Jump to content

Community Status Updates

Photo

Jorg → animestarling

Την δευτέρα αρχίζουμε, οπότε δεν έχω ξεκίνησει ακόμα. :P Αν και έγραψα φυσική κρούσεις (έχουμε ξεκινήσει από τον Νοέμβριο) και τα πήγα σκατά...
Jun 26 2011 12:32
Photo

animestarling → Jorg

Πως παει το διαβασμα..;;
Jun 26 2011 12:26
Photo

Tenshi → Jorg

Είπα τον Ichigo! Μου είπε οτι παίζει να πάει στο σπίτι ενός φίλου να ψήσουν. Αν δεν πάει όμως θα είναιο στις 7 στα λιοντάρια!! Πες και κανα φίλο σου αν θες!
Jun 24 2011 15:00
Photo

Tenshi → Jorg

Ωραία! Για σήμερα υπάρχει μια πιθανότητα να πάω σε μια ποδηλατοδρομία. Αλλά μπορούμε να βγούμε απογευματάκι. Σου στέλνω σε ΠΜ το κιν μου.
Jun 24 2011 12:09
Photo

Jorg → Tenshi

Nope, τους πειρατές της Καραϊβικής. Αν και για Super 8 το πηγαίναμε. :P Σάββατο έχω κανονίσει, για σήμερα ή Κυριακή δεν υπάρχει πρόβλημα.
Jun 24 2011 11:44
Photo

Tenshi → Jorg

Χεχε! Άσε με να μαντέψω. Είδατε το Super 8 ! :P Αν σου έλεγα να βγούμε για κανά καφέ όποτε μπορείς, θα ντρεπόσουν, θα με έγραφες ή θα έλεγες ναι? Έχω βρεθεί και με τον Ichigo13. Ψήσου καμιά μέρα αν μπορείς.
Jun 24 2011 11:38
Photo

Jorg → Tenshi

Μόλις γύρισα από σινεμά. :P Ναι πως δε βγαίνω. Όταν βρίσκω τα ρεμάλια τους φίλους μου, that is. :P
Jun 23 2011 23:27
Photo

Tenshi → Jorg

Ρε κοπέλι! Δε με λες? Εσύ βγαίνεις καθόλου ή είσαι Hikikomortis? :P
Jun 23 2011 19:17
Photo

Jorg → Kρεμμυδοιππότης

Χαχα, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω. :P Εκτός του ότι άρχισα προετοιμασίες για τις πανελλήνιες και θα τελειώσω λίγο πριν από 15Αύγουστο, δεν έχουμε σχέδια για να πάμε Θεσσαλονίκη. Anw ελπίζω να περάσετε καλά. :)
Jun 23 2011 13:28
Photo

Kρεμμυδοιππότης → Jorg

yo man! θα ρθεις θεσσαλονίκη τώρα στις 25 για το ανιμε πάρτυ? αν ερθεις μπορούμε να παίξουμε dissidia να σε μάθω να παίζεις λίγο :P βέβαια έχω το αμερικάνικο version εγω και θα πρέπει να έχεις και εσυ το ίδιο για να παίξουμε
Jun 23 2011 13:21
Photo

Jorg → Vagelio

Thanks και το κοπλιμέντο και για το link. Καλά για το κάψιμο άσε. XD Μπα μη φανταστείς. :P Απλά θα άρχιζε πάλι να μου τα πρήζει. XD
Jun 21 2011 20:23
Photo

Vagelio → Jorg

Ubercute setάκι, όσο για τα n fanarts πέρα από το ζίροτσαν, θα βρεις πολλά και σε αυτό εδω το site [url]http://www.pixiv.net/tags.php?tag=N&p=2[/url] (από αυτό διαλέγουν τα καλύτερα και τα βάζουν στο zero, αλλά μερικές φορές μπορείς να βρεις πολύ ωραία κομμάτια που να είναι υποτιμημένα επειδή δεν έχουν εντυπωσιακό artwork), Kαλό κάψιμο:gotit: [QUOTE] Πάλι καλά που δεν είδε η δικία μου μάνα αυτές τις ειδήσεις...[/QUOTE] Δεν τολμάω να φανταστώ τι θα γινόταν στο σπίτι :Crying2:
Jun 21 2011 19:14
Photo

Kai → Jorg

Μ' άρεσε πολύ. :hahaha: Μέχρι και το δικό σου ταιριάζει. Όλοι στα πράσινα.
Jun 20 2011 18:03
Photo

Jorg → Kai

Hoho, thanks για την βαθμολόγιση, dear! :) EDIT: Και τώρα που το βλέπω το avatar μου ταιριάζει με το profile σου. :P
Jun 20 2011 17:43
Photo

animestarling → Jorg

Μακαρι... btw ευχαριστω για το friend request...:) Ε.. ναι.. Απο ενα πανεπιστημιο αυτο δεν ζητας στην πραγματικοτητα.... Παντως εγω στην Ελλαδα ψαχνω μια πολη σαν το Ηρακλειο.. Γιατι να μην υπαρχει..;:!!!!:sigh2: Γι'αυτο και εγω προτιμω Αθηνα απο το Ρεθυμνο... Εσυ που σκεφτεσαι Ηρακλειο κανεις πολυ καλη επιλογη..:riiight:
Jun 19 2011 23:02