το συνεχίσω.
Πάντως δεν περίμενα ποτέ να δω παραλληλισμό 0079 με αυτά τα δύο, πάντα τα θεωρούσα πολύ πιο "βαριά" να το πω;
Feb 20 2012 22:22
Kenny → Kai
Καλά, χαλάρωσε, δεν είπα ότι είναι κι έγκλημα. :P Αλλά και πάλι δεν με ικανοποιεί σαν απάντηση το "φοβάμαι ότι δεν είναι πάνω στα γούστα μου". Για τρεις λόγους: α) γιατί δεν παθαίνεις τίποτα με το να δοκιμάσεις, β) γιατί οι συγκεκριμένες σειρές είναι ό,τι καλύτερο στο είδος τους, οπότε αν δεν δοκιμάσεις αυτές, ποιες θα δοκιμάσεις, και γ) γιατί ειδικά από τη στιγμή που βλέπεις το Gundam 0079 ευχάριστα, πιστεύω δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς με GitS και Escaflowne. Κάνε λοιπόν μια χαρούλα στον πρώην moederator και δοκίμασέ τα και τα δύο, για να στο λέει κάτι ξέρει. :hihi2:
Α, και που 'σαι...
[spoiler]:hypno: Δες Bebop. :hypno:[/spoiler]
Feb 20 2012 22:02
Kai → Kenny
:borednn9: Είναι έγκλημα να μην έχεις δει must see σειρές όταν φοβάσαι ότι δεν είναι πάνω στα γούστα σου; Να μου έλεγες για slice-of-life, θα το καταλάβαινα. Ή επιβάλλεται να τις δει κάποιος και να είναι στις πρώτες επιλογές του επειδή τις βλέπουν όλοι και είναι τρανταχτά ονόματα; Ποτέ δεν την κατάλαβα αυτή την λογική.
:hahaha: Ποιος είπε ότι ό,τι έχω δει είναι μετά από πρόταση; Οι τίτλοι anime που έχω δει (ή σκοπεύω να δω) μετά από recommendation, ενώ αρχικά δεν σκόπευα να τους δω, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα btw.
Feb 20 2012 21:26
Kenny → Kai
[QUOTE=Kai;565330]:frozen: Ζω κάτω από βράχο όλα αυτά τα χρόνια.[/QUOTE]:oo:
Και άντε, πες, δεν έχεις δει ακόμα το Bebop. Αλλά δεν έχεις δει ακόμα ούτε τα GitS/Escaflowne;;;
Ντάξει, απλά πες μου... από ΠΟΥ έπαιρνες recommendations τόσο καιρό; :hihi2:
Feb 20 2012 20:46
Kai → Kenny
I was always a fan. Από την αρχή μέχρι τώρα, μπορεί οι αντιδράσεις του να είναι υπερβολικές και αυθόρμητες αλλά είναι ο πιο αληθινός και φυσιολογικός εκεί μέσα.
+ Kiyoshi Knight / Road Racer Giri (να δυο σειρές που σίγουρα θα ήθελα να δω στη Jump. Ειδικά την δεύτερη).
Feb 20 2012 19:50
Kenny → Kai
[QUOTE=Kai;565310][spoiler]
Fukuda=Bakuman
Ευτυχώς που υπάρχει. Μπορεί να μην του φαίνεται αλλά είναι ο πιο φυσιολογικός χαρακτήρας εκεί μέσα. Λες και ήταν δύσκολο οι υπόλοιποι να βγουν και να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους με τόσα που τους σέρνουν στο Ίντερνετ.
[/spoiler][/QUOTE]Χαίρομαι όταν βλέπω κόσμο να έρχεται στα λόγια μου. :P
Feb 20 2012 19:45
Kenny → Botsun
Πάντα. Έχω σκεφτεί να αρχίσω να χρεώνω μάλιστα, γιατί είναι πολλά τα έξοδα τον τελευταίο καιρό. :P
Feb 20 2012 19:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed