Community Status Updates
Kenny → Kai
Άμα θες πιο μεγάλο logo, look no further... XD
[IMG]http://img4.imageshack.us/img4/8121/limitch20006dokodemodoa.png[/IMG]
Και σε περίπτωση που αναρωτιέσαι πως γίνεται να έχω στα χέρια μου release από αυτές τις ***********, το συγκεκριμένο chapter το είχαν κάνει release δημοσίως για ~24 ώρες, οπότε πρόλαβα και το τσίμπησα.
Sep 20 2011 10:37
Kai → Kenny
:canthelp: Ένα χειροκρότημα κι από εμένα γι' αυτή την πράξη γεμάτη εξυπνάδα, πνεύμα και σεβασμό προς το manga και τον/ην mangaka κατ' επέκταση. Eλπίζω να βλέπουμε πιο συχνά τέτοιες κινήσεις. Λείπουν από τον χώρο και πολλοί θα έπρεπε να παίρνουν παράδειγμα.
Επίσης λυπάμαι που το logo δεν ήταν πιο μεγάλο, όπως και αυτό το εξαίρετο μήνυμα αγάπης από δίπλα. Θα ήθελα να τα θαυμάσω καλύτερα.
Sep 20 2011 10:03
Kenny → Kai
Η σελίδα που σου έλεγα πριν λίγες μέρες... καμάρωσε. XD
[IMG]http://img37.imageshack.us/img37/5804/img021bc.jpg[/IMG]
Sep 20 2011 09:56
eyl → Kenny
1 φορά έκανα το λάθος να ανοίξω το συγκεκριμένο, τότε οταν μάθαινα το site, never again!!! ok, όταν υλοποιηθεί, αν δεν το πάρω χαμπάρι, να μου το πεις!
Sep 18 2011 15:00
Kenny → eyl
Άκυρο το τελευταίο. Η VBulletin μου λέει ότι δεν μπορώ να δημιουργήσω πάνω από 5 social groups, και έχω ήδη δημιουργήσει 5. Θα δω άμα μπορώ να αλλάξουμε αυτή τη ρύθμιση, ειδάλλως θα αγγαρέψω κάποιον άλλον. :P
Sep 18 2011 14:57
Kenny → eyl
Καλά, θα ανοίξω κάποια στιγμή social group για πολλά boards μαζί... εκτός από /b/, fuck those retards.
Sep 18 2011 14:38
Kenny → Kamen Tantei Zura
Το φαντάστηκα, γι' αυτό και σε ρώτησα για να το επιβεβαιώσω.
Υπάρχει ένας πιο εύκολος τρόπος να το βρεις. Ευτυχώς υπάρχει ένα site που κρατάει αρχείο από κάθε post (και thumbnail από κάθε εικόνα) που έχει ανέβει στο /a/. [URL="http://archive.easymodo.net/a/?task=search&ghost=&search_text=drawfag+thread+drawfriends"]Με ένα απλό search εκεί[/URL] μπορείς να βρεις όλα τα παλιά (καθώς και το πιο καινούργιο). Πατάς View σε όποιο από αυτά θες, και αν υπάρχει ακόμα και στο main site, μπορείς να πατήσεις στη συνέχεια Original, για να σε πάει στο αντίστοιχο live thread στο /a/.
Sep 18 2011 14:32
eyl → Kenny
θα ήταν καλή ιδέα, ή κ για κάτι μικρά scanlations που κάνει ο /a/ κ για τπτ συζητήσεις όταν ξεφευγουν να πιανουμε το νοημα. μπορούμε να το πούμε γενικά για 4chan μιας κ δεν πολυμπάινω στον /a/ αλλά στον /u/.
Sep 18 2011 14:16
Kamen Tantei Zura → Kenny
Εμ, στα τελευταία είναι :P Περίμενα να κάνουν κανένα request που να μπορώ να αντεπεξέλθω και έγραψε και άλλος ότι θέλει να το κάνει XD
Χθες το βρήκα και το έχω ανοιχτό σε καρτέλα. ήταν στην δεύτερη σελίδα χθες και δεν χρειάστηκε να ψάξω πολύ :P Αλλιώς ναι θα έψαχνα μέχρι να πέσω πάνω του. Όταν έμπαινα στο 4chan αυτό έκανα, έψαχνα για πόση ώρα.Είχε ένα thread που ανέβαζαν φακέλους ολόκληρους με fanarts από σειρές. έκανα αμάν για να το βρω XD
Sep 18 2011 14:15
Αχά, τώρα το πρόσεξα κι εγώ (και είδα και το post σου :hihi2:).
Αλήθεια, πως βρήκες το thread 463 χωρίς βοήθεια; Ή έψαχνες όλες τις σελίδες του /a/ μέχρι να πέσεις πάνω του; :P
Sep 18 2011 14:07
[QUOTE]Requesting Mai (Nichijou) and Miss Osaka (Anzumanga) in a crossover pic. I don't care what situation they're in as long as it's not hentai.[/QUOTE]
Αυτό ζήτησαν. Και έγραψα ότι θα το κάνω και εγώ. :P
Sep 18 2011 13:33
Δεν πρέπει να το πρόσεξα αυτό το request... μήπως μπορείς να το αντιγράψεις κι εδώ; ^^
Sep 18 2011 13:27
Κάνανε ένα request που μου άρεσε και είπες κάποιος ότι θα το κάνει (αυτό με το Nichijou-Azumanga daioh). Αμάν δηλαδή, τίποτα να μην προλαβαίνω :hahaha: Αλλά θα το κάνω και εγώ!
Sep 18 2011 13:26
Kenny → tio1996
Υπήρχε ήδη sticky thread. [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10305&highlight=2011[/url]
Sep 18 2011 13:02
Kenny → eyl
Πρέπει να κάνουμε ένα social group για τους /a/nons του .aNiMe//GR... από περιέργια για να μάθω ποιοι και ποιοι είμαστε, πρώτον, και δεύτερον για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο (άμα ψάχνει κανείς κάποια εικόνα etc).
Sep 17 2011 21:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed