Community Status Updates
Jorg → Kenny
Όντως, ήταν από τις σκηνές που με έκαναν να λυπηθώ περισσότερο και όχι μόνο. Ήταν τόσο τέλεια από κάθε άποψη. Γενικά τα τελευταία επεισόδια ήταν η κορύφωση του anime κατα τη γνώμη μου.
Sep 15 2011 20:36
Kenny → Jorg
Πραγματικά η σκηνή που έβαλες από Cowboy Bebop έγραψε ιστορία όσο λίγες. T__T
Sep 15 2011 20:19
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Όχι ρε συ, σοβαρά τώρα... ήταν γαϊδουριά εκ μέρους μου που δε σου είπα κουβέντα... και ξεροκεφαλιά βασικά, γιατί [I]θα ήθελα[/I] να σε δω κι εσένα... Kai/Zura δεν φταίνε γιατί εγώ όρισα το meeting, ποιοι θα έρθουν, που και πότε κτλ. Τελευταία στιγμή όλα BTW.
Anyway, next time θα επανορθώσω. :congrats:
Sep 14 2011 22:41
Fallen_Mpougatsa → Kenny
By the way, Kenny πλάκα έκανα! Επειδή μου την είπες εσύ για το κλαμπ σου την είπα κι εγώ για την έξοδο, επουδενή δεν το εννοούσα έτσι! Ειλικρινά δηλαδή. Συγγν'ωμη για την παρτεξήγηση...! :3
Sep 14 2011 22:36
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Είπαμε, εγώ δεν είμαι stalker... είμαι spymaster. :mafia:
Sep 14 2011 20:51
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Oh, now I get it...yes I do. I stalk, too after all. But, certainly not as well as you dear moederator.
Ha ha, OK, OK ^^
Sep 14 2011 20:43
Kenny → Fallen_Mpougatsa
You know... the stalker kind. XD
Συγγνώμη συγγνώμη, δε μου πέρασε από το μυαλό, δεν θα ξαναγίνει. :nanana: Θα σε καλέσω next time, OK; ^^
Sep 14 2011 20:42
Fallen_Mpougatsa → Kenny
Ha ha, τι θαυμαστές δηλαδή? Γιατί τρομάζω...:kowai:
Αλήθεια, αγαπητέ, μαθαίνω έξοδο την Κυριακή...και δε με κάλεσες. Χμ...
Sep 14 2011 20:21
Kenny → Fallen_Mpougatsa
Επίσης ένα πουλάκι μου είπε ότι έχεις και θαυμαστές πλέον... :hihi2:
Sep 14 2011 19:52
Kai → Kenny
Το λέω από την έννοια ότι πιθανόν να λείπει στους fans και να του δώσουν και καμιά ψήφο παραπάνω και σωθεί.
:hahaha: Lol, πήδες να δώσεις καλά νέα και σου δώσανε κακά. Τι τυχερό άτομο που είσαι.
Sep 14 2011 19:17
Jorg → Kenny
:hahaha:
Τουλάχιστον η σχέση του Ίτσιγκο με τη Ρούκια είναι πλατωνική.
Sep 14 2011 19:16
Kenny → Jorg
Δεν τη βλέπω καλά την Orihime πάντως... εσύ την κερατώνεις με τον Byakuran, ο Ichigo με τη Rukia... τη βλέπω να καταλήγει ναρκομανής στο τέλος. :P
Sep 14 2011 19:14
Jorg → Kenny
Το ίδιο είπε και η iri στον D.Dragon. :P
Με την Orihime έχουμε ανοιχτό γάμο. Ξέρει ότι έχω άλλον στην καρδιά μου και εγώ ξέρω ότι γουστάρει τον Ίτσιγκο.
[spoiler]Πλάκα-πλάκα όταν έκανα το συγκεκριμένο ποστ δεν είχα και πολλές γνώσεις επί του θέματος anime οπότε δικαιολογούμαι πιστεύω. :P[/spoiler]
Sep 14 2011 19:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed