Community Status Updates
demonicMC → Kenny
Kenny, mahjong ερώτηση! Έχω κάνει 1-9 combo με pin, 2 yaku και 1 άσχετο. Μπορώ να ανακοινώσω richi και να περιμένω για το 3 του ζευγαριού; Για explain λιγο γιατι έχω μπερδευτεί. Also σε τι βοηθάνε τα pon,chi και kan (οκ εδω ξέρω τουλάχιστον ότι ανοίγεις καινουργιο Dora indicator και τραβάς από το dead wall); Help would be much appreciated.
edit: αν βεβαια μετράω σωστά τα tiles και το πρώτο σκέλος της ερώτησης δεν είναι βλακεία.
May 11 2011 18:45
Kamen Tantei Zura → Kenny
[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=182[/url]
Join Us, Kenny-senpai! :D
May 09 2011 20:08
Το θέμα δεν είναι ότι έκανα, το θέμα είναι ότι το game με βοήθησε :kakaka: Αυτό που είπα, το παιχνίδι [B]παραβοηθάει.[/B]
Η αδερφή ξέρει τι κάνει, μάλλον.
ΧΟΧΟΧΟ. Τι έχεις να περάσεις, Kenny-senpai :hahaha:
Έτσι, [I]με [/I]αρέσει :P
Χαίρομαι, χαίρομαι!
May 09 2011 19:43
Kenny → Kamen Tantei Zura
Έκανες ron; Τί είσαι εσύ βρε... την πέρασες κιόλας την αδελφή σου. Και δεν έχεις διαβάσει και τους κανόνες. :hahaha:
Μπα, μην το λες, χαρά μου. Περισσότερο νέο αίμα. :kakaka:
BTW, πολύ με αρέσει το νέο σου profile background.
May 08 2011 19:46
Η άλλη τους έχει διαβάσει. Εγώ δεν ξέρω την τύφλα μου :hahaha: Είπα να παίξω για την πλάκα μου. Και φαντάσου, που πήρα ένα game δεν μου έδειχνε τίποτα. ΧΟΧΟΧΟ. Riichi <3
Τώρα παίζω ένα φλασάκι στο internet και νικάω :D Έκανα Ron ^_^ Μάλλον το παιχνίδι παραβοηθάει.
Αχα. Την έβαψες δηλαδή τώρα αν δεχτούμε :kakaka:
May 08 2011 19:32
Kenny → Erisadesu
Όχι μόνο εσύ. Όποιος με βλέπει σε άσχημο όνειρο, αυτό το αποτέλεσμα έχει.
May 08 2011 19:16
Erisadesu → Kenny
γιατί το λες αυτό; όποτε βλέπω άσχημα όνειρα με εσένα δίνεις λεφτά;
May 08 2011 19:14
Ρε σεις, μην προσπαθείτε να νικήσετε αν δεν διαβάσετε πρώτα ΚΑΛΑ τους κανόνες. :hahaha:
Προσφέρομαι για ταχύρρυθμα μαθήματα.
May 08 2011 19:13
Το είχα δει, αλλά μπορώ να πω ότι ναι, είχα την ίδια αντίδραση :P
Εν τω μεταξύ, δεν τα διάβασα όλα τα chapters που βγήκανε :( Πρέπει όμως.
Επίσης, πριν έπαιζα το game που έχει η αδερφή μου με το mahjong.
Είμαι πολύ FAIL :p
May 08 2011 19:07
Erisadesu → Kenny
στον ύπνο μου είδα οτι πέθανες...όχι απλά πως πέθανες αλλά πως ήσουν καιρό πεθαμένο και είχα ξεχάσει πως πέθανες αλλά μου το θύμισε ο phm.
May 08 2011 19:05
Δεν ξέρω αν μπαίνεις στο site των mahou-x... in case you don't...
[url]http://mahouxscans.wordpress.com/2011/04/27/guess-what-came-in-the-mail-today/[/url]
I HHHHNNNNNNNNNNNNNNGG'd so hard I almost died.
May 07 2011 21:00
zoro77 → Kenny
δεν εχω κανενα προβλημα με τις κοπελες. Την mono ειδικα την συμπαθω πολυ ως χαρακτηρα. Με την iristella & anelis μερικες φορες πεθαινω στα γελια.. Τεσπα, αυτο που με ενοχλει ειναι οτι παιζει πολυ η κλικα στο φορουμ. Και αυτο φαινεται στο ποσο ελευθερα δινεται στον καθενα το τρολλινγκ και μπορω να σου πω παραδειγματα.
Επισης το ειδα που ολοι διασκεδαζαν αλλα μετα το θεμα ξεφυγε πολυ. Να κανεις την πλακα μια δυο τρεις οκ. Οχι αλλες. Εκει με πειραξε. Μπορει το παιδι ο RSD να μιλαγε σοβαρα(ασχετα αν το θεμα δεν ηταν καθολου...) και να ξοδευε ετσι χρονο γραφοντας ''συμβουλες'' και τα παιδια τον κοροιδευαν. Ειναι λιγο ασχημο αυτο. Θα μου πεις δεν ειχαν δικιο? Θα σου πω οτι κι εγω ημουν ετοιμος να πω σχολιο αλλα ρε φιλε η πλακα παραεγινε.
Τωρα αν οντως ηταν ολο αυτο σκηνοθετημενη πλακα και απο τις 2 μεριες βγαινω τελειως fail.
May 07 2011 18:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed