Community Status Updates
avaton → ZeLiGa
Mπορώ να σου δώσω συμβουλές σχετικά με τα μαθήματα αν θες.Και να σε προιδεάσω...
Feb 23 2010 18:58
ZeLiGa → avaton
Cool. Καλή τύχη και σου εύχομαι να περάσεις εκεί που θες. Σε ένα χρόνο θα βρίσκομαι και εγώ στην ίδια κατάσταση, οπότε μπορώ κάπως να σε καταλάβω. :P
Feb 23 2010 18:56
avaton → ZeLiGa
Ναι φέτος δίνω και είναι δύσκολα γιατί δεν είμαι καλά στα προσωπικά θέματα.Και μόνο εγώ ξέρω πως την παλεύω. Ενιαίο είμαι.
Feb 23 2010 17:47
ZeLiGa → avaton
Το έχω κατεβάσει το artbook, από εκεί είδα το bitch's life και είπα να το ψάξω. Thanks πάντως. ^^ Btw, φέτος δίνεις πανελλήνιες; ΕΠΑΛ είσαι ή ενιαίο;
Feb 23 2010 14:34
avaton → ZeLiGa
Για checkare
[url]http://rapidshare.com/files/62436229/ARTBOOK.Nihei.BLAME.and.so.on.zip[/url]
Feb 23 2010 01:04
Maya-chan → avaton
Κουράγιο... Είναι πολύ δύσκολο αλλά καλή τύχη...
Χμμ... γιατί δε βλέπεις ένα anime καλύτερα? Το 5 centimeters per second που είναι ταινία και είναι μάλλον ακριβώς αυτό που θες να δεις.
P.S. Shojo δεν είναι ακριβώς αλλά έχει πολύ ρομάντζο στην αρχή και κακό τέλος μετά. Καλύτερα όμως άστο για την ώρα.
Δεν είναι shoujo αλλά έχει στο πρώτο μισό πολλά στοιχεία romance και κακό τέλος... αλλά καλύτερα άστο για άλλη φορά.
Feb 22 2010 20:15
avaton → Maya-chan
Έναμισος χρόνος αυτην την στιγμή περνάει μπροστά απ'τα μάτια μου και ένας κόμπος σφήγγει.
edit: αυτό που μου έστειλες δεν είναι shoujo..
Feb 22 2010 20:08
Maya-chan → avaton
Ωχ, μάλλον κατάλαβα το λόγο που το θες. Δοκίμασε Clover που είναι και μικρό. Αν θες πολύ πολύ άσχημο τέλος δοκίμασε και [URL="http://www.onemanga.com/Higurashi_no_Naku_Koro_ni_-_Watanagashi/"]αυτό[/URL].
Feb 22 2010 20:06
Maya-chan → avaton
Shoujo ε? Θες κάτι γλυκανάλατο ή κάτι καμμένο? Αν θες καμμένο δοκίμασε το The Wallflower που είναι από τα καλύτερα που έχω διαβάσει. Από πιο γλυκανάλατα υπάρχει το Hana-Kimi που είναι ψιλο-brainless με πολύ γούτσου-γούτσου και κωμικά στοιχεία. Και υπάρχει και το Skip Beat το οποίο θέλω να διαβάσω και έχω ακούσει καλά λόγια.
Feb 22 2010 19:54
spartankid → avaton
το είχα δει στο παρελθόν αλλά δεν ήξερα ότι είναι δικό σου πράγματι είναι πολύ ωραία μπράβο ρε συ
Feb 22 2010 19:44
spartankid → avaton
ολα καλά εδώ :P γυρίζουμε να σε ρωτήσω το blogaki με τα μάνγκα δικό σου είναι ;
Feb 22 2010 19:08
avaton → Maya-chan
Κατι σε shoujo έχεις να προτείνεις; γιατί δεν εχω την ψυχολογία να διαβάσω το Eden τώρα :/
Feb 22 2010 17:57

This status update has reached the maximum number of replies allowed