Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Kenny
Πάνε δες την εικόνα που έβαλε η σις στο προφίλ μου :hahaha:
Όσο για το sket dance request μπορεί να μην το κάνω και στο τέλος. Είχε ένα request - διάβαζα και το manga από όπου προέρχεται η κοπέλα- αλλά το κάνανε ήδη και αυτό XD
Αν και μπορώ να τα κάνω και να μην τα ποστάρω :P
Sep 17 2011 13:09
Kenny → Kamen Tantei Zura
You, down there... how dare you question Kenny's undying love for me, his dear waifu?
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/1226199321490.png[/IMG]
Such insolence! Apologize!
Sep 17 2011 11:38
[QUOTE]είχα βρει ένα request poy κάποιος πρότεινε τον Bossun και τον Switch σε yukata και την Himeko με kimono. Αν και δεν ξέρω πότε θα το κάνω το σχέδιο xD[/QUOTE]Σήμερα μόλις postαρε κάποιος ένα WIP πάνω σ' αυτό.
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/edosket.png[/IMG]
Φυσικά δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει ότι απαγορεύεται δύο άτομα να δουλεύουν ξεχωριστά στο ίδιο request, οπότε άμα θες, no one will stop you. :P
Sep 17 2011 11:20
Ξέρω γω, με τα ζώδια ή με την ημερομηνία γέννησης κάτι τέτοιο. Και καλά ας πούμε XD
Εγώ ήξερα ότι πάντα ταίριαζαν με το husbando μου, αλλά τώρα καταρρίφθηκαν όλα αυτά που περάσαμε μαζί τώρα. Τ^Τ Αλλά δεν τα βάζω κάτω.
Εσύ πιστεύεις στην αγάπη σας!
Όσο για το thread, δεν το τσέκαρα εδώ και κανά 2-3 μέρες αλλά είχα βρει ένα request poy κάποιος πρότεινε τον Bossun και τον Switch σε yukata και την Himeko με kimono. Αν και δεν ξέρω πότε θα το κάνω το σχέδιο xD
Sep 17 2011 11:12
[QUOTE]Άσε, έπαθα και μια κατάθλιψη σήμερα. Πήγε η κατακαημένη η αδερφή μου να δει πόσο ταιριάζω με τον Madarame (καημένες, να δεις και τα vm που έχουν με την Μαρία.) Άσε, και δεν ταιριάζουμε καθόλου T^T Πρέπει να δούμε και εσένα με την waifu σου :P[/QUOTE]LOL, που πάνε και τα ελέγχουν αυτά;
Όσο για τη waifu μου, δε χρειάζομαι tests... our love is true and eternal. ^^
Sep 17 2011 11:08
Θα συμφωνήσω με το τελευταίο. Αλλά και πάλι το σχέδιο του, ακόμη και στην σκηνή που μας δείχνει τον πραγματικό του εαυτό δεν τον κάνει bishounen. Δεν ξέρω, φταίνε λογικά τα στάνταρ μου λογικά. xDD
Άσε, έπαθα και μια κατάθλιψη σήμερα. Πήγε η κατακαημένη η αδερφή μου να δει πόσο ταιριάζω με τον Madarame (καημένες, να δεις και τα vm που έχουν με την Μαρία.) Άσε, και δεν ταιριάζουμε καθόλου T^T Πρέπει να δούμε και εσένα με την waifu σου :P
(Βλαμμένα στο φουλ όπως καταλαβαίνεις :hero:)
Sep 17 2011 10:50
Σου απάντησα και στο image comment.
Αλήθεια, από το drawfag thread βρήκες κάτι ενδιαφέρον; Θες να ξαναδοκιμάσεις;
Sep 17 2011 10:46
Μην ξεγελιέσαι από τις αγριόφατσες που κάνει μπροστά στους άλλους για λόγους intimidation... οι οποίες BTW αποδεικνύουν ότι είναι σκληρός μόνο στην επιφάνεια, like every proper tsundere.
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/Kagami10_17_RHS.png[/IMG]
He's as bishie as Kano's bishies can get. :hahaha:
Sep 17 2011 10:41
[quote=Kenny]Έχουμε και tsundere delinquent bishie τώρα, τι άλλο θες.[/quote]
Πού το είδες το bishie εσύ, βρε; :hahaha: Ντάξει, ο Suda έχει μακρύ μαλλί για να χαίρεται αλλά bishie δεν τον λες τον τύπο. Ο άλλος ο τίτλος του ανοίκει δικαιωματικά.
Sep 17 2011 10:31
Kai → Kenny
:oo: Δεν είναι ότι έχω πρόβλημα με την κοπέλα, απλά δεν με ενθουσιάζει καθόλου σαν χαρακτήρας προς το παρόν. Απλά μου άρεσε περισσότερο το pairing, μου κολλήσανε παραπάνω, δεν έγινε και η αγαπημένη μου η Saki. :nanana:
[I]Η αλήθεια όμως τώρα που το σκέφτομαι είναι πως θα διχαστώ σύντομα γιατί το καημένο shota της τάξης, μου φάνηκε ότι έδειξε ενδιαφέρον. Να δούμε πρώτα το school trip.[/I]
Aναγνωρίζω πάντως ότι είναι η Satomi για τον ρόλο που έχει, και σε σχέση με τη σειρά του είδους της είναι έξυπνη και παίζει και ρόλο μέσα από τη σειρά αντί να είναι απλά η γλάστρα που θέλει ο πρωταγωνιστής. Αντίθετα μάλιστα με αντίστοιχες ηρωίδες του Kano στα Pretty Face & Mx0 που ήταν συμπαθητικές, αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου έχουν μείνει σαν χαρακτήρες.
:terror2: Ιιιιι! Γιατί η Saaya τι έχει; 9.8 φορές στις 10 που εμφανίζεται, με τον Bossun ασχολείται. Να φύγει, να πάει αλλού! Ο Bossun είναι της Himeko!
:wooi2: Εξάλλου το SKET Dance έχει τέτοιο φοβερό γυναικείο cast που δεν πρόκειται να έπιανε υψηλή θέση στην πυραμίδα, με βάση τα γούστα μου πάντα.
Sep 16 2011 20:03
Kenny → Kai
[QUOTE]Δε φταίω! Η Satomi δεν είναι στα γούστα μου[/QUOTE]S-so straightforward! :terror2:
Τί σου 'κανε η κοπέλα και δεν είναι στα γούστα σου; Και κυρίως, τι έχει η Saki που δεν το έχει και η Saaya over at Sket Dance; :P Τυπική μεγαλόβυζη tsundere είναι, δεν μου αρκεί για να την αγαπήσω. Κι αυτή της η εμμονή με τη Satomi (το βλέπω το shoujo-ai subtext να γίνεται πραγματικότητα) την κάνει ελαφρώς εκνευριστική.
Sep 16 2011 19:39
Kai → Kenny
:terror2: Δε φταίω! Η Satomi δεν είναι στα γούστα μου και η Saki είναι από τις χαριτωμένες tsundere και τη συμπάθησα!! Ο Kano φταίει για όλα! Κάποιος τον πλήρωσε!
Εξάλλου εδώ και χρόνια είμαι αξιότιμο μέλος του [spoiler=W.A.L.T.] (we all love tomboys)[/spoiler]. :nod: Και παίρνω μέρος σε όλες τις τελετές λατρείας.
:nanana: Άκου εκεί την Saaya, δε θα μας βγει και το όνομα[I]! [/I]Himeko, I love you, go for it!
Sep 16 2011 19:29
Kenny → Kai
[QUOTE]Επίσης μπορώ πλέον άνετα να δηλώσω προς όσο νορμάλ και γλυκιά κι αν είναι η Satomi, προτιμώ τον Harisugawa με την tsun-tsun Saki-chan. :wooi2:[/QUOTE]SACRILEGE! :terror2:
Που είναι η Kai που ήξερα; Που προτιμούσε τις BROdere από τις tsundere... Που προτιμούσε τη Himeko από τη Saaya... [B]Ποια είσαι εσύ και τί έκανες στην Kai;[/B]
Sep 16 2011 19:10
Kai → Kenny
Kano-sensei, that's why we[B] love[/B] you :hahaha: This guy is worse than my husbando, I [I]do[/I] like him.
Πάντως πιο σοβαρά τώρα, χάρηκα που άρχισε να βάζει πια και νέους χαρακτήρες στο παιχνίδι για να γίνει πιο ενδιαφέρον γιατί όλο με τους ίδιους και τους ίδιους δε λέει, και ο Kano γενικά το έχει με τους χαρακτήρες, κλισέ ή όχι. Ειδικά στο Mx0 είχε καλό cast χαρακτήρων.
Επίσης μπορώ πλέον άνετα να δηλώσω προς όσο νορμάλ και γλυκιά κι αν είναι η Satomi, προτιμώ τον Harisugawa με την tsun-tsun Saki-chan. :wooi2:
Sep 16 2011 18:19
Kenny → Kai
Tί έχεις να πεις για το 10ο κεφάλαιο KnKnH; :P
Έχουμε και tsundere delinquent bishie τώρα, τι άλλο θες. :hahaha:
Sep 16 2011 17:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed