Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → zoro77

[QUOTE=zoro77;495823]Συγγνωμη που σας χαλαω το παρτακι.. αλλα ΝΤΡΟΠΗ(ιδιαιτερα στους mods)!!!! Και απο θεμα συζητησης που προσβαλει τη γυναικα αλλα και απο θεμα κοροιδεματος προς το προσωπο ενος μελους. Αυτο το θεμα απο το πρωτο ποστ επρεπε να ειχε κληδωθει... Γιατι οπως εχει αναφερθει εχουμε την black hole για spam... Ε σ αυτο εγινε εξαιρεση μαλλον.. Δε θα κρυφτω. Οταν η anelis, iristella, mono θιγονται τοτε τα μπαν ερχονται με την σεσουλα. Οταν ομως κανουν το παρτακι τους δεν υπαρχει κανενα προβλημα... Στη δικια τους περιπτωση ολα γινονται για πλακα... Οταν οι αλλοι κανουν... πλακα (και θυμαμαι παραδειγματα) φιλε Kenny εξαπτεσαι. Εδω ομως καμια κουβεντα!!! Και για να μην γινομαι αδικος τα παραδειγματα των τριων κοριτσιων ειναι τα πιο τρανταχτα(γι αυτο και τα ανεφερα). Υπαρχουν και αλλες.. κλικες που δεν πειραζονται.. Συγχαρητηρια για την ομαλη και πανω απο ολα δικαιη οργανωση του φορουμ.[/QUOTE][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/NoFunAllowed.jpg[/IMG] Αγαπητέ zoro77, το thread δεν "προσβάλει" μόνο τη γυναίκα, "προσβάλει" και τον άνδρα (και τη λογική την ίδια μη σου πω), αλλά... Όταν ένα ολόκληρο forum δείχνει ξεκάθαρα ότι διασκεδάζει με το χαβαλέ που γίνεται σ' αυτό το thread (ακόμα και γυναίκες, για τις οποίες περιέργως κόπτεσαι, καθότι άρρεν εσύ ο ίδιος), ποιος είσαι εσύ που θα μας πεις να μην διασκεδάζουμε, στο όνομα μιας σεμνοτυφίας; Όταν κάνεις πλάκα με τέτοια θέματα τα αποδομείς. Έτσι λειτουργεί το humor. Τον εκνευρισμό σου θα τον καταλάβαινα αν έστω κι ένας απαντούσε σοβαρά. Anyway, δεν θα κάτσω να σου διαμορφώσω γούστα, αλλά αν δεν σου αρέσει αυτό το thread, σου έχω μια συμβουλή: πάτα εκείνο το κουμπάκι πάνω δεξιά με το X. Επίσης, διακρίνω ενα έντονο bias εναντίον των Anelis, iristella και mono. Αν μπορούσες να τεκμηριώσεις και γιατί σου φταίνε, καλά θα ήταν. Μέχρι να το κάνεις, έχω κάθε λόγο να πιστεύω ότι δεν τις χωνεύεις για δικούς σου ιδιοσυγκρατικούς λόγους (κι επειδή είναι αρκετά ενεργά μέλη, οπότε βλέπεις posts τους παντού και συγχύζεσαι).[QUOTE=zoro77;495823]Δεν ξερω αν ο φιλος RSD κανει την πλακα του ή ειναι σοβαρος αυτη τη στιγμη γι αυτο εχω να πω δυο πραγματα σε κεινον. Αν εισαι σοβαρος τοτε φιλε εχει πιαστει πολυ κοροιδο. Για να φανταστεις ποσο κοροιδο εισαι μερικους του ελεγες φιλους.. ενω ''αυτοι'' ειναι ''φιλες''(females οπως θες) Αν ομως απλα κανεις πλακα τοτε οκ respect. Ολοι αυτοι που προσπαθουν να σε δουλεψουν εδω μεσα τελικα αυτοι βγαινουν μ@λ@κες που ασχολουνται μαζι σου.[/quote]Γιατί αποκλείεις το ενδεχόμενο να κάνουμε όλοι μας πλάκα; Γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει ένας κοροϊδευτής κι ένας κοροιδευόμενος;
May 07 2011 17:48
Photo

Kenny → Putin

Και δύο μη σου πω.
May 07 2011 13:36
Photo

phm → Kenny

Τι msn, τώρα έχουμε στρατό (για την ακρίβεια, τώρα τώρα) :p Από Δευτέρα μετά θα λείπω όλη την βδομάδα, οπότε αν είναι ότι πούμε θα είναι αύριο το μεσημέρι κλπ.
May 07 2011 06:19
Photo

Kenny → phm

Έμπα MSN αν προλαβαίνεις.
May 06 2011 21:51
Photo

Namida → Kenny

Φιγούρες από διάφορα site. ebay, play-asia, angolz, amazon έχει τύχει. Μέχρι στιγμής όχι, μόνο κάποιες φορές έχει τύχει να πληρώσω στα ταχυδρομείο 3 ευρώ (κάτι σαν φόρο) όταν έρχονται από Αμερική. Από Ιαπωνία έχω πάρει ελάχιστες φορές κάποια φιγούρα. Με το τελωνείο την πάτησα άσχημα όταν πήρα το DS μου. Ήταν γύρω στα 160 αν θυμάμαι καλά, και άλλα 70 πλήρωσα τελωνείο, μου βγήκε πιο ακριβό τελικά, από ότι αν το έπαιρνα από εδώ. Είχα χρησιμοποιήσει και γω κούριερ για ασφάλεια :(
May 06 2011 13:07
Photo

Kenny → Namida

Ενδιαφέρον, αν και δυστυχώς δεν έχει την ποικιλία που έχει το Amazon. Φιγούρες από που αγοράζετε; Σας έχουν προκαλέσει ποτέ πρόβλημα στο τελωνείο;
May 06 2011 12:41
Photo

KennyKai

Θα ρωτήσω παιδιά που έχουν παραγγείλει φιγούρες να μου πούνε εμπειρίες τους από το τελωνείο. Ελπίζω να ακούσω καλά πράγματα... Όπως καταλαβαίνεις, καήκαμε με το χυλό και τώρα φυσάμε και το γιαούρτι. XD
May 06 2011 11:24
Photo

KaiKenny

To thread το είχα υπόψιν, απλά για βιβλία/manga κλπ μάλλον ενδιαφέρονται περισσότερο αυτοί που ξέρουν τη γλώσσα. Καλά, βασικά για να μην το αναλύω και να μπω στο ψητό... Σκεφτόμουν ίσως και κάποια φιγούρα ή μάλλον, για merchandize από σειρές που δεν μπορείς να βρεις έξω από Ιαπωνία, θα γίνονται και παραγγελίες για τέτοια πράγματα;
May 06 2011 11:10
Photo

KennyKai

Βασικά, επειδή ίσως να μην έχεις δει το thread... [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10040"]*click*[/URL] Όσο για το τι μπορείτε να παραγγείλετε... η πιο ασφαλής επιλογή είναι τα βιβλία, μιας και περνάνε τζάμπα από το τελωνείο. Έχω ακούσει ότι το ίδιο ισχύει και για CDs και DVDs αλλά χρειάζεται επιβεβαίωση. Τώρα αν θέλετε και κάτι διαφορετικό εγώ δεν θα σας πω όχι, αλλά καλύτερα να περιμένετε να πειραματιστούμε λίγο με παραγγελίες από EMS, ούτως ώστε να μην το ρισκάρουμε μαζί σας.
May 06 2011 10:33
Photo

Fandom → Kenny

Οκ απλώς νομίζω έχω δει αγγλική περιγραφή σε άλλα και νόμιζα ότι ήταν εντάξει . Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω και edit αυτά που έχω κάνει ήδη post .
May 05 2011 22:02
Photo

KaiKenny

Α παίζουν pocket money και έχουμε κάτι που να μας ενδιφέρει, why not? Ο.ο Τι μπορούμε να παραγγείλουμε;
May 05 2011 21:54
Photo

KennyKai

Αλήθεια, εσείς (δηλ. εσύ και η Zura) το σκέφτεστε να συμμετάσχετε σε μία από τις επόμενες μαζικές παραγγελίες από Ιαπωνία; (Ναι, αφού πρώτα τελειοποιήσουμε την τεχνική "περνάω από το τελωνείο ανενόχλητος". :hihi2:)
May 05 2011 21:51
Photo

nervouslightofsunday → Kenny

[COLOR=Black]no problem, απλά ήθελα να προλάβω το θέμα πριν ξεφύγει επειδή μετά δεν θα συμμαζευόταν, σε συνδιασμό με το άλλο thread δηλαδή. Ευχαριστώ πάντως.[/COLOR]
May 05 2011 21:42
Photo

Kenny → Fandom

Μια παράκληση: Αν μπορείς, μετέφραζε στα ελληνικά την περιγραφη των anime/manga στα threads που ανοίγεις. Ελληνικό forum είμαστε, δεν βοηθάει και πολύ αν αντιγράφουμε το κείμενο απο mangaupdates/wikipedia/etc. :)
May 05 2011 21:35
Photo

Kenny → zade

Ουσιαστικά γλυτώσαμε την αμοιβή του εκτελωνιστή. Αν ξέραμε εξαρχής τι να κάνουμε θα είχαμε γλυτώσει και μερικά αποθήκευτρα. Oh well. Δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει.
May 05 2011 10:31