Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → phm

Να σου πω... γύρω στην Πρωτομαγιά παίζει καμία άδεια;
Apr 27 2011 00:32
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Κυριακή Πρωτομαγιά έχεις προγραμματίσει τίποτα; Σκεφτόμουν να κανονίσω κανένα παιχνίδι αν γίνεται...
Apr 27 2011 00:30
Photo

Kenny → Kalamaris

[QUOTE=Kalamaris;492897]Ασχετο.Εχετε προσεξει οτι η λεξη overrated ειναι overrated?[/QUOTE]Λοιπόν, εσένα έχω αρχίσει και σε πάω πολύ. Φαντάζομαι θα έχεις σκεφτεί και ότι η λέξη [I]προπαροξύτονη[/I] είναι προπαροξύτονη, η λέξη [I]πεντασύλλαβη[/I] είναι πεντασύλλαβη κτλ. Την επόμενη φορά που θα πας σε βιβλιοπωλείο, ψάξε και αγόρασε ένα βιβλίο με γρίφους λογικής του Raymond Smullyan. Θα τον λατρέψεις.
Apr 26 2011 23:51
Photo

matassos → Kenny

Ναι ρε, ημουν σιγουρος οτι θα το λεγες xD βεβαια μετα τα φιλαρακια μου δωσαν και αλλα συγκροτηματα αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν μου λεει και πολα αυτη η μουσικη... μονο για background ενω παιζω παιχνιδι στο pc (που δεν παιζω! :( ) btw seriously now ωραιο ειναι αυτο με τα εμοτικονς.. ψηστο...
Apr 25 2011 23:07
Photo

Kenny → matassos

Εγώ ρε δε σου είχα μάθει τους Infected Mushroom σ' εκείνο το meeting; :P
Apr 25 2011 21:25
Photo

Kenny → IlPalazzo

LOL, τόσο καιρό δεν σε είχα στη Friend list.
Apr 20 2011 12:26
Photo

AnelisKenny

..Και πολύ σωστά κάνεις!!
Apr 18 2011 23:37
Photo

KennyAnelis

Elevated sense of humor. Υποκλίνομαι. :nod:
Apr 18 2011 21:22
Photo

AnelisKenny

[IMG]http://chzsomuchpun.files.wordpress.com/2011/04/e80b7b82-7352-429b-806a-45daec936010.jpg[/IMG] Ρε έχω πεθάνει στο γέλιο απλά. Η καλύτερη εικόνα της μέρας!
Apr 18 2011 21:21
Photo

Serestrum → Kenny

Δεν το εχω δει!! Φχαστω μπρο!
Apr 18 2011 00:28
Photo

Kenny → Serestrum

[url]http://www.giantbomb.com/giant-bomb-valve/17-4014/[/url] Δεν ξέρω αν το έχεις δει ήδη, I just thought I'd share... ^^
Apr 18 2011 00:19
Photo

KaiKenny

Ε, ναι. Δεν είναι ότι δεν το είχα σκεφτεί [I]καθόλου[/I]. Ήθελα να δω αν μπορούσες να καταλάβεις τι σκεφτόμουνα να πω. :himitsu: Μα ναι σου λέω, ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα. Το Ousama, δεν ξέρω αν ήταν επειδή το περίμενα πολύ και το είχα ωραιοποιήσει χωρίς να το διαβάσω, αλλά με απογοήτευσε κάπως σας πρώτο chapter, όχι το σχέδιο. Αντίθετα το Ouroboros που το πέτυχα στην τύχη, μου άρεσε πολύ. Also, μιας και δεν έχεις πρόβλημα με σειρές που έχουν 1-2 chapter τσέκαρε και το Agrippa, αν δεν το έχεις υπόψιν σου ήδη, ή το Kangoku Gakuen. Γενικά τις προτιμώ μιας και όταν μία έχει αρκετά chapters και δεν με τραβά ιδιαίτερα να την αρχίσω/δεν έχω όρεξη δύσκολα την πιάνω. :tensai: Να μου δώσεις καμιά μέρα νέους τίτλους να φορτώσω τη λίστα. Αν έχουν και λίγα chapters θα τα ξεκινήσω και πιο εύκολα
Apr 17 2011 22:58
Photo

KennyKai

Να προσθέσω και κάτι άσχετο... ξεκίνησα Ouroboros και Ousama Game, πολλά υποσχόμενα και τα δύο! Thanks for the heads up.
Apr 17 2011 17:47
Photo

KennyKai

Θα μπορούσες να πεις "Εγώ έχω τα μάτια μου 14, και είναι όλα στραμμένα πάνω σου :kakaka:". That was a lost come-back opportunity. Δεν πειράζει, next time. :mafia:
Apr 17 2011 17:37
Photo

KaiKenny

:terror2: Τι; And here I can't make a come-back with something clever. Spynny-senpai, your spying techniques are beyond my reach, I'll get stronger and come back. [SIZE=1]Though I have 4 eyes too, muahahahaha[/SIZE]
Apr 17 2011 17:30