Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
ZeLiGa → avaton
Που τα βρίσκεις ρεεεεεεεεεεεεεε!!!! XD Να 'σαι καλά πάντως, ευτυχώς δεν το έχω αρχίσει ακόμα και θα το διαβάσω σε τέτοια ανάλυση! :D Τώρα, αν έβρισκες και νέο τόμο από raiders, θα 'σουν ακόμα καλύτερα. :bleh:
Μάρ 01 2010 14:30
avaton → ZeLiGa
ορίστε ένα δωράκι απο εμένα.
[url]http://www.megaupload.com/?d=NS5MJNFG[/url]
Μάρ 01 2010 00:05
avaton → ZeLiGa
Cowboy Bebop,Naruto Shippuden,One Piece,Fairy Tail,Tegami Bachi,DB Kai,Durarara etc
Φεβ 24 2010 11:49
ZeLiGa → avaton
Χμ... Όχι και πολλά. Λίγο ο μειωμένος χρόνος, λίγο ότι το γύρισα σε manga. Σε γενικές γραμμές πάντως, βλέπω one piece, hokuto no ken τακτικά, καμια 20αρια που έχω αφήσει στη μέση και πρέπει να συνεχίσω, και πρόσφατα άρχισα πάλι ναρουτο(μετά από ένα drop διάρκειας 2 χρόνων). Αν και, στην καλύτερη βλέπω 5-8 επεισόδια την εβδομάδα. Στην χειρότερη μπορεί και τπτ....
Φεβ 23 2010 19:21
avaton → ZeLiGa
Τhanks.Αλλα πίστεψε με έτσι οπως είναι τα πράγματα θα ξεμπερδέψω σε κάτι μήνες.
Τέσπα τι ανιμες βλέπεις τώρα τελευταία;
Φεβ 23 2010 19:18
avaton → ZeLiGa
Εγώ πολλα πράγματα τα συνιδιτοποιησα [S]νωρίς[/S] αργά και τα πληρώνω τώρα.Και δεν μιλάω μονο για τα μαθήματα(ο καθένας με τον πόνο του...)
Φεβ 23 2010 19:13
ZeLiGa → avaton
Όντως. Ευτυχώς το συνειδητοποίησα νωρίς(φέτος δλδ :P) και αρχισα το διάβασμα. Γιατί πέρσι....
Φεβ 23 2010 19:11
avaton → ZeLiGa
Έτσι πρεπει. εγώ περισι ήμουν στα ******* μου τελείως.Δεν διάβαζα,παρα μόνο φυσική....
Φεβ 23 2010 19:09
ZeLiGa → avaton
Φέτος πάντως τα έχω πάει καλά. Γενικά τα μαθηματικά αν τα διαβάσεις από την αρχή και συστηματικά, είναι πολύ ευκολα, φέτος μου φαίνονται παιχνιδάκι. Τώρα, για του χρόνου...
Φεβ 23 2010 19:08
avaton → ZeLiGa
Αν αφοσιωθείς τελείως στα μαθήματα δεν είναι τοσο δύσκολη η χρονία. Τα μαθηματικά κατ. πρεπει να προσέξεις ιδιαίτερα.
Φεβ 23 2010 19:06
ZeLiGa → avaton
Τα φετινά πάντως τα έχω γευτεί με το κουτάλι... Σε γενικές γραμμές ξέρω τι παίζει του χρόνου. Θα τα δω το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς, μη με αγχώνεις περισσότερο! xD
Φεβ 23 2010 19:01

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται