Community Status Updates
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Εσύ πες την ώρα που σε βολεύει. Οι υπόλοιποι θα προσαρμοστούμε. :P
May 01 2011 20:59
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Πες την ώρα και μπορεί να τα καταφέρω. Βλέπεις έχω και Ιαπωνικά αύριο...
May 01 2011 20:57
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Α ναι, ήταν κι αυτό... ugh, ελπίζω να μην έχει και στις επόμενες μέρες. >__<
Αύριο σε βολεύει καθόλου για παιχνίδι; Αν έρθεις θα γράψουμε ιστορία (πρώτη φορά washizu mahjong με 4 άτομα στην Ελλάδα). :P
May 01 2011 20:54
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Γειαααα! Μην ανησυχείς, ούτε εγώ πήγα...λόγω απεργίας λεωφορείων!
May 01 2011 20:39
Kalamaris → Kenny
Αρχικα σκεφτομουνα την bern αλλα η συζιγικη ζωη μαζι της θα ηταν........εχμ.
Apr 30 2011 13:55
zade → Kenny
Είδα το μήνυμά σου. Αυτή τη στιγμή δεν έχω αρκετό χρόνο, αλλά κάποια στιγμή θα καθήσω να διαβάσω όλο το θρεντ για να έχω πλήρη κατανόηση της κατάστασης και θα απαντήσω. Μια πρόχειρη απάντηση που μπορώ να σου δώσω πάντως είναι ότι τα πράγματα είναι ζόρικα. Για περαιτέρω θα περιμένεις.
Apr 30 2011 13:15
Kenny → Kalamaris
Beatrice, ε; Καλοπαντρεμένος...
(Σε κάποια γωνιά της Αθήνας, ο The Tragic Prince κλαίει απαρηγόρητος που βιάστηκε να παντρευτεί και δεν πήρε αυτός την Beato. :P)
Apr 29 2011 21:21
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ε ναι μωρέ λογικά...καλά αν είναι θα το συζητήσουμε κι από κοντά! Αλλά ναι έχεις δίκιο, δε λέει απλώς σου το πα για να ξέρεις! ^^ Καλά κάποτε θα με βολέψε, μην ανησυχείτε βρε παιδιά...xD
E χε χε χε, έτσι ε? Αμ με τόσο fanservice και για τα δύο φύλα συν την φοβερή πλοκή του που μ'αρέσει πάρα πολύ τότε ναι, μπορούμε να το συγκαταλέγουμε στα guilty pleasures! :3
Χα χα, δεν πειράζει καλά κάνεις, αν ήθελαν εξάλλου θα γραφαν! ;)
Apr 27 2011 13:53
Kenny → phm
Και γ@μώ. Λοιπόν, ετοιμάσου από τώρα... εσύ, ο Adventurer, η Fallen Angel Itachi κι εγώ, κάποια μέρα μεταξύ 2 και 5 Μαΐου, σε epic mahjong battles μέχρι τελικής πτώσεως @ Δάδα. Η μητέρα των μαχών, όχι μαλακiες... XD
In related news... τελείωσε το scanlation του Legend Of Koizumi. Manly tears. T__T
Apr 27 2011 13:34
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Α έχει meeting τότε... καλά, θα σας δω τότε έτσι κι αλλιώς. Απλά επειδή δε βολεύει και πολύ στα meetings να παίζουμε mahjong, να βρούμε μια μέρα ειδικά γι' αυτό το σκοπό (πάλι στη Δάδα :P). Adventurer και phm θα έχουν άδεια μέχρι τις 5 Μαΐου, οπότε αν σε βολεύει κι εσένα κάποια μέρα μεταξύ 2 και 5 Μαΐου, let me know. ^^
In other news, κάνω σιγά-σιγά catch up στο Defense Devil... ο μόνος τρόπος για να το περιγράψω είναι "guilty pleasure". :P
PS. Έχω κάνει domination στο profile σου... ας γράψει και κάνας άλλος. XD
Apr 27 2011 13:27
Kalamaris → Kenny
Η λεξη προπαροξυτονη ειναι προπαροξυτονη lololololololol!!!Ενδιαφερον ακουγεται i'll take a look.
Apr 27 2011 11:48
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Allo! Όχι δεν έχω...!Ώπα κάτσε, δεν είναι το meeting? Άρα έτσι κι αλλιώς θα μαστε Δάδα! xD
Apr 27 2011 11:02
phm → Kenny
Dude... Εγώ, (καθώς και ο adventurer γιατί υποθέτω θα σε ενδιαφέρει) παίρνω άδεια μέχρι τις 5 Μαίου από σήμερα :P
Apr 27 2011 05:11

This status update has reached the maximum number of replies allowed