Community Status Updates
Namida → Kenny
Hello! Διάβαζα το νήμα με τις μαζικές εισαγωγές. Πολύ πιθανών να το ξέρεις ήδη, αλλά εμείς παραγγέλνουμε αρκετά συχνά από το [url]http://www.yesasia.com/global/en/home.html[/url] Έχει καλές τιμές και από 39 δολάρια και πάνω δεν χρεώνει ταχυδρομικά. Αυτό σημαίνει ότι αρκεί να πάρει κάποιος 4-5 μάνγκα, και η αποστολλή γίνεται σε "κανονικό" δέμα, ασφαλές για το τελωνείο. Το μόνο κακό, αργούν λίγο να φτάσουν, αλλά είναι πολλά τα πλεονεκτήματα. Αν δεν το ΄χετε κοιτάξει, αξίζει τον κόπο
May 04 2011 19:34
zade → Kenny
Πόσο σας πήγαν τελικά τα τελωνειακά; Γιατί μου έγραψες έναν τριψήφιο στο μήνυμα και τρόμαξα. Επίσης, βοήθησε καθόλου η απάντησή μου ή γιόκ;
May 04 2011 09:53
Kai → Kenny
:zetsubou::nanteee: Tόσα χρόνια προσπαθούσαμε να γίνουμε αόρατες κι εσύ καταστρέφεις το όνειρό, άσπλαχνε.
:run: We'll make you pay for this, next time.
May 04 2011 07:48
Kamen Tantei Zura → Kenny
Ελπίζω να καταφέρουμε σε επιθυμητό επίπεδο :hero: Αν και δεν έχουμε την extra βοήθεια που έχεις από την ιδιότητα του moderator.
:kakaka:
Λογικότατο αυτό.
Και...ώστε παραδέχεσαι ότι το έχεις στο αίμα σου το spying~ Και η ιδιότητα σου σε βοηθάει ακόμη περισσότερο. Ώστε έτσι, Spynny-senpai.
Μας απειλείς; :terror2:
Δεν πειράζει, ας γνωρίζεις ότι σε κάνουμε spying :hahaha: Με τα υπόλοιπα θύματα που κυκλοφορούν στο anime.gr δεν υπάρχει πρόβλημα. Και είναι και αρκετά. Πολλά, μα πολλά θύματα :joyful:
Μουαχαχαχαχα-χα!
[SPOILER][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CdALMmDwhV0[/youtube][/SPOILER]
May 03 2011 23:31
Kenny → Kamen Tantei Zura
Α ώστε έτσι, πουλάκια μου... XD
Αυτό που δεν ξέρετε όμως είναι ότι admins και global mods βλέπουν ακόμα και τους invisible users. Μπορείτε να κρυφτείτε από άλλους, αλλά όχι από μένα. :golgo:
May 03 2011 23:19
Δεν φταίω εγώ που φαινόταν τι έκανες εκείνη την ώρα :hahaha: Αφού έλεγε στο profile σου Current Activity: Viewing Social Group Gag Fans, και μπαίνω και είχες κάνει ήδη Join.
Θέλουμε να γίνουμε και εμείς spies.
Μαθαίνουμε και εμείς, Spynny-senpai :hero:
Θα γίνουμε καλοί μαθητές. Γι' αυτό γίναμε και Invisible, για να κάνουμε spying όποιον θέλουμε. :kakaka:
May 03 2011 23:10
Kenny → Kamen Tantei Zura
Καλά, πότε πρόλαβες να το μάθεις; Καλά-καλά δεν πρόλαβα να πατήσω Join. :terror2:
Και μετά λέτε για μένα ότι είμαι spy, εσείς είστε stalkers ρε. :hahaha:
May 03 2011 21:38
Kai → Kenny
:hero: My ninja skills are improving. Δυστυχώς βελτιώθηκαν τόσο που με το προηγούμενο δεν αναγνώριζα εγώ τον εαυτό μου και με περνούσα για τον Jorg ~(> <)~
H Vagge μου είπε ότι μπήκες στο gag fans, welcome. XD
[spoiler]
It's not like we wanted you to join us or something though. :kakaka:
[/spoiler]
May 03 2011 21:28
Hello μετά από καιρό :3
Χαίρομαι που δεν είμαστε μόνες μας στο social group. :hero: Είμαστε τρεις τώρα και χαιρόμαστε.
Τώρα, αλήθεια, γιατί είμαι και [s]κουτσομπόλα[/s] περίεργη, γιατί σε τρόμαξε το σετάκι της sis; XD
May 03 2011 21:26
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Sounds good. Θα το πω και στους υπόλοιπους. Το μόνο μου άγχος τώρα είναι να βρούμε τραπέζι αρκετά μεγάλο για να μπορούμε να παίξουμε με τα washizu tiles, τα οποία είναι μεγαλύτερα σε μέγεθος. Μάλλον δεν θα παίξουμε στη Δάδα τούτη τη φορά. Λογικά θα ξεκινήσουμε από πιο νωρίς για να βρούμε κατάλληλο τραπέζι, και θα σε ενημερώσω που βρισκόμαστε.
May 01 2011 21:16
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Χμ...5? 5 μισι αργά αργά γιατί 9 πρέπει να μαι στο μάθημα.
May 01 2011 21:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed