Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Jorg

Ε ρε παντόφλα που σε περιμένει από την Orihime... :hahaha:
Sep 14 2011 19:05
Photo

KennyKai

Δυστυχώς η έλλειψη ανταγωνισμού στο ecchi δεν αποτελεί σανίδα σωτηρίας, όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν. Το WSJ δεν το έχει ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ να έχει μείνει με μόνο μία ecchi σειρά και να την κόψει κι αυτή. Fuck, δεν ήξερα ότι τα rankings αυτά ήταν για το chapter 2. Τώρα αγχώνομαι πάλι. Το chapter 9 ήταν κάπως υποτονικό, ελπίζω να μη χάσουν το ενδιαφέρον τους εκεί στην Ιαπωνία. >__<
Sep 14 2011 19:03
Photo

KaiKenny

Yup, αλλά μιλάμε για το 2ο chapter. Πριν φτάσουμε στα rankings για το 8 τουλάχιστον, δεν αρχίζω να θρέφω ελπίδες >.< Έτσι, έτσι, support your mangaka μπας και σωθεί από τις πωλήσεις και τα rankings του oricon εάν δεν τα πάει πολύ καλά στη συνέχεια. Βέβαια στο ecchi κομμάτι, αν εξαιρέσουμε το Medaka, δεν έχει και πολύ ανταγωνισμό, οπότε κάτι μπορεί να γίνει :ρ
Sep 14 2011 18:50
Photo

KennyKai

BTW, δεν ξέρω αν τα 'μαθες... 4ο το Kagami No Kuni No Harisugawa στα πιο πρόσφατα rankings. Ντάξει, είναι νωρίς ακόμα, αλλά τουλάχιστον τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά. Μόλις βγει ο πρώτος τόμος στην Ιαπωνία, σκέφτομαι να τον αγοράσω και 2 και 3 φορές. :hihi2:
Sep 14 2011 18:27
Photo

KaiKenny

:madtodeath: Κανονικά έπρεπε να μας δίνουν τουλάχιστον 2 chapter τη βδομάδα και πολύ σύντομα να φτάναμε και up-to-date. Αίσχος, δεν καταλαβαίνουν τους fans.
Sep 14 2011 13:10
Photo

KennyKai

Σήμερα είναι Τετάρτη... it's "nag about Sket Dance scanlations" day! Πότε θα βγει το επόμενο chapter; Δεν μπορώ να περιμένω μια βδομάδα πάλι! Speed the hell up! :roar:
Sep 14 2011 09:18
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Ε το Gamble Fish είναι και ecchi/harem, λογικό να σου αρέσει λιγότερο. :Ρ Λέγεται Gamble Fish γιατί ο πρωταγωνιστής τους ψαρώνει όλους... ^^
Sep 13 2011 19:16
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

O ho; true indeed! Αν και να σε πω προτιμώ το liar game από το gamble fish. Α ναι, ξέρει κανείς γιατί το λένε χαρταπιγνίδικο ψάρι το manga?
Sep 13 2011 19:00
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Τι gambling fans θα ήμασταν αν δεν τα διαβάζαμε. :Ρ
Sep 13 2011 18:58
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

[QUOTE]My pleasure. Δοκίμασε και Liar Game, όπως επίσης και Gamble Fish.[/QUOTE] Ω, τα διαβαζεις κι εσύ? Αχα...! Καλά να πω την αλήθεια εγώ διαβάζω μόνο το δεύτερο αλλά το άλλο το είδα σε live action.
Sep 13 2011 18:43
Photo

KaiKenny

:hahaha: Σωστά, είμαστε και πλεονέκτες, δεν φτάνει μόνο ένα. Όντως έχει κάτι επικά. - 'Where did that person hide that human-sized heavy weapon?' - 'Wardrobe limied to school uniform' - 'Damsel in distress' etc etc XD
Sep 13 2011 10:07
Photo

KennyKai

Εντωμεταξύ τι υπέροχη μέρα η σημερινή... μέσα στην ίδια μέρα κάνανε release τον 5ο τόμο του Sakuranbo Syndrome, τον 8ο τόμο του Jormungand και τον 5ο τόμο του Shinkegi No Kyoujin... επίσης νέο chapter Shi Ni Itaru Yamai... πάω για διάβασμα. :wooi2:
Sep 13 2011 10:04
Photo

KennyKai

Όχι μια φορά την εβδομάδα, γιατί τότε και πάλι ένα chapter τη βδομάδα θα βγάζουν. Πρέπει να κάνουμε γκρίνια τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα, μπας και επιταχύνουν λιγάκι και φτάσουμε up to date. :kakaka: Προτείνω Τετάρτη-Σάββατο. Καλά ναι, στα tags θα δεις κουφά πράγματα, αλλά τίποτα δεν ξεπερνάει το tag του anidb "Violent Retribution for Accidental Behavior" ή κάπως έτσι. Απλά priceless. :hahaha:
Sep 13 2011 09:55
Photo

KaiKenny

:hahaha: Πράγματι. Να καθιερώσουμε μια μέρα τη βδομάδα για γκρινιάζουμε για το πότε θα βγει νέο chapter Sket Dance. Μου αρέσαν οι χαρακτήρες που είχε στο Roots αλλά είναι 13vol. :unlucky: Τουλάχιστον αυτές τις μέρες έχω όρεξη γι' αυτό το είδος οπότε μπορεί να το επιχειρηρήσω επιτελους. Θα έχω και το Gamble fish στα υπ' όψιν. Επίσης οι κατηγορίες στο baka-updates είναι θεϊκές [COLOR=black][COLOR=darkslategray]'Particular Enemy Reappears Often'[/COLOR].[/COLOR]
Sep 13 2011 09:40
Photo

KennyKai

My pleasure. Δοκίμασε και [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=3296"]Liar Game[/URL], όπως επίσης και [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=13188"]Gamble Fish[/URL]. Τουλάχιστον με τη χθεσινή γκρίνια, βγήκε νέο κεφάλαιο Sket Dance. Πρέπει να γκρινιάζουμε πιο συχνά μου φαίνεται. :hahaha:
Sep 13 2011 09:20