Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → Kamen Tantei Zura

Why don't you join us Zura? Έχει πλάκα to the dark side. Γενικώς, δεν μπορώ να συγκρατηθώ όταν βλέπω κάτι που με ενοχλεί. Προσπαθώ να το σταματήσω τώρα. :P Σαν το άλλο το op fanboy, βέβαια, τίποτα! "Δεν γίνεται top χωρίς one piece μέσα!" :hahaha:
Jul 07 2011 13:12
Photo

Kamen Tantei Zura → Jorg

Και περιμένατε ότι ο τύπος εκείνος θα καταλάβαινε ότι τα πρώτα επεισόδια υπήρχαν κανονικότατα στο manga και απλά άρχιζε η σειρά ως gag; :P ό,τι και να του λέγανε δεν ένιωθε.
Jul 07 2011 12:56
Photo

Jorg → Tenshi

Περνούσα με το λεωφορείο και σε είδα. :P Λολ ποια μετακόμιση;
Jul 06 2011 13:50
Photo

Tenshi → Jorg

Hehehe!! Ναι ήμουν με τη κοπέλα μου. Πήγαμε να πάρουμε κούτες για τη μετακόμιση!!!! :P
Jul 06 2011 10:43
Photo

Jorg → Tenshi

Πες μου ότι ήσουν σήμερα το πρωί στο πλαίσιο; :P
Jul 05 2011 13:09
Photo

Kai → Jorg

Άσε, όταν δεν το εξασκείς το θέμα, τόσο πέφτει το lvl. Σκέφτομαι να πάρω άδεια ή σύνταξη. Bread always goes with Jam, you are connected, period. Και το λέω κανονικά. Δεν παίζει να δω Break στο forum και να μη μου φανεί για set σου. XD You are way too 'connected'.
Jul 03 2011 20:22
Photo

Jorg → Kai

Ε τι σκ@τ@ Bread connected είμαι; :P Και μάλιστα Jam. Εμένα πάλι η sig μου αρέσει ιδιαίτερα. Όλσο, γιου ντισαπόιντ μι. Your spy lvl is decreasing.
Jul 03 2011 19:57
Photo

Kai → Jorg

Α, επιτέλους έβαλες πάλι τον 'Bread', you are connected. To ava μου αρέσει ιδιαίτερα. (Βασικά, μπορεί να το είχες και απο χθες αλλά από παρατηρητικότητα δεν σκίζω)
Jul 03 2011 19:44
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Ώστε γι' αυτό χάθηκε τόσο καιρό. Ήταν το Arc στο οποίο έκανες εντατική, σκληρή προπόνηση για να κάνεις lvl up και να επιστρέψεις δυνατότερος και με νέα τεχνική. Τώρα εξηγούνται όλα. I'm in awe. Η ιεραρχία του club θα περάσει από μεγάλες ταραχές και αλλαγές. :hahaha: Νομίζω ότι όλοι μας πλέον μπορούμε να ομολογήσουμε ότι έχουμε πρόβλημα αφού το αναφέρουμε άνετα σαν καθημερινό μας χόμπι.
Jul 02 2011 17:04
Photo

Jorg → Kai

:hahaha:Όχι παίζουμε, dear. :mafia: Απέδωσε τελικά η καθημερινή προπόνηση. [size=1]Χαχα σοβαρά; XD Έγω έκανα το συνηθισμένο spying και πέφτω πάνω σε εσένα. Ώπα, λέω, έχουμε ωραίο σετάκι. :P[/size]
Jul 02 2011 16:56
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Ρε συ, ούτε ένα λεπτό δεν έχει που το έβαλα. Τι lvl up στο spying είναι αυτό; Μπορώ να πω ότι μ' άφησες άφωνη. *respect* :nod2: Doοοοοmo. Καιρό ήθελα να κάνω ένα, αλλά ποτέ δεν είχα έμπνευση.
Jul 02 2011 16:48
Photo

Jorg → Kai

Τι θεϊκό medicine seller σετάκι είναι αυτό;! Μεγιές!
Jul 02 2011 16:45
Photo

animestarling → Jorg

Οντως το καλοκαιρι της Β' Λυκειου ειναι δυσκολο αλλα αν μαθεις να διαβαζεις απο τωρα θα σε βοηθησε το χειμωνα... Αφου κανεις και ιδιαιτερα θα σε πιεσουν λιγο παραπανω ωστε να συνηθισεις.. Μην σκεφτεσαι βεβαια οτι ειναι καλοκαιρι και θα βγεις εξω και κ.τ.λ. Για ενα διμηνακι μεχρι τις καλοκαιρινες διακοπες...ξεχασε το...
Jun 26 2011 12:52
Photo

Jorg → animestarling

Εφόσον η φυσική της δευτέρας δεν χρησιμεύει για την τρίτη λυκείου (ειδικά της κατεύθυνσης) δεν βρήκε λόγο να την συνεχίσει. Παλούκια ήταν, δεν είχα διαβάσει και πολύ καλά (δεν μπορούσα για πρώτο διάβασμα του καλοκαιριού να διαβάσω διαγώνισμα)... Ιδιαίτερα κάνω.
Jun 26 2011 12:42
Photo

animestarling → Jorg

Γιατι απο το Νοεμβριο;;; Ειναι τοσο δυσκολα..;; Σε ποιο φροντηστηριο θα πας..;;
Jun 26 2011 12:37